Здравей Гост

Саморазрушението

• 15 Отговора
  • 2659 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Саморазрушението
« -: Август 11, 2011, 08:06:02 pm »
Мисля, че най склонни към саморазрушение са Скорпионите и хората, под влияние на Сатурн. Но мисля и че доста от хората са склонни към саморазрушение.

При влияние на Нептун например, може да има склонност към саморазрушение чрез опияняващи вещества.

При влияние на Сатурн има меланхолия, привидно безразличие, негативни мисли и оттам саморазрушение чрез негативни мисли, апатия, бездействие, когато трябва да се бориш. Това, което преди е било най-важно, вече не интересува човека.

При влияние на Скорпион и на Марс има самоагресия, когато външната агресия не може да се изяви.

Да обсъдим влиянието на различните планети и знаци, когато те водят човека до саморазруха, когато той се опитва сам да си навреди - съзнателно или несъзнателно, чрез действие или бездействие.

А може би едни планети и аспекти определят стремежа към саморазрушение, а други определят начина, по който то ще се извършва.

Може да се обсъдят и карти.

*

vanilla

• **
  • 1578
Re: Саморазрушението
« Отговор #1 -: Август 17, 2011, 11:24:13 pm »
Скоро се замислих, всяка планета си има начин, който може да я доведе до саморазрушение ...
Юпитер може да е прекален бохем ....
Венера може да си докара диабет или да умре от мързел...
Марс много лесно ще намери за какво да предизвика конфликт, в който да си намери майстора...
Меркурий може да се  затрие по пътищата поради разсеяност...или да се заплете в някоя интрига или измама..
Луната от лошо настроени и ядене..
Уран, защото е луда глава...а може и ненадейно да го тресне някъде тока..
Нептун...алкохол, цигари, наркотици, мъка....или пък лудница....
 :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Август 17, 2011, 11:29:54 pm »
Интересна интерпретация... Сатурн си пропуснала, така че допълвам.  :blink:

А Сатурн да се затрие от хроничен запек, защото да искаш всичко да задържиш в себе си поради неумение за отдаване/споделяне е качество, достойно за съжаление.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Август 18, 2011, 12:17:18 am »
Плутон  :97: (по Кету са тоалетните според индийците, би трябвало и отпадните продукти също)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Август 18, 2011, 12:31:12 am »
Мисля, че най склонни към саморазрушение са Скорпионите и хората, под влияние на Сатурн. Но мисля и че доста от хората са склонни към саморазрушение.

При влияние на Нептун например, може да има склонност към саморазрушение чрез опияняващи вещества.

При влияние на Сатурн има меланхолия, привидно безразличие, негативни мисли и оттам саморазрушение чрез негативни мисли, апатия, бездействие, когато трябва да се бориш. Това, което преди е било най-важно, вече не интересува човека.

При влияние на Скорпион и на Марс има самоагресия, когато външната агресия не може да се изяви.

Да обсъдим влиянието на различните планети и знаци, когато те водят човека до саморазруха, когато той се опитва сам да си навреди - съзнателно или несъзнателно, чрез действие или бездействие.

А може би едни планети и аспекти определят стремежа към саморазрушение, а други определят начина, по който то ще се извършва.

Може да се обсъдят и карти.

Елементарно...е да гледаме само тежкарите...И да обвиняваме тежките планети...Или ТРАВИАЛНОТО КЛИШЕ СКОРПИОНА...ТА СКОРПИОНА.... ;D ;D ;D
Всички знаци....от водния триплицитет са склонни към това....Много ВОДОЛЕЙ обаче го правят много успешно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Август 18, 2011, 12:36:59 pm »
Защо потриваш доволно ръце?  :rolleyes:

Сетих се за г-н Кензо.  ;D

Шегувам се, просто ми стана забавно, че за всички мръсотии и лошотии все вменяват вина на Плутонища и Скорпионища.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6 -: Август 24, 2011, 09:35:15 am »
Водолеите могат да се затрият от дебилщина и непукизъм.
Рибите заради тяхната жертва в името на незнайно какво.
Лъв-мания за величие ,спазвайки се максимата че на Техни величества просто им се полага ей така по рождение.
Скорпита-всичко или нищо.
Овен -първо се действа с рогите напред и после се мисли -по добре елемента мислене да се игнорира.
Везни -Телец така да се разплуят в сладникаво удобство и ужагдане ,че да забравят че са хора а не примати.
Девите-мухлиовщина и сметкаджийство на дребно.
Всеки неосъзнат човек може да действа саморазрушително.
И аз съм го правела,за което съжалявам.
Много съм се чудела каква сила може да накара някой да вреди първо на себе си и след това на близките му хора.
Един ден попитах мъжа ми той ми отговори "от инат"
Очевидно имата е нещо много по силно от инстинкта за самосъхранение.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #7 -: Август 24, 2011, 02:10:09 pm »
proserpine а останалите? пропуснала си козирог, стрелец, близнаците, рачетата :)) (на мен ми харесва как ги описваш ;) )

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #8 -: Август 24, 2011, 03:08:47 pm »
човешкото тяло по презумпция е съвършена биологична система. може да съществува има-нема около 1200, че и повече години. тази биосистема се обновява на всеки 7 години. отделно от това човешкото тяло НЕ МОЖЕ да се разболее самичко от абсолютно нищо. Духът ни е този, който спуска дадено заболяване на физическо ниво за да ни покаже къде ни куца нещо в живота. отделно се включват програми за саморазрушение от най-ранна детска възраст и то набити ни в главите от родители и други възрастни:

* човек порасва и остарява - това е нормално.
* човек като остарее се разболява и умира.
* населението масово умира на 60-70 годишна възраст /демек спад в годините живот/.

и прочее дивотии от сорта...

тоест, ако се приеме, че програмите за саморазрушение са включени в една такава стандартна ситуация, при която индивида не е взел мерки да ги изключи, то това не е ли показателно от Луна и Сатурн в хороскопа - родителското възпитание и наследство  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #9 -: Август 24, 2011, 08:41:58 pm »
proserpine а останалите? пропуснала си козирог, стрелец, близнаците, рачетата :)) (на мен ми харесва как ги описваш ;) )
Принципно не съм злъчна ,но понякога ме хващат едни такива....та в момента съм била вкисната за подобни представители на зодиите.
ДА уточня че и себе си иронизирам.Везни съм с Асц Лъв и силиум в Скорп.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #10 -: Август 24, 2011, 09:21:09 pm »
Днес се замислих точно за това колко е кратък човешкият живот. Като станеш на 25 вече е минала една трета от живота ти. А последната една трета е старост.

кратък е, защото тези и други програми за саморазрушение се набиват в главите на хората от най-ранна детска възраст и това в последствие става начин на живот. хората сами се кодират и програмират точно заради това. ако например от бебешка възраст ти набиват в главата, че ти си съвършено биологично творение и не можеш да се разболяваш и ще живееш поне 1000 години - то начинът ти на живот и мисленето ти ще бъдат съвсем други, което съвсем естествено ще рефлектира продължителността на живота ти.

тук обаче вече излиза въпросът с пренаселеността на планетата, но с различно мислене и с възможно съзнателно контролиране нещата ще бъдат различни. освен това не мога да разбера масовото набиване в главите на хората, че децата осмислят живота... дрън-дрън... ти си живей безмислено, па ако ще и 100 деца да направиш няма да намериш смисъл, освен само слугинска работа...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #11 -: Август 24, 2011, 09:42:29 pm »
Реших да споделя накратко за една баба.. и за силата на духа :blink:
Въпреки че може би всеки познава по 1 такъв човек...

Имам една съседка, която е на 76г. На 19г. я блъска каруца, състоянието й е било доста зле, от силния уплах развива диабет, тип 1. Омъжила се е на 20г., ражда 2 здрави деца. Съпругът й е бил с доста труден характер и голям ревнивец. Работила е на норма с доста физически труд.
Едната й дъщеря губи съпруг 2 години след сватбата и сама се грижи за детето. А другата се омъжва за човек от друга религия, за което те не са съгласни...

Не е имала лек живот, но нито за миг тази жена не съм я видяла с наведена глава, отчаяна от живота или да се оплаква и да хленчи, че нещо я боли. Всяка седмица ходи на църква, вярваща е. Вижда се как "остарява като катедрала, а не като цървул"  ;D
Крепят я желанието й за живот, силният й дух и вярата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Август 24, 2011, 10:01:42 pm »
Не е имала лек живот, но нито за миг тази жена не съм я видяла с наведена глава, отчаяна от живота или да се оплаква и да хленчи, че нещо я боли.

При доста хора от възрастното поколение го наблюдавам, мнозина от тях много труден живот са имали, но не се жалват и хленчат постоянно, следващите поколения са доста по-разглезени и претенциозни от тях.

Е, виждала съм и много криви дядовци и бабички - бълват жлъч, мразят целия свят и ако не излязат някъде и не се заядат с някой, няма да са те и ще им е кофти денят.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #13 -: Август 24, 2011, 11:06:36 pm »
Не е имала лек живот, но нито за миг тази жена не съм я видяла с наведена глава, отчаяна от живота или да се оплаква и да хленчи, че нещо я боли.

При доста хора от възрастното поколение го наблюдавам, мнозина от тях много труден живот са имали, но не се жалват и хленчат постоянно, следващите поколения са доста по-разглезени и претенциозни от тях.

Е, виждала съм и много криви дядовци и бабички - бълват жлъч, мразят целия свят и ако не излязат някъде и не се заядат с някой, няма да са те и ще им е кофти денят. ;D

Оооо...и много младички не отстъпват....,много ....

Като каза жлъч...коя ли планета участва в симбиозата...освен Плутон ;D ;D- вечния виновник.... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #14 -: Август 24, 2011, 11:11:12 pm »
Почти не познавам човек, който да не мрънка и недоволства за нещо - в повечето случаи хората обичат да говорят за себе си или за проблемите си и съответно да са "стени" ако се заговори за нещо друго извън това, което касае самите тях - е, има и изключения, но принципно е така, защото всеки има определени граници на търпимост, (при отделните хора тези граници са различни) когато липсва баланс или пък има нещо, което ги дразни. Не знам доколко някой мрънка, защото примерно не си е купил регистрационен номер от КАТ с еднакви цифри. Е, може да има и такива.  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Август 24, 2011, 11:56:43 pm »
Почти не познавам човек, който да не мрънка и недоволства за нещо - в повечето случаи хората обичат да говорят за себе си или за проблемите си и съответно да са "стени" ако се заговори за нещо друго извън това, което касае самите тях...

Наскоро се убедих в това, което казваш, с една моя приятелка... Обаждаше ми се, докато имаше проблеми, да се жалва и да я изслушвам. Ситуацията се промени и вече не се сеща. Пък и не считам "загубата" за чак толкова голяма, ще я прежаля.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.