Осъзнаване,смирение,прошка.Това за мене са трите ключови думи за отработка на кармата.
Бас държа, че изобщо не си си изчистила кармата.
Кой казва че съм.Тя ако толкова лесно се чистеше щеше вятър да ни вее на бяла кобила .
Сложила си си за аватар лицето на една психичноболна извратенячка. Мисля, че това може да има негативно влияние. Няма да повлияе върху кармата, но все пак влияе негативно.
Може и аз да съм психично болна извратенячка.Лошо няма.Всеки си е башка луд и няма човек на когото да не му дрънкат ламарините.Моите дрънкат в една гама и засягат едни теми от живота.Твоите дрънкат в друга гама.
Всеки си има карма.Един има повече ,друг по-малко.Въпроса е да осъзнаеш какъв ти е проблема и да положиш усилия.За това съм написала,че първата стъпка за отработка на кармата е ОСЪЗНАВАНЕ.
Говориш за родова карма.Да аз имам родова карма свързана с родителския модел на поведение.Моите родители са се обичали но освен обичта е имало ревност,власт,побоища.Техните отношения(тъй като те не са успели да се справят с тяхната карма) са пренесени и в моята карта и така нещата могат да продължават ,докато някой ,някъде по трасето не прекъсне веригата.
В натала си имам Т-квадрат между ретро Венера,ретро Юпитер(упр.4дом и в 4 дом) и стационарен Плутон.Какво ти говори това?Засегнати са родителските домове и любимия ти Плутон.С това съм привлякла същия тип партньор и ако се оставя по течението нещата и в моето семейство ще са същите.За това говоря и пак ще го кажа, пък който иска да е съгласен.
1.Осъзнаване-да разбереш къде е проблема.Преди да се роди душата избира подходящото време и семейството в което да се роди за да може да следва своята кармична програма.Това не е случайно.Така намира подходящите условия за изплащане на кармата натрупана в предишен живот.
2.Смирение-да се научиш да си носиш кръста,който сам си си издялкал.
3.Прошка-Да можеш да простиш на себе си,на родителите си,на партньора си в чието лице си получаваш заслуженото от минал живот.
4.А това е за усилията ,които трябва да положиш.