Здравей Гост

Транзитен Сатурн в съвпад с рожден Плутон

• 56 Отговора
  • 15252 Прегледи
*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Re: Транзитен Сатурн в съвпад с рожден Плутон
« Отговор #40 -: Ноември 23, 2012, 06:06:46 pm »
При мен точният съвпад тр. Сатурн/У11 и Плутон/У9 ще се случи точно на 31 декември, т.г. в 8-ми дом. Вероятно това ще ми е Новогодишният ми подарък от съдбата :lol:
Не зная какво да кажа, освен че ме е страх :umnik:

При мен е същият сценарий, само че Сатурн освен че е У11 е и У12, но не мисля че ще е нещо неприятно и с фаталистични последици  :blink: .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #41 -: Ноември 23, 2012, 06:09:16 pm »
При мен точният съвпад тр. Сатурн/У11 и Плутон/У9 ще се случи точно на 31 декември, т.г. в 8-ми дом. Вероятно това ще ми е Новогодишният ми подарък от съдбата :lol:
Не зная какво да кажа, освен че ме е страх :umnik:

При мен е същият сценарий, само че Сатурн освен че е У11 е и У12, но не мисля че ще е нещо неприятно и с фаталистични последици  :blink: .

Хайде и аз да се включа. ;) При мен съвпада ще е в 3дом,като Сатурн-У6,а Плутон-У4.
Романтика,мисли от позитивна гледна точка за 8дом-може да получиш финансова подкрепа от някой. :wub:

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #42 -: Януари 25, 2013, 11:44:11 pm »
какво ви "ознаменува" преминаването през АС ? как усетихте разликата между транзита в 1 и 2
може ли да е смърт на близък
а как се отрази на здравето?
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #43 -: Януари 26, 2013, 11:16:51 am »
Ако питаш за транзита на Сатурн през първи и втори дом, за мен разликата беше очевидна. Пресичайки асцендента Сатурн ми донесе нова работа и нова среда - доста самотна, в сравнение с колективите, в които бях работила до момента. Преминавайки през първи дом ми донесе грижи за тялото и здравето - започнах да тренирам спорт, който е свързан с големи натоварвания - но е индивидуален, за разлика от танците в големи колективи, които харесвах до момента. Отслабнах, стегнах се и се затворих в себе си. И ако в първи дом Сатурн ме предизвика физически, във втори дом Сатурн просто влезе в главата ми и започна да разчиства, такова усещане имах. Появиха се някакви стари, незавършени неща, отношения, връзки, с които трябваше да се справям, имах много терзания, сълзи, спомени..., и докато не изчистих за себе си всичко, се чувствах много зле. Трябва да отбележа, че междувременно Сатурн направи съвпад с натална Венера, което ми донесе връщане на стара любов, с която също трябваше да се справя.. :(

*

Mono

• 13
« Отговор #44 -: Януари 26, 2013, 01:40:06 pm »
Ако натален Сатурн ми е в 6ти дом в козирог,а натален Плутон и натален Марс са ми  в 4ти дом в скорпион,това какво ще рече?Ще съвпадат Марс и Плутон с транзитен Сатурн ли??

Не ги разбирам много тези неща ,а темата ми стана интересна !
Благодаря предварително!

« Отговор #45 -: Септември 16, 2013, 08:20:22 pm »
При първото преминаване на Сатурн върху натален Плутон получих възпаление на пикочните канали,при втория имах болки в зъбите-един умъртвен зъб ме болеше и един мъдрец,който расте от сто години...Здравословно ми се отрази най вече този съвпад.Други събития не е имало.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #46 -: Септември 16, 2013, 09:59:35 pm »
Плутон къде е и какво управлява?

« Отговор #47 -: Септември 17, 2013, 12:29:07 pm »
Плутон къде е и какво управлява?
Плутон ми е У3 във втори дом,а Сатурн ми е У5 ситуиран в трети.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #48 -: Септември 17, 2013, 01:03:39 pm »
Да не си била уязвима откъм прогресии..

« Отговор #49 -: Септември 18, 2013, 09:10:44 am »
При преминаването на Сатурн през натален Плутон /04 градуса в Скорпион, в съвпад със Слънцето ми/ - точно преди 1 година - смених професията си. От един бранш отидох в съвсем друг, нов, непознат за мен. Държа да спомена, че преди да съвпадне с натален Плутон, тр Сатурн мина през ИЦ - още един фактор за промяна на професия.
При ретрограндното движение на Сатурн тази година той отново мина през наталния ми Плутон, който е в съвпад с наталното ми Слънце - по-тежък емоционално период не съм имала през живота си! Чувствах се като в задънен коридор без изход, като в клопка, без възможност за излизане от нея. Ограничих социалните си контакти, сведох ги до минимум - не исках да се виждам с никой, въпреки че приятелите ми ме търсиха. Преживях още една промяна в работата - този път от една позиция на друга - от светлината на прожекторите отидох буквално в пета глуха. Но с течение на времето пък се оказа, че именно в тази пета глуха полагам основите на бъдещата си професия и трябва да изтърпя този период и да взема максимума като опитност и знания от него, за да имам основание един ден да претендирам за повече.
Тежки са Сатурновите транзити.... но пък много поучителни! :)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #50 -: Септември 18, 2013, 10:35:06 am »
ох мен много ме плаши този транзит, който ми предстои другата година ....Плутон ми е в опозиция с Луна ( 4 дом)  :-[ мисля че няма да е никък розов  :(
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #51 -: Септември 18, 2013, 11:12:55 am »
ох мен много ме плаши този транзит, който ми предстои другата година ....Плутон ми е в опозиция с Луна ( 4 дом)  :-[ мисля че няма да е никък розов  :(

А защо проектираш? :rolleyes:
Общите припознати пасажи на астрологията...Не търсете буквализма...
Къде е Плутон?- дом,знак,аспекти.
Къде е Луна?-дом,знак,аспекти.
Какво управляват?
Какви са декадите в които попадат в натала?
Къде са субдиспозиторите?Какво ще правят по същото време? Какво отношение имат в натала помеждуси си и с опозицията?
Има и още...,но първо това провери....и после "проектирай".

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #52 -: Септември 29, 2013, 11:08:28 pm »
сатурн мина през плутон за последно ... нищо не стана както и предните пъти за това почнах диета  :-[ и тя не стана ... въобще май са ми сбъркали цялата дата  ;D
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #53 -: Септември 30, 2013, 08:58:53 am »
При мен Плутон е част от стелиум и транзитите го спохождат последен. При преминаването на Сатурн през първата планета - Марс, почнах нова работа, доста престижна. След това Сатурн застана върху себе си (първия възврат) и живях в ада два месеца. Само че натално Сатурн ми прави точен квадрат към възлите и мисля, че от това дойде тормоза, срещнах една жена, с която не ни беше чиста работата. :) Когато застана върху Плутон най-накрая, почувствах облекчение. Запомнила съм датата на този паметен ден, защото се повтаряха цифрите. Тогава не разбирах от астрология, но сега виждам, че на този ден аспектът е бил точен. Точно тогава взех решение да напусна, техлих и майната на престижната работа и останалия месец беше по-добре положението. В този стелиум имам и Спика, транзита на Сатурн и там даде знаменити събития на две от трите си преминавания. Всичко това във втори дом.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #54 -: Октомври 09, 2013, 04:45:28 pm »
Хайде и аз да се включа. ;) При мен съвпада ще е в 3дом,като Сатурн-У6,а Плутон-У4

Нищо конкретно не отчитам по този транзит. :-\

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #55 -: Октомври 09, 2013, 05:25:32 pm »
Ами радвай се ;DИ аз не усетих нищо особено,но при мен са във добри отношения по натал-в секстил и взаимна рецепция по дом.Все пак,ако трябва да съм напълно честна,дадоха ми някаква твърдост,упоритост,насъскаха ме като питбул да се измъкна от дупката ,в която бях.Не ме оставиха паднала,а ме въоръжиха с качествата си,за да се изправя.Друго,което евентуално свързвам с този транзит е ,че развих страст към камъните и се отрупах с тях.

« Отговор #56 -: Октомври 09, 2013, 05:47:16 pm »
По времето на този транзит останах без работа поради фалит на фирмата. Обезщетенията за безработица се забавиха заради нередности в трудовите документи, та често се налагаше да комуникирам с НОИ. Не бяхме получавали заплати два месеца и последва половин година с мизерни средства, докато намеря нова работа. При мен Плутон е У2,  в 12-ти дом, съвпад Слънце У10.