Здравей Гост

Един експеримент

• 200 Отговора
  • 19972 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Един експеримент
« -: Август 27, 2011, 08:34:54 pm »
Искам да направя един експеримент, да проуча нещо чрез един от вас. Трябва ми доброволец. Трябва да проуча въпроса с кариерата, във връзка с личното несъзнавано, родовата карма и останалото, което и влияе. Ако един от вас е готов да обсъдим заедно кариерата му и е готов да си даде хороскопа (може и на ЛС), ще започна психологичмеско, астрологично и подобни проучвания.

Целта ми е да добия знания, които може да ми бъдат от лична изгода при моето собствено изследване на личното ми несъзнавано.

Но изследваният обект също ще има лична изгода, защото всяко изследване на личното несъзнавано е свързано с лечитлески процес.

Трябва ми някой, който е недоволен от кариерата си и от години търси своето призвание, без да го намира.

Е, кой е желаещ?

*

virgo

• *
  • 456
Re: Един експеримент
« Отговор #1 -: Август 27, 2011, 08:37:48 pm »
Аз, но тук няма Лилит и Хирон.

« Отговор #2 -: Август 27, 2011, 08:39:09 pm »
Ето картата ти с Хирон и Лилит, Вирго.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #3 -: Август 27, 2011, 08:39:57 pm »
Мерси! :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4 -: Август 27, 2011, 08:42:14 pm »

Добре! Има желаещ.  :blink:

Сега трябва да ми разкажеш за кариерата си. Какво по-точно работиш. Разкажи как се чувстваш, когато си на работа и цял живот ли си работила това нещо. А също дали имаш роднини, които работят същото - дали си наследила професията си от родители или баба или дядо.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #5 -: Август 27, 2011, 08:49:58 pm »
Аз съм счетоводител, работя го от три години, завърхиш счетоводство на 37 години, преди това имам инжинерно образование, но не съм работила и ден това. Майка ми е счетоводител. Аз се опитвах да работя като счетоводител само с изкаран курс, но не успявах да си намеря добра работа и затова се реших да взема диплом. но преди това да се случи и поради естеството на работа на мъжа ми имах прекъсване на трудовия стаж и реално не работех няколко години.
Как се чувства- началото на кариерата ми съвпадна с изключително труден период в личен план, започвайки работа смятах, че ще ме пообучат, но ме хвърлиха в дълбоката вода и ме оставиха. В следствие на това допуснах много грешки и все още си патя от лошата слава. така че сега се чувстван не дооценена и нереализирана. иначе професията ми харесва. само не харесват работно време и началници, но то кой ли ги харесва?
Ако има нещо - питай!

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #6 -: Август 27, 2011, 09:08:33 pm »
Аз определено не мисля, че съм си намерила призванието. Виждам как някои нещо не ми хрумват, дали е от липса на опит, дали от друго - незнам. Харесва ми реда, яснотата, коята дава, точността, но...сякаш съм родена за нещо друго. И затова като прочетох се изкушех - дали пък няма да ми кажеш какво ми е истинското призвание.

Майка ми е посредствен счетоводител, която преди промените не е реботила въобще счетоводство, след промените го учи наново, но на елементарно ниво.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Август 27, 2011, 09:15:23 pm »
Искам да направя един експеримент, да проуча нещо чрез един от вас. Трябва ми доброволец. Трябва да проуча въпроса с кариерата, във връзка с личното несъзнавано, родовата карма и останалото, което и влияе. Ако един от вас е готов да обсъдим заедно кариерата му и е готов да си даде хороскопа (може и на ЛС), ще започна психологичмеско, астрологично и подобни проучвания.

Целта ми е да добия знания, които може да ми бъдат от лична изгода при моето собствено изследване на личното ми несъзнавано.

Но изследваният обект също ще има лична изгода, защото всяко изследване на личното несъзнавано е свързано с лечитлески процес.

Трябва ми някой, който е недоволен от кариерата си и от години търси своето призвание, без да го намира.

Е, кой е желаещ?

Предлагам ти да качиш твоята карта...и да започнеш от нея...,наред с това си оправи грешките - щото този път са много...,а много държиш на правописа иначе... ;) ;D /Приятелски го казвам и едното и другото.../ :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Август 27, 2011, 09:22:33 pm »

Добре! Има желаещ.  :blink:

Сега трябва да ми разкажеш за кариерата си. Какво по-точно работиш. Разкажи как се чувстваш, когато си на работа и цял живот ли си работила това нещо. А също дали имаш роднини, които работят същото - дали си наследила професията си от родители или баба или дядо.

Мога да сложа своята карта за сравнение като на човек, който е доволен от кариерата си. Някои нямат ни една, а аз имам две и от двете съм доволна. Но, Хело, причините, които проучваш при различните хора могат да бъдат съвсем различни и не винаги са несъзнавани. Може човек да е направил съзнателен избор и пак да е недоволен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #9 -: Август 27, 2011, 09:33:38 pm »
Ами, всъшност така като попита май заради майка ми. Защото тя го работеше и може би защото се чудех какво...

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #10 -: Август 27, 2011, 09:35:21 pm »
Ами, всъшност така като попита май заради майка ми. Защото тя го работеше и може би защото се чудех какво...

Имаш ли баби и дядовци, които са били счетоводители или нещо подобно?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Август 27, 2011, 09:38:20 pm »
За себе си мога да кажа, че най-сетне съм си намерила призванието, но дълъг и трънлив път трябваше да извървя, не че сега стъпвам по меко килимче... и да завърша две специалности, по които не работя в момента.  :blink:

В нашето семейство обаче никой не ми е налагал мнението си какъв избор да направя - нито по време на кандидатстването ми, нито при избора на професионална ориентация. Дори може да се каже, че това бе последното нещо, от което се интересуваше майка ми, поне аз с такова впечатление останах...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #12 -: Август 27, 2011, 09:40:57 pm »
Не, нямам, но баба ми пееше страхотно и аз винаги съм искала да пея.
Но тя не е пяла професионално, защото баща и е смятал, че певица е равно на курва и не и е позволил. А искали да я взимат да учи за оперна певица.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #13 -: Август 27, 2011, 09:43:04 pm »
Не, нямам, но баба ми пееше страхотно и аз винаги съм искала да пея.
Но тя не е пяла професионално, защото баща и е смятал, че певица е равно на курва и не и е позволил. А искали да я взимат да учи за оперна певица.

Тази твоя баба каква зодия е била? И тя майка на майка ти ли е била или на баща ти?

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Август 27, 2011, 09:45:26 pm »
Аз определено не мисля, че съм си намерила призванието. Виждам как някои нещо не ми хрумват, дали е от липса на опит, дали от друго - незнам. Харесва ми реда, яснотата, коята дава, точността, но...сякаш съм родена за нещо друго. И затова като прочетох се изкушех - дали пък няма да ми кажеш какво ми е истинското призвание.

Майка ми е посредствен счетоводител, която преди промените не е реботила въобще счетоводство, след промените го учи наново, но на елементарно ниво.

Как избра професията си?

Аз не слагам знак за равенство между кариера и професия. И ще дам следния пример.
Мой приятел работи като стоматилог, но направи кариера като писател на детски стихотворения.
Лекари и инженери правят музикална или политическа кариера. Понякога кариера и професия не съвпадат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #15 -: Август 27, 2011, 09:48:30 pm »
Вирго, счетоводител не е лош избор за теб.

Лили, а нищо ли от това което си завършила като специалности не ти влезе в работа ?  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Август 27, 2011, 09:49:51 pm »
Лили, а нищо ли от това което си завършила като специалности не ти влезе в работа ?  :blink:

Влезе и още как, дори в повечето случаи ми осигурява предимство пред филолозите.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #17 -: Август 27, 2011, 09:50:18 pm »
Знам, че не елош, но пак нещо куца.
Баба ми е майка на майка ми и беше Риби.

*

AH

• 2201
« Отговор #18 -: Август 27, 2011, 09:51:50 pm »
Аз бих разграничила :
1.   Призвание – бих определила сигнификатора му и бих го разгледала
2.   Професия- сигнификатор и преглед
3.   Работа /тая, с която си изкарваш хляба, условно казано/ - сигнификатор и преглед

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #19 -: Август 27, 2011, 09:54:07 pm »
Знам, че не елош, но пак нещо куца.
Баба ми е майка на майка ми и беше Риби.

Имаш Луна в Рак и тя управлява майката и жените по майчина линия. А тази Луна е в квадратура с планетите ти в 10-ти дом.

Проучи миналото и желанията на тази ти баба. Тя какво е работела и много ли се е ядосвала за това, че не е работила това, което е искала? Как се е чувствала тя от тези факти?

Баба ти е била зодия Риби. Нептун в 12-ти дом ти е в опозиция към Сатурн в 6-ти. А счетоводството май е по Сатурн.