Здравей Гост

Един експеримент

• 200 Отговора
  • 20097 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Един експеримент
« Отговор #20 -: Август 27, 2011, 09:59:38 pm »
А счетоводството май е по Сатурн.

По Меркурий+Сатурн.  :wink2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Август 27, 2011, 09:59:48 pm »
Знам, че не елош, но пак нещо куца.
Баба ми е майка на майка ми и беше Риби.

Имаш Луна в Рак и тя управлява майката и жените по майчина линия. А тази Луна е в квадратура с планетите ти в 10-ти дом.

Проучи миналото и желанията на тази ти баба. Тя какво е работела и много ли се е ядосвала за това, че не е работила това, което е искала? Как се е чувствала тя от тези факти?

Баба ти е била зодия Риби. Нептун в 12-ти дом ти е в опозиция към Сатурн в 6-ти. А счетоводството май е по Сатурн.

Аз имам нептун в 12-ти , но баба ми не е счетоводителка....Тая логика не я схващам.... :-\ нещо.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #22 -: Август 27, 2011, 10:03:23 pm »
Баба ми не работеше, но шиеше в къщи на частно. всъшност може да се каже, че това работела и за себе си. За пеенето ми е казвала, че е пеела страхотно и че са я искали за опера, но дали е съжалявала - незнам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Август 27, 2011, 10:04:28 pm »
Аз имам нептун в 12-ти , но баба ми не е счетоводителка....Тая логика не я схващам.... :-\ нещо.... :rolleyes:

Може би Хм е имала предвид друго.
Ако приемем, че Нептун в 12 дом символизира бабата, опозицията му със Сатурн в 6 дом може да сочи за това, че не е успяла да се реализира в желаната от нея сфера. И това по някакъв начин е рефлектирало върху избора на професия на нейните деца и внуци, може и те да са се лутали, докато не намерят истинското си призвание, а може и някой от тях да е избрал поприще, което не го удовлетворява.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Август 27, 2011, 10:22:42 pm »

Може би Хм е имала предвид друго.
Ако приемем, че Нептун в 12 дом символизира бабата, опозицията му със Сатурн в 6 дом може да сочи за това, че не е успяла да се реализира в желаната от нея сфера. И това по някакъв начин е рефлектирало върху избора на професия на нейните деца и внуци, може и те да са се лутали, докато не намерят истинското си призвание, а може и някой от тях да е избрал поприще, което не го удовлетворява.

За да определим бабата в наталната карта би следвало да вземем производен дом...Става дума за майката на майката...Значи приемаме майката по 4-ти дом , защото е жена - противоположния пол е в 10-ти дом...Това е първия вариант...В този случай дома на майката или бабата е 8-ми...4-ти от 4-ти...или 8-ми дом от картата на Верго...Оста 2-8-ми би следвало да разгледаме...

Втория вариант е друга бира....,но нямам време сега... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Август 27, 2011, 10:26:02 pm »

За да определим бабата в наталната карта би следвало да вземем производен дом...

Предполагам, че Хм не работи с производни домове, а с архетипи, затова търси релация между определени планети в хороскопа без оглед на това кой дом управляват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Август 27, 2011, 10:31:18 pm »

За да определим бабата в наталната карта би следвало да вземем производен дом...

Предполагам, че Хм не работи с производни домове, а с архетипи, затова търси релация между определени планети в хороскопа без оглед на това кой дом управляват.

Но Нептун освен бабата , може да сигнифицира и дядо.... :-\ :rolleyes:
Това ми беше и въпроса ...,на каква логика се базира за извода си...?
След като визира домове....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Август 27, 2011, 10:35:01 pm »

Имаше една книга - "Зовът на предците", не си спомням името на автора.
Там се разглеждаха тези архетипи, може и на нея да са базирани изследванията й. Пък може и по време на някоя астродрама, ако е посещавала такава, да е научила някоя техника, ама не ще да каже сега.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #28 -: Август 27, 2011, 10:48:06 pm »
Решихме го заедно, когато се разбра, че или трябва да живеем отделно по 6 месеца в годината или да останем заедно като аз напусна работа и замина с него. Там работех, но това беше малко псевдо работа. През останалото време на годината, когато се прибирахме в къщи - не работех.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #29 -: Август 27, 2011, 10:51:06 pm »
Което дава вероятност да има заложби да е певица. Но са нереализирани, ако изобщо има такива заложби.
А кое говори за нереализирани заложби?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #30 -: Август 27, 2011, 10:52:51 pm »
Решихме го заедно, когато се разбра, че или трябва да живеем отделно по 6 месеца в годината или да останем заедно като аз напусна работа и замина с него. Там работех, но това беше малко псевдо работа. През останалото време на годината, когато се прибирахме в къщи - не работех.

Значи тук има повторение със съдбата на баба ти.

Но не ми отговори на въпроса дали по това време ти си имала желание да работиш нещо точно определено, което не си могла да работиш?

Което дава вероятност да има заложби да е певица. Но са нереализирани, ако изобщо има такива заложби.
А кое говори за нереализирани заложби?

Ми, това, че не си певица.  ;D Е, може и никога да не си имала заложби на певица.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #31 -: Август 27, 2011, 10:57:54 pm »
Имам заложбе, пея изключително вярно, а когато пея и душата ми пее.

По времето, когато не работих аз се занимавах с децата  Това ме удовлетворяваше. Исках да им дам цялата си любов и внимание, докато я искат и имат нужда от нея. Но имаше моменти, когато завиждах на хората, които работят. Липсваше ми социалния живот.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #32 -: Август 27, 2011, 11:07:04 pm »
Баба ми за съжаление не е вече жива, но мисля, че беше доволна, тя реално си работеше и то за себе си и да ти кажа, ако настина има връзка между нея и мен - определено бих работела за себе си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Август 27, 2011, 11:13:46 pm »

Имаше една книга - "Зовът на предците", не си спомням името на автора.
Там се разглеждаха тези архетипи, може и на нея да са базирани изследванията й. Пък може и по време на някоя астродрама, ако е посещавала такава, да е научила някоя техника, ама не ще да каже сега.  ;D

Е ...то е ясно , че става дума за нея...книгата... ;D ;D Ама там пише и други работи... ;D ;D :P...

Нищо технично освен разпит не виждам...Всъщност....и не гледам....

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #34 -: Август 27, 2011, 11:14:28 pm »
Не, не ме мързи да работя, просто предпочитам да нямам шеф. Нима е едно и също? Нима казах - предпочитам да не работя?
И въпреки гадничкия тон ето ти и още една връзка - баба ми не е продължила да пее, защото баща и не и е позволил. При мен баща ми настоя да спа с пеенето и да се ориентирам към неговото поприще - баскетбола, защото там сме имали връзки.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #35 -: Август 27, 2011, 11:21:35 pm »
Незнам, но мисля, че е свързано с творене, създаване на нещо.

« Отговор #36 -: Август 27, 2011, 11:22:40 pm »
Аз бих разграничила :
1.   Призвание – бих определила сигнификатора му и бих го разгледала
2.   Професия- сигнификатор и преглед
3.   Работа /тая, с която си изкарваш хляба, условно казано/ - сигнификатор и преглед

А, може ли едно показно по картата й точка по точка, както си ги изредила - кое от изброените, кое е и как се определя в случая едното, другото и третото.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #37 -: Август 28, 2011, 09:19:41 am »
Второто ми е хрумвало!

*

AH

• 2201
« Отговор #38 -: Август 28, 2011, 10:29:59 am »
А счетоводството май е по Сатурн.

По Меркурий+Сатурн.  :wink2:

т.н. "изстуден Меркурий" - много категоричен индикатор за счетоводство и контрол

*

AH

• 2201
« Отговор #39 -: Август 28, 2011, 10:31:12 am »
Аз бих разграничила :
1.   Призвание – бих определила сигнификатора му и бих го разгледала
2.   Професия- сигнификатор и преглед
3.   Работа /тая, с която си изкарваш хляба, условно казано/ - сигнификатор и преглед

А, може ли едно показно по картата й точка по точка, както си ги изредила - кое от изброените, кое е и как се определя в случая едното, другото и третото.

Призванието – по Луна и асцендент.
Професия- по МЦ
Работа – по 6-ти дом.
Управители и общо космично състояние/КС/. При добро КС – успехи. При лошо- ясно.
Търсим общото при сигнификаторите – ако има такова и се работи по него – успехи – най-малко морални. А рано или по-късно и материални.
Питай- ако нещо те интересува. Гледам, че проявяваш интерес към тая част на астрологията – на мен ми е любима и имам богат опит.