Здравей Гост

Един експеримент

• 200 Отговора
  • 20056 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Един експеримент
« Отговор #40 -: Август 28, 2011, 10:36:05 am »
В радикса на Вирго Слънце (У9) е в точен съвпад с ЮЛВ.
Понеже картата й ми се струва доста добра като възможности за реализация, а практически това не се е случило, та питам:Това ли е препъни камъка?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #41 -: Август 28, 2011, 11:21:54 am »
В коя насока да положа усилия?
ЧЕСТНО КАЗАНО, ПРИЗНАВАМ, ЧЕ СЕ ЧУВСТВАМ МНОГО ОБЕЗВЕРЕНА, НЕРЕАЛИЗИРАНА, НЕОЦЕНЕНА, А УСЕЩАМ ПОТЕНЦИАЛ В СЕБЕ СИ, НАПРИМЕР МЕ ДЪРПА КЪМ НЕДВИЖИМОСТИ, СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ И КЪМ АСТРОЛОГИЯ, КОЯТО ЗАПОЧВАМ ЕСЕНТА ДА УЧА.
ЗАБЛУДИТЕ ОТ КЪДЕ СА, В КАКВА СФЕРА СЕ ЗАБЛУЖДАВАМ? ТОВА И ДРУГ ПЪТ СА МИ ГО КАЗВАЛИ, НО НЕЗНАМ, НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КЪДЕ Е ЗАБЛУДАТА, ЧЕ ДА СЕ СПРАВЯ С НЕЯ.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #42 -: Август 28, 2011, 11:36:40 am »
А счетоводството май е по Сатурн.

По Меркурий+Сатурн.  :wink2:

т.н. "изстуден Меркурий" - много категоричен индикатор за счетоводство и контрол

Ан,
я обясни малко повече, че не вдянах. значи аз както имам тригон на Мерк - водолей със Сатурн - близнаци, значи ли, че ще съм добър счетоводител  :o  щото първо: мразя да смятам, второ: мразя счетоводството, защото е за книжни плъхове /хора постоянно заровени в бумаги, таблици, пари прочее дивотии/... реално обаче моят Сатурн е дуода на рака и вместо да е силен в смятането, то аз съм гола вода там... което води до извода, че май тази формула не е категорична  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

AH

• 2201
« Отговор #43 -: Август 28, 2011, 11:38:41 am »

т.н. "изстуден Меркурий" - много категоричен индикатор за счетоводство и контрол

Всяка планета, която е в лош аспект със Сатурн ли е изстудена?

Ами, ако е едновременно изгорена и изстудена?

А, ако е изстудена, астрологията дава ли отговор как може да се затопли?

За „изстуден Меркурий“ говорим при съвпад на Сатурн и Меркурий.  В радикса се свързва с педантизъм, кариеризъм и афинитет към икономическите науки.
И се отнася само за Сатурн и Меркурий- обяснява се с пракачествата. Това са двете планети, които имат в състава си „сухо“ и „студено“. При съвпад, ясно е, че се засилват тия две пракачества категорично.

за останалите въпроси- не го пише в учебниците:)- следователно, можем да си позволим да търсим верните отговори сами:) - т.е. разсъждения, подкрепени с доказателствен материал в хороскопите и живота, ще са си съвсем правилни:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #44 -: Август 28, 2011, 11:39:20 am »
Понеже при теб това е във въздушни знаци предполагам, че изявата ще е в сферата на комуникациите, интернет... :blink:
Извинявай, че и аз се обаждам като черна станция, но темата РЕАЛИЗАЦИЯ ми е на дневен ред от 30 години ;D нищо, че съм на 42. ;D

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #45 -: Август 28, 2011, 11:40:52 am »
А значи си ми кака!
Интернет ми е страст!
Ан, ами моя Сатурн е в тригон с Меркурий, тогава защо е изстуден?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #46 -: Август 28, 2011, 11:42:20 am »
Кое е във въздушни знаци?

*

Uran

• 6041
« Отговор #47 -: Август 28, 2011, 11:42:48 am »
Кое е във въздушни знаци?
Беше към вещичка.

*

AH

• 2201
« Отговор #48 -: Август 28, 2011, 11:43:03 am »

Ан,
я обясни малко повече, че не вдянах. значи аз както имам тригон на Мерк - водолей със Сатурн - близнаци, значи ли, че ще съм добър счетоводител  :o  щото първо: мразя да смятам, второ: мразя счетоводството, защото е за книжни плъхове /хора постоянно заровени в бумаги, таблици, пари прочее дивотии/... реално обаче моят Сатурн е дуода на рака и вместо да е силен в смятането, то аз съм гола вода там... което води до извода, че май тази формула не е категорична  :P

тригон- постоянство, добре обмислена дейност- прилагаш ги, според аналогиите на домовете и знаците:)- не се плаши де :) - счетоводството си има чар за доста хора- просто им идва от вътре:)

А формулите-  там няма изключения:)- точно както в математиката:)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #49 -: Август 28, 2011, 11:43:45 am »
Понеже при теб това е във въздушни знаци предполагам, че изявата ще е в сферата на комуникациите, интернет... :blink:
Извинявай, че и аз се обаждам като черна станция, но темата РЕАЛИЗАЦИЯ ми е на дневен ред от 30 години ;D нищо, че съм на 42. ;D

споко бе  ;D

преди се тровех да разбера къде да се реализирам и къде ми харесва. работех най-различни неща, но в момента в който осъзнавах, че дадената работа няма какво повече да ми даде като знания и губех интерес. сега вече май поумнях и искам да се реализирам единствено като себе си. работата е без значение щом пада некой лев и задължително условие е да е временна, за да имам време за себе си и развитие на Духа си...

може и да звучи себично, но туй е положението как' Сийке и така си ме устройва идеално  ;D :P :-[

*

AH

• 2201
« Отговор #50 -: Август 28, 2011, 11:44:40 am »
А значи си ми кака!
Интернет ми е страст!
Ан, ами моя Сатурн е в тригон с Меркурий, тогава защо е изстуден?

извинявай - аз просто допълних Лили:)- не се отнасяше за теб:)

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #51 -: Август 28, 2011, 11:47:06 am »
А, сори, но за Интернета е така.

Вещичка, май по твоя път съм тръгнала. Мен сега маъ повече ме вълнува астрологията и идеята с къщите и селския туризъм от реалната ми работа. понякога си мисля, че заради това не успялвам - резпилявам си и немога да се отдам, както трябва.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #52 -: Август 28, 2011, 11:49:11 am »
тригон- постоянство, добре обмислена дейност- прилагаш ги, според аналогиите на домовете и знаците:)- не се плаши де :) - счетоводството си има чар за доста хора- просто им идва от вътре:)

ма не се плаша, просто за мен счетоводството е пълна тъпотия, както и всяка една работа - думата работа произлиза от роб, раб...  ;D  а аз съм подчинена единствено на себе си. между другото Мерка ми е съвпад с Ас-то и управлява 4 дом, а Сатурн е в 4 дом и управлява 11 и 12 дом. и най-точният аспект в картата ми е тригона на Сатурн /стационарен/ с ретро Уран в 8 дом, който ми управлява АС и е в тригон към Ас... с две думи: свободата Санчо, е най-великото нещо в тая Вселена  :rolf: :rolf: :rolf:

*

AH

• 2201
« Отговор #53 -: Август 28, 2011, 11:49:31 am »
А, сори, но за Интернета е така.

Вещичка, май по твоя път съм тръгнала. Мен сега маъ повече ме вълнува астрологията и идеята с къщите и селския туризъм от реалната ми работа. понякога си мисля, че заради това не успялвам - резпилявам си и немога да се отдам, както трябва.

значи трябва да работиш по тригона- постоянство:)- тренираш го с каквото се сетиш:)

*

AH

• 2201
« Отговор #54 -: Август 28, 2011, 11:51:48 am »

ма не се плаша, просто за мен счетоводството е пълна тъпотия, както и всяка една работа - думата работа произлиза от роб, раб...  ;D  а аз съм подчинена единствено на себе си. между другото Мерка ми е съвпад с Ас-то и управлява 4 дом, а Сатурн е в 4 дом и управлява 11 и 12 дом. и най-точният аспект в картата ми е тригона на Сатурн /стационарен/ с ретро Уран в 8 дом, който ми управлява АС и е в тригон към Ас... с две думи: свободата Санчо, е най-великото нещо в тая Вселена  :rolf: :rolf: :rolf:

то зависи как разбира човек работата:) - повтарям се за кой ли път, но си е ценно- човек трябва да работи за пари това, което би работил и за без пари:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #55 -: Август 28, 2011, 11:54:02 am »
Значи да ставам политик?! ;D

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #56 -: Август 28, 2011, 11:55:35 am »
Ценно е! Определено искам да работя така, че да ми е удоволствие.
Значи смяташ, че заблудата е ,че не съм оценена? Или, че не съм се насочила на там, където чувствам, че бих се реализирала?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #57 -: Август 28, 2011, 11:56:09 am »
повтарям се за кой ли път, но си е ценно- човек трябва да работи за пари това, което би работил и за без пари:)

много си права Ан,
обаче що ми се струва, че ако започна да работя това, което ми е на сърце и ще загубя интерес и към него  :mellow:

и още нещо: все още няма професия космически пътешественик, щото на мен това ми се работи  ;D напоследък нещо не ме свърта на тая планета  :-[

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #58 -: Август 28, 2011, 11:57:36 am »
Сега, ако кажеш и че си на към 42 години...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #59 -: Август 28, 2011, 12:02:10 pm »
то зависи как разбира човек работата :)

моята дефиниция: работа е тъпотия, която цели да вкара стадото в подчинение, за да му попречи да се развива Духовно. за да се чувства човек скапан след работа и като се прибере у дома си да се наплющи като прасе, да опъне или набие жената /всеки според вкуса му/ и да се разплуе пред тв за да се зомбира допълнително и на другия ден като послушен роб пак да се отправи на работа. човек ходи на работа за да вземе едни пари. парите са изкуствени създания и нарочно се стимулира консуматорството за да ходят човеците на работа и да треперят за парите си, защото контрола е повсеместен и са създали омагьосан кръг... туй то  :P