Здравей Гост

Един експеримент

• 200 Отговора
  • 20014 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re: Един експеримент
« Отговор #60 -: Август 28, 2011, 12:02:49 pm »
Сега, ако кажеш и че си на към 42 години...

кой бе? аз ли  ;D  на 37 съм  :P

ама съм перманентно уранясала по рождение - Ас водолей и една камара планети там - Меркурий, Юпитер, Венера, Ерос, Церера, като Мерк и Юпи /упр. на 10 дом/ са в съвпад с Ас и тригон към Уран и Сатурн /старият управител на водолея/  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #61 -: Август 28, 2011, 12:04:29 pm »
Пак става!

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #62 -: Август 28, 2011, 12:06:07 pm »
passion-desire, леки аспекти кои са да проверя в две карти кой ги има?
Сатурн - Слънце тригон?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Август 28, 2011, 12:09:05 pm »
то зависи как разбира човек работата:) - повтарям се за кой ли път, но си е ценно- човек трябва да работи за пари това, което би работил и за без пари:)

В интерес на истината през последните няколко години това правя, след като смених попрището.  :blink:
Но толкова години ми трябваха да осъзная, че не вървя в посока, която ми носи удовлетворение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #64 -: Август 28, 2011, 12:14:03 pm »
Я вижте на бившия Сатурна - той може ли омекоти?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #65 -: Август 28, 2011, 12:17:26 pm »

въй въй въй, малииииииии ма тоя човечец как си го търпяла бе  ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #66 -: Август 28, 2011, 12:17:50 pm »
то зависи как разбира човек работата :)

моята дефиниция: работа е тъпотия, която цели да вкара стадото в подчинение, за да му попречи да се развива Духовно. за да се чувства човек скапан след работа и като се прибере у дома си да се наплющи като прасе, да опъне или набие жената /всеки според вкуса му/ и да се разплуе пред тв за да се зомбира допълнително и на другия ден като послушен роб пак да се отправи на работа. човек ходи на работа за да вземе едни пари. парите са изкуствени създания и нарочно се стимулира консуматорството за да ходят човеците на работа и да треперят за парите си, защото контрола е повсеместен и са създали омагьосан кръг... туй то  :P

аз май от 10-12 години те гледам, че си работиш с постоянство и всеотдайност в някакви сфери, но само така си приказваш:) Също като Селестичката - сега открила работата по Душата:) Както и Ариела и Син:) - не искаш да казваш на тия интереси работа, но то си е истинска работа:)

*

AH

• 2201
« Отговор #67 -: Август 28, 2011, 12:20:18 pm »
то зависи как разбира човек работата:) - повтарям се за кой ли път, но си е ценно- човек трябва да работи за пари това, което би работил и за без пари:)

В интерес на истината през последните няколко години това правя, след като смених попрището.  :blink:
Но толкова години ми трябваха да осъзная, че не вървя в посока, която ми носи удовлетворение.

100% има нещо полезно в грешките, които допускаме и ще допускаме в живота си :) - номерът е в правилната нагласа за грешките:)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #68 -: Август 28, 2011, 12:20:37 pm »
ами Ан, не знам... не мога да нарека вътрешното познание работа, защото то за мен е истинско забавление, в смисъл че ми доставя голямо удоволствие... а и за това не ти плащат нали  :P  и няма такива професии...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #69 -: Август 28, 2011, 12:32:08 pm »
Няма грешки...днешната "грешка" може да бъде и в повечето случаи е правилната постъпка, която сме извършили...Всичко е част от пътя и опита , който придобива душата и духа...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #70 -: Август 28, 2011, 12:37:25 pm »

въй въй въй, малииииииии ма тоя човечец как си го търпяла бе  ;D

Мож би защото го обичах и не ми пречеха някои негови досадни навици. Но сега ми пречат. Например говоренето. Монолозите.
Ти какво видя?

*

AH

• 2201
« Отговор #71 -: Август 28, 2011, 12:39:01 pm »
ами Ан, не знам... не мога да нарека вътрешното познание работа, защото то за мен е истинско забавление, в смисъл че ми доставя голямо удоволствие... а и за това не ти плащат нали  :P  и няма такива професии...
За това астрологията първо разграничава, а после обединява призвание, професия и работа. И за това призванието е по Луната – тя символизира вродени способности и таланти, с които се справяш с лекота и изобщо не мислиш за тях като за работа.
По тоя повод- моя приятелка поетеса, намира смяната на изгоряла крушка или изтощена батерия за непосилна и неприсъща за нея работа:)

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #72 -: Август 28, 2011, 12:42:02 pm »
Моята луна е в рак и мисля, че с майчинството се справям. не че майка ми така мисли, де. Може би и затова не намирах са тежко и ограничаващо ме, когато живеех заради децата и семейството, но..с това се свърши. Сега искам да живея за себе си, за собствената си реализация.

Вещичка, каква е тая работа?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #73 -: Август 28, 2011, 12:52:43 pm »
Моята луна е в рак и мисля, че с майчинството се справям. не че майка ми така мисли, де.

Колкото по-добре е поставена една луна толкова повече са изискванията към нея....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #74 -: Август 28, 2011, 12:54:02 pm »
Т.е.?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #75 -: Август 28, 2011, 12:54:41 pm »
Вирго,

ква работа бе, аз нямам постоянна работа дори и в момента. точно това казвах на Ан, че вътрешното познание, демек езотериката лично за мен не е работа, а удоволствие  ;D

относно бившия ти, ми кво да ти кажа... аз не съм астролог и нямам бог знае какво понятие от астрология, но в картата виждам един доста отмъстителен мъж, на който все другите му са виновни и все те го предизвикват. съвпада на Слънце с Мерк дава или изключително тъпи или много умни индивиди, които изпитват оргазъм от това да водят монолози със самите себе си. Венера съвпад Уран - неаспектирани и то в 12 дом - туй човече е имало доста извънбрачни и тайни връзки, въпреки, че не е бил кой знае какво в леглото, но може би е бил доста издържлив  ;D  обичал е да му се възхищават. има ли мутренски залитания? има квадрат на Нептун със Слънце - абе баща му жив ли е и ако не от какво се е споминал?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #76 -: Август 28, 2011, 12:59:24 pm »

Сатурн на бившия ти е бил "заклещил" много здраво Луната ти ,заедно с ЮЛВ ...чувствала си се потисната,имала си чувство на моменти ,че ти "изсмуква" енергията,по-скоро ти си глезила него ,отколкото той теб. ;)

е тя рачешаката Луна все гледа да угажда на всички, обаче като и писне на шапката и ела гледай  ;D

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #77 -: Август 28, 2011, 01:02:45 pm »
Баща му е жив.
Мутренски не е имал.
Ако е имал залитания - не съм разбрала и му имах 100% доверие. казвал ми е че еможел да има, обаче.

Не е кой знае какво в леглото, да. И аз отдавна не изпитвах влечение. То това и обърна колата.

Умен е, но и ограничен. Добър е само в своята област.
Обича, направо има вапиюща нужда да му се възхищавам и ме обвиняваше, че не съм го правила.

В монолозите е цар.

Не съм го усещала така, но е било така - той се развиваше, аз стоях на едно място. Самоограничавах си развитието заради децата и заради семейството - да сме заедно.
Излизам до довечера, момичта1
Много сте мили, дано не съм досадна. :wub:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #78 -: Август 28, 2011, 01:03:02 pm »

Сатурн на бившия ти е бил "заклещил" много здраво Луната ти ,заедно с ЮЛВ ...чувствала си се потисната,имала си чувство на моменти ,че ти "изсмуква" енергията,по-скоро ти си глезила него ,отколкото той теб. ;)

е тя рачешаката Луна все гледа да угажда на всички, обаче като и писне на шапката и ела гледай  ;D

Баш е така!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Август 28, 2011, 01:09:42 pm »

Баш е така!

Ахам  :72:, и моята е в Рак, но е в конфигурация с Марс и Уран, а двамцата се намират на много специални места в хороскопа... В един момент като ми писне да угаждам на неблагодарници и ми прелее чашата, стой та гледай.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.