Здравей Гост

За разликата между Асцендента и Първи дом

• 69 Отговора
  • 9817 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re: За разликата между Асцендента и Първи дом
« Отговор #60 -: Август 31, 2011, 03:53:26 pm »

рамененете са леко приведени напред,вътрешна плахост и несигурност,която рефлектира при запознанство ,малко тромава походка.

По какво съдиш за леко приведени напред рамене?

.
По Сатурн близо до АСЦ. :blink:,но той дава и фотогеничност.

въобще не съм фотогенична, сигурно за 35 години имам 1-2 хубави снимки.

а само за справка - обичаш ли изобщо да се снимаш?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #61 -: Август 31, 2011, 04:18:46 pm »
по принцип да, но с времето като все не се харесвам как излизам на снимки и избягвам снимането.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #62 -: Август 31, 2011, 06:01:07 pm »
passion-desire имаш право, че има разлика какво мислим ние и какво виждат другите... но подобно на Сладурка не се сещам за някоя хубава снимка с мен :)) на всичките им намирам дефекти
питах за снимането защото аз никак не го обичам и често заставам от другата страна на фотоапаратите :)))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Август 31, 2011, 06:05:06 pm »
passion-desire имаш право, че има разлика какво мислим ние и какво виждат другите... но подобно на Сладурка не се сещам за някоя хубава снимка с мен :)) на всичките им намирам дефекти

Още една Венера в съвпад с Кету се обади, вече станахме три.  ;D
Да потвърдя, че и аз не харесвам да се снимам и почти няма снимка, на която да се харесвам как съм излязла.

Венера/Кету има голям проблем с дефектите  :-[ - вижда дори онези, които не съществуват. А не дай си боже да ви се падне мъж с такава Венера в хороскопа, все ще сте му криви с нещо и недодялани, във всичко ще съзира дефект (от личен опит).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Август 31, 2011, 06:44:50 pm »
Лили,защо според теб има такова проявление този съвпад Венера/ЮЛВ,как си го обясняваш ти? :blink:

Може да се обясни с индийска астрология, но там възлите се разглеждат по друг начин.
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4230.0.html
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #65 -: Август 31, 2011, 06:50:57 pm »
Лили, ако АСЦ е в последните 1 - 2 градуса на знака, има ли влияние от следващия знак?
Има влияние, да. Все пак заема първи дом. Поне при мен важи, затова си позволявам да го кажа смело.

Благодаря. :) Не съм много убеден обаче, не съм срещал подобни трактовки. Такива обагряния обаче може да се причислят към декана, в който попада АЦ, както и да се вземе предвид прогресиралият асцендент, оказващ влияние върху личността в даден период от живота.

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #66 -: Август 31, 2011, 07:02:29 pm »
нямам достатъчно знания за да опиша някого така добре,но се уча от примерите тук.Ако някой желае може да ме опише.
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 04:10:54 pm от sindi »

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #67 -: Септември 01, 2011, 11:47:36 am »

рамененете са леко приведени напред,вътрешна плахост и несигурност,която рефлектира при запознанство ,малко тромава походка.

По какво съдиш за леко приведени напред рамене?

.
По Сатурн близо до АСЦ. :blink:,но той дава и фотогеничност.

Защото дава свит и неуверен характер ли?

Защото на човек му се струва,че прекалено много отговорности лежат на плещите му,един вид защитна реакция . :blink:

но с течение на времето сякаш отговорностите се увеличават :) но ако се избяга от някоя положението става гадничко  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Септември 01, 2011, 11:49:08 am »
Фейри, доколкото се сещам, ти имаш и Юпитер в първи дом, не се ли усеща влиянието му? Някак не мога да си те представя по Сатурн и Плутон.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #69 -: Септември 01, 2011, 03:19:11 pm »
Фейри, доколкото се сещам, ти имаш и Юпитер в първи дом, не се ли усеща влиянието му? Някак не мога да си те представя по Сатурн и Плутон.  :-[

;D той Юпи е в началото на скорпион, а и като диспозитор на Слънчо, мисля, че има влияние и то не малко, а и склонността от време на време да "откачам" на тема килограми (за около 2години 30 кг. нагоре и после на долу, не е шега работа  :confuse3:)
очите при всички положения с плутонови ;), носа малко гърбав и неправилен - Сатурн, меки форми по - Венера, висок ръст то е ясно от въздуха :)