Здравей Гост

.

• 45 Отговора
  • 5300 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
.
« -: Август 28, 2011, 11:50:07 pm »
.

« Последна редакция: Септември 18, 2011, 12:24:46 pm от Hm »

*

Lillie

• 30532
Re: Как ви се отразява близостта на Марс?
« Отговор #1 -: Август 28, 2011, 11:57:35 pm »
Днес най-сетне си разчистих кочинката, че отдавна го планирам и все ме мързи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #2 -: Август 29, 2011, 12:52:37 am »
Как ви се отразява това, че в момента Марс е много близо до Земята?

Някои се оплакват от главоболие.

Аз днес се ядосах повече от всякога.

може да  е нещо, свързано с твоя хороскоп - сега действа на всички квадратурата между Марс и Сатурн.
Може би трябва да обмислиш дали независимо, че си ядосана по някаква причина, следва да предприемеш  действия /по Марс/ или да проявиш търпение/по Сатурн/

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3 -: Август 29, 2011, 08:17:41 am »
Беснея заради едни работи, които стават в офиса... :angry: сърце рипа и не трае
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #4 -: Август 29, 2011, 10:04:19 am »
Никак не ми се отразява.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5 -: Август 29, 2011, 10:09:46 am »
ами аз скоро имах марсов възврат.....на мен май на либидото сякаш по ми се отразява в момента...друго спортува ми се сякаш, а аз не съм от най-спортните натури по принцип....ама тези неща не знам дали са от това, че е близо до земята...
а за главоболие ...имах ужасно в сряда или четвъртък....
 :blink:
« Последна редакция: Август 29, 2011, 10:23:40 am от vanilla »

« Отговор #6 -: Август 29, 2011, 10:15:47 am »
При мен близоста надали е толкова важна,защото транзитните Марс и Сатурн са ми върху наталната квадратура Марс-Уран(у6),ама от едно яко копане на вилата(вадих картофи)започнаха така да ме болят колената ,че на моменти прикляквам. :(
  В петък и събота и мене ме боля главата.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #7 -: Август 29, 2011, 05:14:57 pm »
Скъсват ми се нервичките до треперене на всякакви кожички, мускулчета и квото намери изобщо.
Даже преди час почнах да търся илачи срещу нерви из гугъля и си наумих довечера да вървя до аптеката да диря нещо като глог, валериан, мента и прочее.
Тук от няколко дена хептен изперхолясах, ма интересно, не ми мина през ума, че Сатурн ми прави квадратура на натамел Марс, Сатурн и Юпитер, а Марс съответно съвпад натален Марс и опозиция на отсрещните.
Ако не беше попитала, нямаше да се сетя да диря причината в небето.
Но за сефте в живота си се бях замислила да пия апове за нерви.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Август 29, 2011, 05:58:21 pm »
Скъсват ми се нервичките до треперене на всякакви кожички, мускулчета и квото намери изобщо.
Даже преди час почнах да търся илачи срещу нерви из гугъля и си наумих довечера да вървя до аптеката да диря нещо като глог, валериан, мента и прочее.

Не знам дали е от Марса или новолунието, но и на мен днес нервите са ми опънати на макс, вбесих се заради едни битовизми, а и липсата на пълноценна лятна почивка вече си казва думата.

Така се депресирах, че си взех голям шоколадов кекс със сироп от вишни и за броени минути погълнах половината без да усетя, мислех си даже да пия валериана или нещо успокояващо.
Имам още чипс, два вида бисквити и два кроасана... ще стане страшно, ако не успея да дойда на себе си.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #9 -: Август 29, 2011, 06:04:49 pm »
Тук от няколко дена хептен изперхолясах, ма интересно, не ми мина през ума, че Сатурн ми прави квадратура на натамел Марс, Сатурн и Юпитер, а Марс съответно съвпад натален Марс и опозиция на отсрещните.

важните неща са наред в живота ти- защо оставяш дреболиите да ти действат толкова силно?
И какво те смущава в кой да е билков чай или валериана? - особено, ако си прекалила с кафе и кола. Та на мен години на ред ми се е случвало, ако повече от едно-две денонощия не съм спала и всякак съм прекалила с кафета, да взема валериан за да заспя, когато имам няколко часа за сън- нали трябва да не се губи ценно време, да се възстанови човек и после пак да е работоспособен и тонизиран:)

« Отговор #10 -: Август 29, 2011, 08:09:29 pm »
.
« Последна редакция: Август 22, 2012, 10:49:04 am от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #11 -: Август 29, 2011, 08:47:31 pm »
При мен има рязка смяна на настроенията - от пълно въодушевление до нервен срив, а се смятам за уравновесена личност. И аз днес имах ужасно главоболие  :angry:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Август 29, 2011, 09:35:40 pm »
При мен има рязка смяна на настроенията - от пълно въодушевление до нервен срив, а се смятам за уравновесена личност.

И при мен така се получи - усетих, че съм на ръба на нервен срив и то за дребни неща, за които не си струва да се ядосваш толкова. Но при мен има натрупано напрежение и не се знае кога може да изригне.

Не знам дали е от близостта на Марс или има геомагнитни аномалии, но и аз се замислих тия дни да не би да ни "обгазяват" с нещо (HAARP, психотронни оръжия и т.н.)?  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #13 -: Август 29, 2011, 09:52:47 pm »
Нищо чудно, защото забелязвам, че и доста мои близки се чувстват така  :-\
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #14 -: Август 29, 2011, 09:59:48 pm »
На мен близостта на Марс засега въобще не ми се отразява  :mellow: .

*

Yaya

• 2265
« Отговор #15 -: Август 29, 2011, 10:11:16 pm »
Лили, от точно четири нощи не мога да спя, постоянно се събуждам от нещо, сякаш вътрешно съм неспокойна. Дори и преди проблемите в работата. Нищо чудно да ни пускат някоя и друга нискочестотна вълничка нощно време.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Август 29, 2011, 10:20:04 pm »
Трудно заспивам, но спя като пън нощем, денем обаче се чувствам като размазана, през последните няколко дни особено. Не бих казала, че през изминалата седмица съм се преуморила от работа, но енергията ми е почти на нула.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Август 29, 2011, 10:32:18 pm »
Аз се чувствам физически напрегната, не мога да се отпусна и да релаксирам.  Даже си гледах транзитите, за да видя къде ми е Марс в момента. винаги се чувствам така когато Марс ми транзитира през 8-ми дом - сънят ми става неспокоен или не мога да спя. По Кох Марс вече е на К8, но по Плацидус още не го е достигнал.

За пръв път чувам, че Марс е близо до Земята. Преди години имах много силен сексуален нагон, когато Марс доближи Земята. Даже се виждаше с просто око като червено кълбо на нощното небе. Почти по цели нощи будувахме и правехме секс с мъжа ми.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #18 -: Август 29, 2011, 10:55:14 pm »

важните неща са наред в живота ти

Какво искаш да кажеш?  :mellow:

*

Divna

• 2478
« Отговор #19 -: Август 29, 2011, 11:02:32 pm »

Кайли и аз на твое място ще съм на същото дереже.  :-[ Ти скоро поглеждала ли си къде ти е Марс?  :-\ От около месец ти е запокитил (с опозиции)стелиума, а и съвсем наскоро си имала марсов възврат.