Здравей Гост

.

• 45 Отговора
  • 5281 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Как ви се отразява близостта на Марс?
« Отговор #20 -: Август 29, 2011, 11:12:38 pm »
На мен за сега никак не ми се отразява. Чакам го да се стресне малко. Дано това приближаване да го отпуши, ама в положителна насока, че какъвто ми е непредвидим в картата (Марс във Водолей, в точен съвпад със СЛВ) никога не знам как и в какво ще се изрази.
В момента тр.Марс ми е в секстил с нат. Меркурий. Марс е управител на 6ти дом. Меркурий на 8ми и 11. Чакам новини за работа. Дано да се изрази в тази насока.  :25:

« Отговор #21 -: Август 29, 2011, 11:26:07 pm »
Не мога да спя от седмица вече, не знам дали е от Марс или какво става. Имам ужасно главоболие и сърцебиенеи се чувствам неспокойна, все едно нещо ще се случи. Може ли някой да ми види картата да каже къде се намира това лайно че ми се е.а м..... Кога ще се разкара да не е толкоз близко ?

http://prikachi.com/images.php?images/441/3754441l.gif

Така както се ориентирам, Марса ми е във Везни в нат. карта, а транзитиращия също е във Везни до 20.09. Това възврат ли е или? Сори за тъпия въпрос.... И ако да, какво по дя..... значи това и кога ще свърши???

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #22 -: Август 29, 2011, 11:30:43 pm »
Ън тъй,
масово безпокойство, безсъние, главоболие и всякакви нервни спазми и симптоми.
Нещо се носи из въздуха ... и това съвсем не ми се вярва да е Марс...

Дивна, дреме ми за Марс, мила, след Плутон, Уран и  Сатурн, Марс с мед да го намажа....не знам що ама аз нямам много вяра на дребните хулигани, друго си е мечка да те нагази.  :41:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Август 29, 2011, 11:33:51 pm »
Ън тъй,

Дивна, дреме ми за Марс, мила, след Плутон, Уран и  Сатурн, Марс с мед да го намажа....не знам що ама аз нямам много вяра на дребните хулигани, друго си е мечка да те нагази.  :41:

:72: :57:...друго си е викаш....Може да ни блъсне кола...,ама е важно да е кола..,да не е каруца.... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #24 -: Август 30, 2011, 12:22:33 am »
Не мога да спя от седмица вече, не знам дали е от Марс или какво става. Имам ужасно главоболие и сърцебиенеи се чувствам неспокойна, все едно нещо ще се случи. Може ли някой да ми види картата да каже къде се намира това лайно че ми се е.а м..... Кога ще се разкара да не е толкоз близко ?

Така както се ориентирам, Марса ми е във Везни в нат. карта, а транзитиращия също е във Везни до 20.09. Това възврат ли е или? Сори за тъпия въпрос.... И ако да, какво по дя..... значи това и кога ще свърши???

Оушън, тр. Луна ти е в 8ми дом. Това често води до безсъние. И като се вземе предвид, че сегашното новолуние е в 8мия ти дом, може и да имаш пророчески сънища (ако се отпуснеш и заспиш спокойно). На тр. Марс му предстои квадратура със собствения. Може и от това да се чувстваш така напрегната, но като гледам Марс ти е добре аспектиран в радикса, така че не виждам да е нещо сериозно и най-вече продължително.
Опитай се да се отпуснеш и да релаксираш. Всичко ще е наред!  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #25 -: Август 30, 2011, 01:01:44 am »
Ън тъй,

;D
Не се притеснявай! Скоро и квадратурата на Уран със Слънцето ти ще отмине. Пък и прогресивната ти Луна и тя ще отмине Сатурна ти и след не дълго ще влезе в знака на Венера ти - Водолей .... И направо ще литнеш и каква любов ще те затресе яка (прогр. Венера в квадрат с нат. Марс). Пък и двечките (прогресивна и дирекционна Венери) са в 5ти дом, а наталната се гушка с дир. управителя на 8ми и 10ти домове (ще да е някоя добре поставена персона в обществото)  ;D Прогресивен АЦ и дир. Нептун на Слънчицето (да не се окаже някой творец или моряк  ;)), дирекционен АЦ върху Юпитер (и пари за удоволствия няма да липсват).  Да не говорим, че и дир. Юпитер и той на ИЦ (нов дом ще си имаш). А така, преслушах те на бързо.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Август 30, 2011, 01:08:42 am »

Оушън, тр. Луна ти е в 8ми дом. Това често води до безсъние. И като се вземе предвид, че сегашното новолуние е в 8мия ти дом, може и да имаш пророчески сънища (ако се отпуснеш и заспиш спокойно). На тр. Марс му предстои квадратура със собствения. Може и от това да се чувстваш така напрегната, но като гледам Марс ти е добре аспектиран в радикса, така че не виждам да е нещо сериозно и най-вече продължително.
Опитай се да се отпуснеш и да релаксираш. Всичко ще е наред!  :blink:

Не бих казала , че са за подценяване...Виж тр. Сатурн...,Виж тр.Плутон и Тр. Уран.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #27 -: Август 30, 2011, 06:08:15 am »
Видях ги Марайка, но не писах, да не взема да стресна девойката. ;D Оушън, това го казах на шега. Не се шашкай.
На тр. Плутон му е още рано за среща с АЦ. Съвпадът на тр. Сатурн с нат. Марс, който предстои след около месец и половина-два не го виждам като толкова страшен, тъй като нат. Марс е много добре аспектиран, а и квадратурата на транзитен Сатурн с АЦ е отминала. Тр. Уран прави квадратура с нат. Нептун, но и в същото време тригон с нат. Слънце.
Единственото нещо за което мога да се хвана като удавник за сламка е квадратурата на тр. Хирон с нат. Слънце. Тук най-вероятно мъката идва от деца или за деца (нат. Хирон в 5 дом). Като изключим аспекта на Хирон към нат. Слънце, не виждам други напрегнати транзити. Най-важното според мен е, че светилата не са подбрани от тежки транзити. Силното главоболие от известно време което имаш може да е инфлуанс от транзита на Лилит през Овен, която в момента е в опозиция на нат. Марс. Ама далеч съм от идеята, че е нещо опасно. Лилит играе на подсъзнателно ниво, така че ако е отключила главоболието, то тогава трябва да си помислиш добре, какво вътрешно те притеснява ... от какво се страхуваш и т.н. Отговорите може да ги намериш в квадратурата на тр. Хирон с нат. Слънце.
Оушън, Хирон е болката, Слънце са съпругът (в женска карта) и децата (визирам Слънце, като мунданен управител на 5 дом).
И не се притеснявай. Отпусни се и опитай по-често да релаксираш.

*

AH

• 2201
« Отговор #28 -: Август 30, 2011, 09:11:20 am »

важните неща са наред в живота ти

Какво искаш да кажеш?  :mellow:

Здравето и свободата. Ако човек има амбиции, това си е негов избор и си носи кръста.
Дребните тирани, като досадни хора и институции, чието съществуване е закон и факт, са маловажни и се учи да ги елиминира – от ума си, ако не от живота си.
Учи се да се радва на малките неща и големите радости би трябвало сами да се появят.

Или други неща смяташ за най-важни в живота си?

« Отговор #29 -: Август 30, 2011, 10:37:31 am »
Видях ги Марайка, но не писах, да не взема да стресна девойката. ;D Оушън, това го казах на шега. Не се шашкай.
На тр. Плутон му е още рано за среща с АЦ. Съвпадът на тр. Сатурн с нат. Марс, който предстои след около месец и половина-два не го виждам като толкова страшен, тъй като нат. Марс е много добре аспектиран, а и квадратурата на транзитен Сатурн с АЦ е отминала. Тр. Уран прави квадратура с нат. Нептун, но и в същото време тригон с нат. Слънце.
Единственото нещо за което мога да се хвана като удавник за сламка е квадратурата на тр. Хирон с нат. Слънце. Тук най-вероятно мъката идва от деца или за деца (нат. Хирон в 5 дом). Като изключим аспекта на Хирон към нат. Слънце, не виждам други напрегнати транзити. Най-важното според мен е, че светилата не са подбрани от тежки транзити. Силното главоболие от известно време което имаш може да е инфлуанс от транзита на Лилит през Овен, която в момента е в опозиция на нат. Марс. Ама далеч съм от идеята, че е нещо опасно. Лилит играе на подсъзнателно ниво, така че ако е отключила главоболието, то тогава трябва да си помислиш добре, какво вътрешно те притеснява ... от какво се страхуваш и т.н. Отговорите може да ги намериш в квадратурата на тр. Хирон с нат. Слънце.
Оушън, Хирон е болката, Слънце са съпругът (в женска карта) и децата (визирам Слънце, като мунданен управител на 5 дом).

Благодаря Дивна,
явно има разни дразнители,но се надявам да отмине. Проблема ми в момента не е с деца или съпруг ( не съм женена и нямам деца ), имам по-скоро здравословен проблем с който се боря, затова исках да проверим....Кога трябва да отмине тази квадратура на Хирон и Слънцето в картата ми?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #30 -: Август 30, 2011, 12:08:41 pm »
сега последно вярно ли е, че Марс е близо до земята?
от тази статия http://astrohoroscope.info/desinformation.htm излиза, че инфото е по ретро Меркурий...?
 :umnik: :thinking: или аз съм пропуснала някоя дискусия? :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Август 30, 2011, 12:19:25 pm »
сега последно вярно ли е, че Марс е близо до земята?
от тази статия http://astrohoroscope.info/desinformation.htm излиза, че инфото е по ретро Меркурий...?
 :umnik: :thinking: или аз съм пропуснала някоя дискусия? :-[

И аз видях този линк, ама латерната си свири... А хората имат уникалното свойство да не "чуват", ако нещо не импонира на посоката, в която е зададена темата.  :blink:
В тази тема всеки трябваше да сподели колко дискомфортно се чувства тия дни (с малки изключения), така че ако не беше близостта на Марс, друга причина щеше да се намери - преминаващ астероид, комета или слънчева радиация.   :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #32 -: Август 30, 2011, 12:36:33 pm »
;D
Не се притеснявай! Скоро и квадратурата на Уран със Слънцето ти ще отмине. Пък и прогресивната ти Луна и тя ще отмине Сатурна ти и след не дълго ще влезе в знака на Венера ти - Водолей .... И направо ще литнеш и каква любов ще те затресе яка (прогр. Венера в квадрат с нат. Марс). Пък и двечките (прогресивна и дирекционна Венери) са в 5ти дом, а наталната се гушка с дир. управителя на 8ми и 10ти домове (ще да е някоя добре поставена персона в обществото)  ;D Прогресивен АЦ и дир. Нептун на Слънчицето (да не се окаже някой творец или моряк  ;)), дирекционен АЦ върху Юпитер (и пари за удоволствия няма да липсват).  Да не говорим, че и дир. Юпитер и той на ИЦ (нов дом ще си имаш). А така, преслушах те на бързо.  ;D

Ох, златна ти уста, Дивна, от твоите уста в Божиите уши и от твоята клавиатурка на Божия монитор.
 :58: :88: :49:
Направо ме хвърли в оркестъра амин и дай Боже!

Това ще си го принтирам на един лист и всяка вечер и сутрин ще си го поглеждам да се присещам.  :confuse3: :yahoo: :72:

*

kaily

• 5145
« Отговор #33 -: Август 30, 2011, 12:46:28 pm »

важните неща са наред в живота ти

Какво искаш да кажеш?  :mellow:

Здравето и свободата.
Или други неща смяташ за най-важни в живота си?

Ми.... здравето да, ама свободата отдавна вече не. Когато установих, че свобода няма и спря да ми е интересна. Преди доста години писах в клуб Кастанеда оттатък, че предпочитам да съм роб на мъдрец, нежели свободен сред глупаци.  :P

Та освен здравето още споделеността, заедността, любовта и с две думи светлината.

Не знам що ти все така подминаваш светлината, целият свят е направен от светлина, първо живата светлина и вечна, наречена Бог трепти и прелива горе, след това започва да се спуска надолу към световете и при спускането си става все по-плътна, губи живост и цвят, продължава да се спуска, идва до нашия свят и се втвърдява, също като лавата от вулкан, която се втвърдява и от нея остават само мъртви черни твърди късове застинала лава.
Та сега пътят е обратен - от застиналата мъртва светлина нагоре към тънките и все по-тънки и по-живи вибриращи светлини и още нагоре и още.

*

Divna

• 2478
« Отговор #34 -: Август 30, 2011, 02:21:42 pm »

Благодаря Дивна,
явно има разни дразнители,но се надявам да отмине. Проблема ми в момента не е с деца или съпруг ( не съм женена и нямам деца ), имам по-скоро здравословен проблем с който се боря, затова исках да проверим....Кога трябва да отмине тази квадратура на Хирон и Слънцето в картата ми?

Значи болката не е свързан с деца? Подвела съм се от наталното местоположение на Хирон в 5ти дом в съвпад на наталното ти пълнолуние и в опозиция с Меркурий, който е управител на 5ти дом (децата) и 6ти дом (здравето). Какъв е здравословния ти проблем, ако не е тайна?
Хирон за съжаление се движи бавно, тъй като на всеки няколко (мисля около 4) градуса прави ретроградие. Опитай се да проследиш неговото движение в картата си. Поиграй си с месеците в астроком и ще видиш кога отминава квадратурата със Слънце и Меркурий.
Оушън, моят съвет е да не приемаш Хирон, като нещо негативно. От известно време той ти е показал какъв е здравословния ти проблем и че трябва да насочиш вниманието си там, за да се излекуваш. Често хората, които не са запознати с Хирон попадат в капана на страха, че болестта, която имат е неизлечима. Не го прави, ако вече ти е минало през главата, защото това е само усещане от страха, който е съпроводен в момента. Реалността е съвсем различна. Хирон показва къде е болката и ни дава възможност да се излекуваме, колкото и да не го вярваме. Това лекуване не е никак семпло, а напротив, изисква от нас търпение, постоянство, воля и най-вече позитивно мислене (споменах ти за психологическия капан, в който често попадаме).

*

Divna

• 2478
« Отговор #35 -: Август 30, 2011, 02:48:40 pm »
... от твоята клавиатурка на Божия монитор.

;D Този ти коментар ме накара да се смея от сърце!  ;D

Дай Боже всичко да е по мед и масло за напред при теб!  :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Август 30, 2011, 06:22:26 pm »

Не мисля , че е по-добре аспектиран от моя Марс..... :'( :'(...Просто е ужасен тоя аспект...квадрат и съвпад на Сатурн с Марс е чистилище..... :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Август 30, 2011, 06:50:27 pm »
Кво за съвпада, дето повечето от този форум го имаме по рождение?

Цял живот се пържиш на бавен огън.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Август 30, 2011, 06:57:30 pm »
Но въпросът е - Защо?

Масова психоза.  ;D

Шегата настрана, може да има и други природни аномалии, за които няма как да знаем.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #39 -: Август 30, 2011, 07:03:15 pm »

Не мисля , че е по-добре аспектиран от моя Марс..... :'( :'(...Просто е ужасен тоя аспект...квадрат и съвпад на Сатурн с Марс е чистилище..... :'(
Мараика, за квадратурата съм напълно съгласна. Това е един агресивен аспект, мощен и безмилостен. То не случайно този аспект астролозите го наричат "Типичния аспект на касапина." На Оушън обаче и предстои тр. Сатурн съвпад с нат. Марс в 9 дом, във Везни. И ако дръзна да интерпретирам бих казала, че ще има вътрешен конфликт (все пак двете планети носят съвършенно различен заряд). Дали ше съумее да увладее марсовата енергия това зависи също как е поставен Марс. В случаят Марс не е много войнствен във Везни. Той тук може да се "буйства" за подобряване на света и на общото благо. Иска да получи най-доброто и то в големи количества. Вярно, че е в огнен дом и затова не е "заспал" марса й (действащ е от тази гледна точка). Сатурн ще го понатисне, за да го дисциплинира. Ще му каже: "Абе ти искаш това и това, ама наистина ли имаш нужда от всичко, което желаеш?" Засегната е оста 9/3, както и 11 дом, тъй като натален Сатурн идва от домът, който е с тенденция да пречупва правилата и законите. Според мен, Оушън е умно момиче и ще си даде много бързо сметка, че в живота има и безсмислени каузи и ще послуша Сатурн да се спре и да поразмисли добре върху желанията си и целите си. Дали те са реализими, какво ше и донесът и т.н. Ако види, че има спънки, то значи е дошло време да преосмисли добре целите си. Затова не го виждам толкова страшен тоя съвпад и дано мине леко. В този аспект не виждам агресия, а само конфликт.