Здравей Гост

.

• 45 Отговора
  • 5263 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Как ви се отразява близостта на Марс?
« Отговор #40 -: Август 30, 2011, 07:06:13 pm »
Защото не можеш да проявиш това, което искаш и не можеш да бъдеш инициативен и защото се колебаеш?

Имам двама роднини с твърд аспект между Марс и Сатурн - при единия има съвпад Марс/Сатурн в Рак, а при другия опозиция между Марс в Козирог и Сатурн в Рак.
Доста трудни характери са и двамата, като първият (със съвпада) имаше много труден пубертет, изблици на неконтролируема агресия, насочени срещу близките. Но за компенсация си има Луна в Стрелец в съвпад с Нептун, което доста омекотява нещата, докато сестра му (тази с опозицията) има Луна във Везни (съвпад с Плутон) в тау-квадрат с Марс и Сатурн - много е властна, понякога й липсва емпатия и мекота, но упражнява хуманна професия, иначе си е самодостатъчна (стелиум във 2 дом).

Познавам и други индивиди с твърд аспект между Марс и Сатурн. Такива хора за мен са бегачи на дълга дистанция - там, където някой друг ще припадне изплезил език, те ще продължат да вървят напред. Има и конструктивни начини за справяне с тази енергия, зависи и от целите, които си поставя човек.  :blink:

Понякога съжалявам, че нямам мажорен аспект между Марс и Сатурн, имам нужда да ми вкарат рибешкия Марс в правия път, да го стегнат малко, за да е по-последователен и дисциплиниран. Трудно се мотивирам (трябва да е вътрешно), трудно си задържам вниманието върху една конкретна цел и посока, трудно вземам решения, особено когато се налага избор измежду два и повече варианта.  ;D Имам нужда от сатурнов камшик!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Август 30, 2011, 07:31:22 pm »
Телешкият мързел ли преобладава?  :P

Нямам нищо телешко, но и мен не може да ме мръднеш с топ, ако няма какво да ме мотивира да предприема нещо. Само кризите, през които преминавам периодично, ме ентусиазират и зареждат с енергия. А вбеся ли се истински, мога да 'дигна Земята без лост.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #42 -: Август 30, 2011, 07:31:33 pm »
Лили, сестрата (с тао квадратурата) претърпяла ли е някаква сериозна хирургична интервенция или операция?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Август 30, 2011, 07:33:29 pm »
Не, само като малка беше оперирана от пъпна херния, но и брат й също.
Тя е с Марс в първи дом (АС Стрелец), работи като медицинска сестра, учила е за акушерка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #44 -: Август 30, 2011, 07:38:52 pm »
Не, само като малка беше оперирана от пъпна херния, но и брат й също.
Тя е с Марс в първи дом (АС Стрелец), работи като медицинска сестра, учила е за акушерка.

Е, добре, че се е насочила към тая професия, че тия трудни аспекти лесно не се обработват.  :-[ Ама щом е сред кръв, игли и въобще остри предмети е добре. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Август 30, 2011, 07:42:45 pm »
В продължение на три поредни години кандидатства, за да следва медицина, на третата я приеха. Беше упорита, не се отказа. Не знам дали понастоящем е удовлетворена от професията си, нископлатена е, но нея по принцип я устройва начинът на живот, който води, не се стреми към по-високи позиции, повече си гледа удобството и спокойствието (расла е в бедност, без баща), не е кариеристка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.