Здравей Гост

Уран във 2-ри дом

• 25 Отговора
  • 3924 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Уран във 2-ри дом
« -: Август 29, 2011, 03:31:21 pm »
Интересува ме натален Уран във 2-ри дом или като управител на 2-ри дом.

Ако някой от вас има или познава хора, които имат, да пише.

Интересува ме как се отразява действието му върху работата, върху доходите.

« Последна редакция: Август 29, 2011, 03:38:07 pm от Hm »

Re: Уран във 2-ри дом
« Отговор #1 -: Август 29, 2011, 03:44:17 pm »
При мен Уран е във 2 дом, управител е на 4, за доходите си мога да кажа, че са регулярни, но понеже работата ми е сезонна през зимата заплатата ми се намалява, та си мисля, че това проявление си е типично за тази планета, но не мога да се оплача от липса на доходи, дори понякога ми се случва да получавам и приход от една работа на хонорар, за протокола искам да кажа, че и Сатурн е във 2 дом, та и това си оказва влияние.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2 -: Август 29, 2011, 03:44:33 pm »
При мен е на 2гр след купсидата. Имам там и Нептун, така че не съм представителна. Винаги съм имала пари, винаги съм харчила много и постоянно и винаги ме е било страх да не остана без пари. Уран е У4.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #3 -: Август 29, 2011, 04:51:44 pm »
Уран на 0 градуса във везни  2-ри дом,  в съвпад с Юпитер. Между другото и Плутон е във втори. Нямам много, харча непрактично.Никога не съм оставала без доходи. Не се и страхувам, че ще остана. Нетърпимост към стиснати хора. Във всяко отношение. Управител е на 7-ми дом. Няма мъж Везни, който да не ме харесва ;)

Смяната на една работа с друга не ме притеснява, застоя ли се -чувствам  все едно се задушавам от рутина и търся начини за освобождаване.

В тригон е към меркурий в 10-ти, пиша добре, но не печеля от това. Освен това си го връзвам с уменията,с интереса, с любовта към астрологията.

« Отговор #4 -: Август 29, 2011, 05:05:16 pm »
Моят Уран е във втори дом в Скорпион,управлява 5 дом ,квадратура с Марс и тригон МС.
Доходите ми засега са постоянни,но ниски.Случвало ми се е да имам много пари и периоди на лишения,затова си научих урока-винаги да имам заделени пари.
Сменяла съм работа си три пъти ,защото се отегчавам бързо.

« Отговор #5 -: Август 29, 2011, 05:12:31 pm »
на последната си работа съм от две години и едва издържам, бих я сменила веднага и ще го направя скоро

аз мисля, че по Уран е по-скоро чувството за освобождаване от рутината, от привързването, копнежа по правенето на нещо друго, някъде другаде

да, доходите ми не са постоянни

аз мисля, че по Уран е усещането, че свободно мога да печеля, да имам доходи от уменията, които имам - независимо за какви умения става въпрос :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6 -: Август 29, 2011, 07:41:17 pm »
При мен е на 2гр след купсидата. Имам там и Нептун, така че не съм представителна. Винаги съм имала пари, винаги съм харчила много и постоянно и винаги ме е било страх да не остана без пари. Уран е У4.

Ти имаш ли постоянна работа и постоянни доходи?

имам, на последната работа се задържах вече над 5г. Доходите ми са според зависи - за страната не са малки, имам допълнителни понякога, като хонорар, но за мен са малки - държа всичко да ми е наред и затова харча над възможностите, а и изплащам апартамент - У4, както казах. Хем печеля, хем никога нямам - омагьосан кръг. И всичко предимно заради Нептуна.
Уран е квадратиран от Юпитер, СЛВ и Марс като У7. Секстил със Сатурн и тригон Слънце.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #7 -: Август 29, 2011, 08:03:06 pm »
Страхът да не останеш без финансови ресурси не е ли по-скоро по Сатурн във 2-ри, проявявайки се като финансова свитост и консервативност?

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #8 -: Август 29, 2011, 08:53:40 pm »
Имам Уран на куспида на втори дом във везни, управляващ 6-ти дом - на 37 г. съм и само 4 години съм била на заплата (закриха фирмата), винаги съм била на хонорар. Заплатата ми беше доста висока, а работата - по призвание  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Август 29, 2011, 09:31:23 pm »
Страхът да не останеш без финансови ресурси не е ли по-скоро по Сатурн във 2-ри, проявявайки се като финансова свитост и консервативност?

Познавах жена със Сатурн във 2 дом - цял живот трепереше да не остане без пари, цепеше стотинката на две, но и без пари никога не е оставала. Със собствени средства особено не разполагаше (не й се работеше), обичаше да я спонсорират и да й поема някой друг разноските.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #10 -: Август 29, 2011, 09:32:45 pm »
И аз ще споделя - майка ми има заключен втори дом във водолей, там са Луната й и Хирон, в опоз. с Уран в 8 дом, лъв.

От 18 г. възраст е работила, но след майчинството си с мен 7г. не е можела да си намери постоянна работа. Постоянни доходи има и наследствени имоти също.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #11 -: Август 29, 2011, 10:02:25 pm »
още един Уран във втори (стрелец) управител на 5-ти дом... до ден днешен не знам какво е това постоянен доход.. и идея си нямам как се преработва тази позиция

*

Uran

• 6041
« Отговор #12 -: Август 29, 2011, 10:10:21 pm »
То... да ви кажа...същата е картинката и когато Уран диспозира управителя на 2 дом-очаквай неочакваното. ;D
Под сигурен доход разбирам заплата, която гърми, трещи, знаеш, че получаваш на определена дата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Август 29, 2011, 10:16:03 pm »
Под сигурен доход разбирам заплата, която гърми, трещи, знаеш, че получаваш на определена дата.

То и заплатата вече отдавна не е сигурен доход, ако е 300-400 лв., каквито са в провинцията.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #14 -: Август 29, 2011, 10:39:42 pm »

То и заплатата вече отдавна не е сигурен доход, ако е 300-400 лв., каквито са в провинцията.  ;D

Да, в тоя случай Уран изглежда по-сигурен като доходи, стига да се пести :) Обаче съм забелязала, че като пестя и парите спират да идват, а като се разхарча и идва супер готина поръчка...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Август 30, 2011, 12:28:46 am »
Обаче съм забелязала, че като пестя и парите спират да идват, а като се разхарча и идва супер готина поръчка...

;D И при мен е така, знаеш ли?!
Като тръгна да им треперя на парите и да ги кътам, настъпва мъртвило с поръчките. А като тръгна да харча с широки пръсти и се притесня, че много съм похарчила, ненадейно идва някоя по-голяма поръчка да закърпя положението.
Във 2 дом нямам планети, но имам Нептун на броени градуси от К2 откъм първи дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #16 -: Август 30, 2011, 12:45:11 am »
Обаче съм забелязала, че като пестя и парите спират да идват, а като се разхарча и идва супер готина поръчка...

Като тръгна да им треперя на парите и да ги кътам, настъпва мъртвило с поръчките. А като тръгна да харча с широки пръсти и се притесня, че много съм похарчила, ненадейно идва някоя по-голяма поръчка да закърпя положението.
Във 2 дом нямам планети, но имам Нептун на броени градуси от К2 откъм първи дом.

Но пък си имаш достолепен управител...,недей да скромничиш... ;D :P ;)
Каквото и да правиш без пари няма да останеш...-осигорена си...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Август 30, 2011, 01:42:30 am »
За неаспектирания ли говориш?
Еми не знам, дотук само давам като че ли... Да видим кога ще ми узреят крушите, да тръгна и аз с голямата кошница да събирам.  ;D

ПП. Йеее, преди малко и аз станах потребител-маниак.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #18 -: Август 30, 2011, 02:00:20 am »
Ми за него та.....,за кой? Нали и аз си го отглеждам неаспектиран.... ;D :P

Ми...,честито...станахме две Маниачки.... ;D ;)....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #19 -: Август 30, 2011, 08:55:53 am »

споделям, и при мен е така  ;D

А Шопенхауер