Здравей Гост

за призванието

• 83 Отговора
  • 11120 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: за призванието
« Отговор #60 -: Септември 12, 2011, 08:13:24 pm »

Нищо де, кажи ти какво мислиш за нея - тъкмо, ако не си чела и търсила целенасочено отговор на тоя въпрос, ще си е разсъждение на прима виста:)

еее, нищо не искате да кажете наготово ;D
сега пак трябва да мисля :confuse3: - не че от много мислене нещо съм постигнала в последно време..

за това си струва да мислим:) - отделно, че мисленето може да е "спусък" да си я активираме или набавим:)

*

AH

• 2201
« Отговор #61 -: Септември 12, 2011, 08:15:33 pm »
Според мен личната сила това е мощ, власт, власт над себе си. Решимост да направим това, което искаме, смелостта да го направим, смелостта да променим себе си или нещо в живота си, което не харесваме. Личната сила е и убеждението, че можем да го направим и че трябва да го направим. Това е нашата вътрешна енергия, която ни позволява да действаме. Човек с лична сила е деен, инициативен, амбициозен, целеустремен и борбен. Хората, които тъпчат на едно място, изпадат често в апатия и бездействие и отказват да се променят, нямат лична сила. или имат, но за да я открият, трябва да преборят своята лична слабост. Когато спреш да си позволяваш да бъдеш слаб, тогава откриваш, че имаш лична сила.

ако дадеш сега и малко астрология ще е чудесно - как я разпознаваме като даденост в радикса и как я виждаме задействана или изчерпана според транзитите:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #62 -: Септември 12, 2011, 08:32:36 pm »

ако дадеш сега и малко астрология ще е чудесно - как я разпознаваме като даденост в радикса и как я виждаме задействана или изчерпана според транзитите:)

а после, ти ще кажеш ли :blink:

според мен е Марс и Сатурн в съчетание с лични планети
как се вижда изчерпана - ?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #63 -: Септември 12, 2011, 08:32:53 pm »
миии..мисля че слънцето и уран са важни за това. повечето хора не могат да разберат едно нещо, което е движещо живота ни, че и вселената - това е промяната. ако не харесваме нещо в живота си- променяме го. ако нещо ни е омръзнало/дори да сме го градили цял живот/-променяме го.
може би транзит на уран към лична планета ни подтиква към това. при мен по натал слънцето и уран са в опозиция-  затова съм го осъзнала от малка..
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #64 -: Септември 12, 2011, 09:48:03 pm »
Личната сила е в неправенето.
Който усвои тоя матрЯл, ще се сдобие с лична сила, рушаща и създаваща галактики
 ;)
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=ezoterfilosof&Number=1940342560&page=0&view=collapsed&sb=5&part=

Ама май вече сме си говорили за това. Мъдрият с едно движение прави повече, отколкото глупавият за цял живот. Ти можеш нищо да не правиш, ако всичко се извършва по твоему, правилно.

*

AH

• 2201
« Отговор #65 -: Септември 12, 2011, 09:51:10 pm »
миии..мисля че слънцето и уран са важни за това. повечето хора не могат да разберат едно нещо, което е движещо живота ни, че и вселената - това е промяната. ако не харесваме нещо в живота си- променяме го. ако нещо ни е омръзнало/дори да сме го градили цял живот/-променяме го.
може би транзит на уран към лична планета ни подтиква към това. при мен по натал слънцето и уран са в опозиция-  затова съм го осъзнала от малка..

вярно, за да направим по собствено желание промяна ни трябва лична сила.
Ако си правила по твой избор голяма промяна в живота си, наложи хороскопа си по време на промяната с наталния и кажи какви съвпади и опозиции има - и в какво космично състояние са Слънценто и Уран в радикса ти?

*

kaily

• 5145
« Отговор #66 -: Септември 12, 2011, 09:52:55 pm »
И каква е цената?

Винаги различна.
Ако искаш духовното, цената ще ти е отказът от земни блага. Ако искаш земни блага, цената ще е отказът от духовното.
Единият край на пръчката винаги се явява цената за другия и край....а ако искаш цялата пръчка - е, това също си има цена...

*

AH

• 2201
« Отговор #67 -: Септември 12, 2011, 09:53:20 pm »
Личната сила е в неправенето.
Който усвои тоя матрЯл, ще се сдобие с лична сила, рушаща и създаваща галактики
 ;)
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=ezoterfilosof&Number=1940342560&page=0&view=collapsed&sb=5&part=

Ама май вече сме си говорили за това. Мъдрият с едно движение прави повече, отколкото глупавият за цял живот. Ти можеш нищо да не правиш, ако всичко се извършва по твоему, правилно.

е, не че не сме говорили - това сега си е магия:) или ритуал:) - надяваме се, разговорът за нея ще я активира и да вземем да оздравеем, примерно:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #68 -: Септември 12, 2011, 09:56:51 pm »
Като му дойде времето, ще оздравеем. Сега можем да използваме момента да помрънкаме.  :confuse3: :haha:

*

AH

• 2201
« Отговор #69 -: Септември 12, 2011, 10:01:54 pm »
Като му дойде времето, ще оздравеем. Сега можем да използваме момента да помрънкаме.  :confuse3: :haha:

;D- то ако сме малко по-работни, ще видим какво пишеше май Верешчагин и ще вземем да стигнем до някои важни изводи с тия болести, ама от къде толкова ентусиазъм, като сме болни ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #70 -: Септември 12, 2011, 10:08:08 pm »
Лазарев го пишеше.  :P

Ама по-добре да ме поболи гърло и уши, отколкото да разбера нещо, дето не искам да знам.  :haha:

*

AH

• 2201
« Отговор #71 -: Септември 14, 2011, 06:05:11 am »
Лазарев го пишеше.  :P

Ама по-добре да ме поболи гърло и уши, отколкото да разбера нещо, дето не искам да знам.  :haha:
Теб сигурно те болят разни неща, защото ти остава време да се самонаблюдаваш и да обръщаш внимание на физическото тяло – свързваме го с траен аспект на тр. Сатурн към наталния управител на здравето:) – щом внимаваш, няма страшно.  Отделно, че аспектът е тригон:)

А тия дни тр.Меркурий ти е в съвпад с натален Плутон в 10-ти дом- би трябвало да  занимаваш мислите си с пари или някакви служебни истории – я виж доколко си в синхрон със звездните влияния – гледай да си в синхрон, защото както усещаш тригона на тр.Сатурн към наталната Венера, която управлява и здравето, и партньорството при теб, като нищо може да се появи принц:) /без да четеш Лазарев:)/

*

kaily

• 5145
« Отговор #72 -: Септември 14, 2011, 10:49:25 am »
Ай ай, АМИН ДАЙ БОЖЕ!

Това за принца.
 :rolleyes:

А че ме болят различни неща - много позна, тук уши, ту гърло, днес примерно най ме мъчат вратните жили, подули са се и болят, и сополи и кашлица лека. Преди седмица нямах ни един от тия симптоми, обаче за сметка на това ми се виеше кански свят и ме болеше главата.
Вчера ме боля гърло и ухо. Преди две седмици само уши и едното шумеше.
Изобщо единни в разнообразието, точно сабахлем си мислех да не е всичко на нервна почва, щото неразположенията се местят, накъдето си искат, не знам сутрин с какво ще се събудя.

*

AH

• 2201
« Отговор #73 -: Септември 14, 2011, 11:16:18 am »
Ай ай, АМИН ДАЙ БОЖЕ!

Това за принца.
 :rolleyes:

А че ме болят различни неща - много позна, тук уши, ту гърло, днес примерно най ме мъчат вратните жили, подули са се и болят, и сополи и кашлица лека. Преди седмица нямах ни един от тия симптоми, обаче за сметка на това ми се виеше кански свят и ме болеше главата.
Вчера ме боля гърло и ухо. Преди две седмици само уши и едното шумеше.
Изобщо единни в разнообразието, точно сабахлем си мислех да не е всичко на нервна почва, щото неразположенията се местят, накъдето си искат, не знам сутрин с какво ще се събудя.

Изобщо не съм познала аз:) – ти си се оплакваш:)
Но като гледаме тоя тригон между тр.Сатурн и наталната управителка на здравето, добрият вариант/при проработени Сатурн и Венера/ щеше да е да се захванеш с някакъв здравословен режим или храна и начин на живот:) А ти реагираш с болки /т.е. кофти проява:)/

А на същия аспект разчитаме за принца при добрия вариант:)

А лошият  вариант- потребност,  пък липса на принцове и принцеси.
В книгите си пише, че съвпад и благоприятни аспекти между Сатурн и Венера – цветя и рози:); а в живота – аналогиите се проявяват, но по-често в лош вариант:) И пак в книгите си обясняват, че прояви ли се хармоничен аспект в лош вариант, не сме си проработили планетите:)/а пък ние уж все ги проработваме и си плащаме дълговете и т.н.:)/

*

abroad

• 2187
« Отговор #74 -: Септември 14, 2011, 11:38:17 am »
В книгите си пише, че съвпад и благоприятни аспекти между Сатурн и Венера – цветя и рози:); а в живота – аналогиите се проявяват, но по-често в лош вариант:) И пак в книгите си обясняват, че прояви ли се хармоничен аспект в лош вариант, не сме си проработили планетите:)/а пък ние уж все ги проработваме и си плащаме дълговете и т.н.:)/

ни цветя и рози, и не само, че нямаше принц, ами и аз се превърнах в жаба
очевидно книгите грешат:))

*

AH

• 2201
« Отговор #75 -: Септември 14, 2011, 12:14:01 pm »

Естествено,  че книгите грешат :)–не може да е наша грешката:)

За всеки случай обаче, нищо, че сме прави, можем да направим това, което препоръчват книгите в такива случаи:) – правим усилия да променим ситуцията във въпросната сфера към по-добро, а ако не се променя, значи е кармична:)

И тук имаме пак избор- приемаме нещата и забравяме или пък правим опити да си припомним дали поне в тоя живот не сме допринесли по някакъв начин за подобна ситуация /може да сме се държали лошо с някой принц, или пък да сме обидили принцеса, или пък да сме били безотговорни към здравето и т.н./ И ако си открием все пак някаква грешка, трябва да простим и да се надяваме, че сме разчистили кармата:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #76 -: Септември 14, 2011, 01:49:11 pm »

Изобщо не съм познала аз:) – ти си се оплакваш:)
Но като гледаме тоя тригон между тр.Сатурн и наталната управителка на здравето, добрият вариант/при проработени Сатурн и Венера/ щеше да е да се захванеш с някакъв здравословен режим или храна и начин на живот:) А ти реагираш с болки /т.е. кофти проява:)/

А на същия аспект разчитаме за принца при добрия вариант:)

А лошият  вариант- потребност,  пък липса на принцове и принцеси.

Eгати, от едни нищо и никакви уши до какви изводи стигна само. Човек вече да не смее и да се оплаче.  :-X :-\

*

abroad

• 2187
« Отговор #77 -: Септември 16, 2011, 10:41:56 am »

нали си съгласна, че няма как на 100% (или приблизително) да съм си все в грешка
или има?

*

AH

• 2201
« Отговор #78 -: Септември 16, 2011, 11:34:25 am »

нали си съгласна, че няма как на 100% (или приблизително) да съм си все в грешка
или има?

Мисля , че по някои въпроси, в някои сфери, можем цял живот да си допускаме грешка – говоря по принцип – мигар не познаваш такива хора –е, поне от филми и книги има подобни описания – човекът, например, накрая на живота си отчита, че го е пропилял в преследване на кариера, като е пропуснал да усети какво е свободата или  любовта:)
/май малко загубихме нишката на разговора, но не е важно:)/

« Отговор #79 -: Февруари 28, 2012, 07:40:56 pm »
Здравейте, поставям карта на моя позната. Според вас, какво е призванието ѝ? Доста е объркана в момента, тъй като учи в чужбина нещо, което не ѝ харесва. Моля, помогнете със съвет :blink:

Според мен с У6 в 5-ти Венера в овен трябва да е нещо свързано с творчество, изкуство, история, музика, мода, движение, и пътувания. Смятам, че след преминаването на тр. Юпитер в близнаци ще получи просветление с какво точно трябва да се занимава... И като, че ли през 2013г. на по-преден план ще излезе темата за образованието :rolleyes:
На прав път ли съм?

Благодаря :blink: