Забелязах, че при мен всички празни домове и знаци са заети от лични планети на близките ми, всъщност цялата рода и най-вече хората, сред които съм расла, имат Слънца, Луни, Марсове и Венери именно в знаците, които при мен са празни. По-скоро свръхподчертаването, т.е. ако някой близък с планетите си ми активира стелиума, евентуално би могло да даде някакъв проблем в общуването.
Със слабоподчертан въздух проблеми в общуването нямам, по-скоро много внимателно подбирам хората, с които общувам и трудно ги допускам преди да съм се убедила, че човекът наистина е свестен. Бързо създавам приятелства, но и рязко отсичам клона, на който седят, ако се убедя, че не са това, за което са се представяли.
Работата ми винаги е била свързана с много контакти и общуване, работила съм с всякакви хора. Настоящата ми професия също го предполага и е много важен начинът, по който ще подходиш спрямо всеки един човек.
Липсата на земя много по-силно се усеща при мен, в тази сфера полагам най-много усилия за създаване на статукво, но сякаш стъпвам по плаващи пясъци.