Здравей Гост

Деца родени със секцио

• 48 Отговора
  • 6035 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Деца родени със секцио
« Отговор #40 -: Септември 03, 2011, 07:06:13 pm »
Интересно е какво може да събира един Водолей.Приятели :blink:или пък да развие някаква страст да членува в разни организации

Това е по 11-ти дом, а там имам Скорпион, който има малко приятели, но са за цял живот. Да не говорим, че подлага приятелството на големи изпитания, докато признае някого за приятел. "Приятел" е титла, която трябва да се заслужи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #41 -: Септември 05, 2011, 10:34:23 pm »
Качвам картата на сина ми, роден също със секцио
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Tiana

• 17
« Отговор #42 -: Септември 27, 2011, 04:53:50 pm »
http://www.astro.com/astro-databank/Special:AllPages/Research:C Тук Има доста карти на C- Section.

Аз съм си правила мои си някакви изследвания относно секциото.
Това са дати на живи и реални хора родени със секцио, които съм си записала, ако някой иска да хвърли поглед. Всичките ги познавам лично, или техните родители.

30.01.1984 - 00.10 Пловдив (спешно) (работи в прокуратура, занимава се и с астрология)

31.05.1979- 12.10 Пловдив - (спешно) (зъболекар, богат)

20.06.2003 - 0.10 Бургас - (спешно)
09.07.2003 - 18.00 Варна - (по желание, без медицински причини) След раждането настъпиха усложнения, останала част от плацента, натравяния, последващи операции.

10.02.2009 - 19.50 Бургас - (мед. причини, планирано)

15.05. 2007 - 12.52 Плевен (мед. причини, планирано)

11.06.2010 - 18.45 Burgas (спешно)
12.06.2010 - 13.30 Burgas (по желание, без мед .причини)
17.06.2010 - 11.30 Burgas (спешно)
Последните 3 се родиха докато аз бях в болницата за моето раждане.

07.04.2011 - 09.50 Пловдив -Заради седалищно раждане, спешно.

04.09.1964 - 5.00 сутринта Пловдив - близнаци, извадени са и двамата едновременно, фактически нямат разлика и минута. Родени са 1.100 и са стояли дълго време в инкубатори.  Ако намеря някъде тема за близнаци ще разкажа там, интересна им е историята.

Моето дете също е секцио, сатурн 1 дом, квадрат със слънцето (този аспект го имат всички мъже в рода на баща му и всичките му прабаби и дядовци до един) Луна 12 дом, Марс 12 дом малко над асц. , родих със секцио защото сърцето на бебето почти спря. Беше се натровил
 с околоплодни води, Има нептун съвпад черна луна в 6 дом. Досега са му поставяни 3 напълно грешни диагнози. (добре че бях предупредена от астролог относно този нептун, че досега да е изпил сума ти ненужен антибиотик).

Лека вечер :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #43 -: Септември 27, 2011, 09:24:52 pm »
Синът ми е секцио - Сатурн в 1ви, Марс в 10ти, голям кръст  :blink: Раждането беше с контракции, но аз настоях за секцио. Предполагам поради ранния час на планираното секцио, всички трябва да са с ъс Слънце в 3ти квадрант  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #44 -: Октомври 19, 2011, 10:11:23 pm »
Здравейте на всички, реших да ви помогна с тази тема, тъй като и двете ми племеннички са родени със секцио. Едната се обърна седалищно и трябваше да се извади, а другата се зачена по-рано от три години, препоръчителния период, в който не трябва да се носи друго дете, заради опасност от разкъсвания, та и нея я извадиха така.
Първата има Сатурн във 2 дом. Марс е разположен в 12-ти, между Сатурн и Марс няма аспекти. Няма аспекти и между управитела на асцендента и Сатурн. Тоест изброените белези липсват, но си помислих че Марс близо до асцендента може да е оперативната намеса, един вид - ац физическо тяло и марс насилствено прави нещо на това физическо тяло. Тук, освен това, Сатурн Е управител на осми дом, което за мен индикира проблема, който се е появил - трудното раждане. Идеята ми е, че можем вероятно да намерим индикатори за оперативна намеса - примерно секцио по желание, пак е оперативна намеса, но отделно можем да намерим индикатори на усложненото раждане.
При втората единственото, което намирам като евентуален фактор е, че Сатурн е в ъглов дом.

« Отговор #45 -: Октомври 21, 2011, 08:07:33 am »
Здравейте на всички, реших да ви помогна с тази тема, тъй като и двете ми племеннички са родени със секцио. Едната се обърна седалищно и трябваше да се извади, а другата се зачена по-рано от три години, препоръчителния период, в който не трябва да се носи друго дете, заради опасност от разкъсвания, та и нея я извадиха така.
Първата има Сатурн във 2 дом. Марс е разположен в 12-ти, между Сатурн и Марс няма аспекти. Няма аспекти и между управитела на асцендента и Сатурн. Тоест изброените белези липсват, но си помислих че Марс близо до асцендента може да е оперативната намеса, един вид - ац физическо тяло и марс насилствено прави нещо на това физическо тяло. Тук, освен това, Сатурн Е управител на осми дом, което за мен индикира проблема, който се е появил - трудното раждане. Идеята ми е, че можем вероятно да намерим индикатори за оперативна намеса - примерно секцио по желание, пак е оперативна намеса, но отделно можем да намерим индикатори на усложненото раждане.
При втората единственото, което намирам като евентуален фактор е, че Сатурн е в ъглов дом.
Мисля,че ако пуснеш карти на децата ще бъде по-лесно да се види  :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #46 -: Октомври 21, 2011, 10:24:26 am »
Амии толкова ми е досетливостта  ;D ;D ;D Ето, заповядай! :)
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 08:53:39 pm от ThunderGoddess »

« Отговор #47 -: Октомври 26, 2011, 03:16:21 pm »
Мисля,че ако пуснеш карти на децата ще бъде по-лесно да се види  :blink:
Мерси богиньо на гръмотевиците :blink:
Всъщност в първата карта има връзка на Марс и Сатурн.Полуквадрат.Управителя на асцендента е в съвпадс Уран и квадрат с Марса.Часа може да не е на 100% точен.Винаги тези кръгли часове са ми с питанки.Сатурн е на около 40* от асцендента.Предполагам това детенце се е обърнало седалищно и се е наложило секциото.
При втората карта вече нещата са ми малко размити,въпреки,че управителя на 8-ми дом е в квадратура с асц. и тригон със Сатурн.Тука вече не виждам връзка с Марс и Сатурн.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #48 -: Октомври 26, 2011, 03:47:50 pm »
Да, първата карта е на по-голямата, която наистина беше се обърнала седналищно.  ;D За другата може да не се виждат толкова много видни фактори, защото както казах, тя вероятно можеше да се роди и нормално, но имаше риск от разкъсвания (заради предишното секцио) и трябваше да я извадят за по-сигурно.  :blink: