Здравей Гост

Проучване

• 69 Отговора
  • 6755 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re: Проучване
« Отговор #20 -: Септември 06, 2011, 11:13:24 pm »
няма негови планети около възлите ми, но моята Лилит беше върху неговия СЛВ  ;D

Той затова сигурно още точи лиги по теб  ;D... Ти с твоята Лилит да не си била проекция на неговата негативна анима?

амиии не знам  :-[  обаче ако реша да си изкарам лилитските гяволъци аман му е системата на горкия  ;D  добре, че се научих да ги обуздавам, а и откак ги опознах и нещо вече не са ми интересни  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Септември 06, 2011, 11:14:03 pm »
Това е човекът, с когото има да довършиш нещо, което не си направил в миналото.
А Венера със СЛВ - може й да е бъдещ/ща съпруг/а, ако има разбира се и други показатели, които го подсказват в синастрията.

В практиката забелязах, че много от писанията за синастричните съвпади с възлите не са точни, особено това с поляризацията, т.е. приписване на негативни/стагниращи характеристики на съвпадите с ЮЛВ и на положителни/градивни характеристики на съвпадите със СЛВ. Практиката не потвърждава тези изказвания. Иначе в брачните и партньорски синастрии може да се срещат такива съвпади.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #22 -: Септември 06, 2011, 11:18:03 pm »
Мда, определено е така!

Дивна, например какви?

Какви са другите показатели ли?
Много са и някъде тук в темата за синастриите доста съм говорила мисля. Но най-характерното, когато има много близки съвпади между лични планети на двамата. Давала съм и пояснения защо.

*

Divna

• 2478
« Отговор #23 -: Септември 06, 2011, 11:26:59 pm »
А Венера със СЛВ - може й да е бъдещ/ща съпруг/а, ако има разбира се и други показатели, които го подсказват в синастрията.

В практиката забелязах, че много от писанията за синастричните съвпади с възлите не са точни, особено това с поляризацията, т.е. приписване на негативни/стагниращи характеристики на съвпадите с ЮЛВ и на положителни/градивни характеристики на съвпадите със СЛВ. Практиката не потвърждава тези изказвания. Иначе в брачните и партньорски синастрии може да се срещат такива съвпади.

От моят житейски опит (не съм практикуващ астролог) съм установила сама за себе си, че когато има съвпад на ЮЛВ с партньорска планета, то тогава като че ли нещата вървят много по-спокойно. Сякаш познаваме тоя човек и не е нужно да полагаме големи усилия, за да го разберем, усетим, почувстваме.
За партньорски отношения не са достатъчни само възлите. Те са допълнение към общата картина. Дават доста сведения, но не може да се разчита само и единственно на тях, за да премине едно познанство в красива любов и съвместен живот.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Септември 06, 2011, 11:33:10 pm »
За партньорски отношения не са достатъчни само възлите. Те са допълнение към общата картина. Дават доста сведения, но не може да се разчита само и единственно на тях, за да премине едно познанство в красива любов и съвместен живот.

Аз съм против поляризацията, както казах по-горе, а и познаването на същността и въздействието на Лунните възли не е много задълбочено и при някои астролози е тръгнало в погрешна посока.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Септември 06, 2011, 11:55:52 pm »

И аз съм на същото мнение. Според мен ЮЛВ е релаксиращ, а усвояването на нови опитности по СЛВ често е свързано със стрес и напрежение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #26 -: Септември 06, 2011, 11:58:51 pm »

СЛВ в Телец в 5-ти дом, ЮЛВ в Скорпион в 11-ти дом.

Имаш да придобиваш опит с Телците, ако това се отнася за теб. Затова се радвай на моето присъствие.

;D

Да имам да придобивам опит. Уча се да мързелувам и да се наслаждавам на домашния комфорт и на хубавата храна.
« Последна редакция: Септември 07, 2011, 12:05:00 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Септември 06, 2011, 11:59:44 pm »
Според мен ЮЛВ е релаксиращ, а усвояването на нови опитности по СЛВ често е свързано със стрес и напрежение.

Зависи и какви хора привличаме по възлите.
Ако синастрична лична планета, която е ранена или участва в напрегната конфигурация, попада върху нодалната ни ос, усещането при усвояване на такава опитност не винаги ще е приятно.
Представете си да ви се закачи някоя Луна по СЛВ, която в радикса на собственика е в тау-квадрат с Марс и Сатурн. Или партньорска Луна в опозиция с малефици да ви съвпадне с възлите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Септември 07, 2011, 12:02:07 am »
Според мен ЮЛВ е релаксиращ, а усвояването на нови опитности по СЛВ често е свързано със стрес и напрежение.

Зависи и какви хора привличаме по възлите.
Ако синастрична лична планета, която е ранена или участва в напрегната конфигурация, попада върху нодалната ни ос, усещането при усвояване на такава опитност не винаги ще е приятно.
Представете си да ви се закачи някоя Луна по СЛВ, която в радикса на собственика е в тау-квадрат с Марс и Сатурн.  :blink:

Аз не го казах само в контекста на синастричните взаимоотношения. Имам наблюдения и върху транзитите върху натални планети. - СЛВ във водолей в съвпад с моите светила. СЛВ на партньор в съвпад с моите светила (същият е зодия водолей). Разбира се, че има значение какъв човек сме привлекли, но при всички случаи, съвпадът негова планета с нашият СЛВ ни кара да се стремим към нови опитности, а това може да бъде много изморително.

*

Uran

• 6041
« Отговор #29 -: Септември 07, 2011, 12:02:35 am »
Мой СЛВ в един знак с Марс на съпруга ми.
п.п.На мен поначало ми каца там някоя партньорска планетка в синастриите с настоящ и бивши. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Септември 07, 2011, 12:10:05 am »
Дотук съм имала три по-сериозни синастрии с партньорски планети в съвпад с възлите ми - един партньор с Луна в съвпад с моя СЛВ, един с ЮЛВ/Венера/Меркурий в съвпад с моето Слънце и един по-специален случай, но по ведическата - неговите Венера и Марс попадат в знака и накшатрата на моя Кету, а моята Венера е в знака и накшатрата на неговия Кету. И трите връзки си имат своите проблематични моменти, не са лесни отношенията по възлите, независимо дали са по СЛВ или ЮЛВ. Но от личен опит мога да кажа, че привличането по ЮЛВ понякога може да бъде неудържимо, просто не можеш да си обясниш с какво те е завладял този човек. А ако аспектът е огледален, усещането би трябвало да е взаимно. Такава опитност по СЛВ нямам, с изключение на една претенциозна мъжка Луна  ;D - не беше читава връзка от самото начало, но се проточи няколко години, доста кръвчица ми изпи.

Всъщност и Слънцето на бившия попадаше в знака и накшатрата на моя Кету - Ашвини, а моята Луна, пак по сидерал, е в знака на неговия Раху. По западната система са в съседни знаци и на пръв поглед няма взаимодействие, но на практика не е така.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Септември 07, 2011, 12:10:30 am »

СЛВ в Телец в 5-ти дом, ЮЛВ в Скорпион в 11-ти дом.

Имала ли си мъже от зодия Телец или пък тези представители да са ти противни?

Един Телец, но не се получи. Противни са ми, защото ми се струват твърде меркантилни. За нищо друго не мога да си говоря с тях, освен за храна, пари, имоти или коли, или за физическите ми дадености. С жените нямам този проблем, все пак не се налага да спя с тях и да се възбуждам в тяхно присъствие. За една Водолейка с Венера в Риби и Марс във Везни, най-сексуалният орган на мъжа е умът и ако прояви малко състрадание и галантни обноски, направо съм паднала.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Септември 07, 2011, 12:16:13 am »
За една Водолейка с Венера в Риби и Марс във Везни, най-сексуалният орган на мъжа е умът и ако прояви малко състрадание и галантни обноски, направо съм паднала.

Без да имам нищо лично във въздушните знаци, проявявам същите предпочитания.  :-[

А дебелокожието при мъжете просто ме убива, чувствам се наранена от такова отношение и се затварям в себе си, отдръпвам се.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #33 -: Септември 07, 2011, 12:26:50 am »
Колко хора тук сме с Венера в Риби? С времето видях няколко такива представители и ми направи впечатление, та... да се преброим.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Септември 07, 2011, 12:28:02 am »
Имам Марс в този знак, Венера е в следващия, но има тригон с Нептун.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #35 -: Септември 07, 2011, 12:29:35 am »
На мен и Марс ми е там и имат съвпад всъщност, ако го броя с този орбис 5.2.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Септември 07, 2011, 12:30:25 am »
5 градуса не е голям орбис, според мен се брои.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #37 -: Септември 07, 2011, 12:49:38 am »
И аз съм с венера в риби.
По темата- нито марса, нито възлите на мъжа ми са в знака на слънцето на баща ми.
« Последна редакция: Септември 07, 2011, 08:59:31 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #38 -: Септември 07, 2011, 10:51:44 am »
Жан Спилър пише в книгата си,че при съвпад на ЮЛВ с планета на другия,човекът с възела след време губи интереса си.Имах връзка с моя Венера негов ЮЛВ и негова Венера с моя СЛВ.В началото беше много хубаво,но после наистина загубих интерес и прекъснах връзката.Той не искаше.Сигурно има замесени и други фактори,едва ли е само от това.

« Отговор #39 -: Септември 07, 2011, 10:57:37 am »
най-сексуалният орган на мъжа е умът и ако прояви малко състрадание и галантни обноски, направо съм паднала.
Умът е най-сексуалният орган на жената,а не на мъжа.
"Бил е несъмнено умен човек онзи, който е казал, че щастливото съпружество е възможно само между сляпа жена и глух мъж.
 Мишел дьо Монтен"
Това доказва извечната правда,че жените обичат с ушите си,а мъжете с очите си.