Здравей Гост

Любима или не вълшебна приказка

• 210 Отговора
  • 30890 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Любима или не вълшебна приказка
« Отговор #200 -: Февруари 03, 2012, 12:59:32 pm »
Снежанка и седемте джуджета ...
А мечтала ли си тайно да живееш с повече от един мъж  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #201 -: Февруари 03, 2012, 01:09:06 pm »
Да ти кажа честно с един не сме го докарали как трябва а пък с повече от един ;)
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #202 -: Февруари 03, 2012, 01:15:39 pm »
Да ти кажа честно с един не сме го докарали как трябва а пък с повече от един ;)
:)
Рядко един мъж може да задоволи всички желания на жената.
Все си мисля, че на една жена и трябват двама мъже- единият да й дава сигурност, а другия- страст. Не ми се вярва, че страстта може да се поддържа 20 г. например...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #203 -: Февруари 03, 2012, 02:20:26 pm »
:)
Моя бивша колежка поддържа връзка с мъж вече 14 години ,иначе и брака си опази -да не говоря за залитането на съпруга по алкохола -въпрос на възможности все пак та затова те подкрепям Венера по повод на двама мъже -права си
Рядко един мъж може да задоволи всички желания на жената.
Все си мисля, че на една жена и трябват двама мъже- единият да й дава сигурност, а другия- страст. Не ми се вярва, че страстта може да се поддържа 20 г. например...
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #204 -: Февруари 03, 2012, 05:04:22 pm »
Имам сестра
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #205 -: Февруари 03, 2012, 09:59:41 pm »
Имам сестра

И разбирала ли си се с нея!? Израстнала ли си с майка си?

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #206 -: Февруари 04, 2012, 09:37:13 am »
Да израстнала съм с майка ми и винаги съм се разбирала със сестра ми
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #207 -: Април 11, 2012, 06:41:34 pm »
Любимите ми са "Малката русалка" /оригиналната на Андерсен, при която в края русалката се превръща в морска пяна/ и "Красавицата и звяра". Аз и сега харесвам мъже като Звяра. А имаше една - две приказки, които баба ми ми разказваше и хем ми бяха много интересни и я карах да ги преповтаря, но в същото време ме караха да се страхувам и да сънувам кошмари. Едната беше за някакъв крадлив циганин, а другата беше нещо от рода на "Имало едно време едно куче, то се казвало..., било..., а когато умряло на гроба му пишело : имало едно време едно куче, то се казвало..." и така до безкрай. Ужас. ;D
There's a little witch in every woman...

« Отговор #208 -: Април 11, 2012, 07:06:20 pm »
Любимите ми са "Малката русалка" /оригиналната на Андерсен, при която в края русалката се превръща в морска пяна/ и "Красавицата и звяра". Аз и сега харесвам мъже като Звяра. А имаше една - две приказки, които баба ми ми разказваше и хем ми бяха много интересни и я карах да ги преповтаря, но в същото време ме караха да се страхувам и да сънувам кошмари. Едната беше за някакъв крадлив циганин, а другата беше нещо от рода на "Имало едно време едно куче, то се казвало..., било..., а когато умряло на гроба му пишело : имало едно време едно куче, то се казвало..." и така до безкрай. Ужас. ;D

И моята любима приказка също е "Красавицата и звяра".Дори си я имам на филмче. ;D
Като дете растях с мисълта,че всичко в любовта е прекрасно и възвишено.Но след като пораснах,действителността ме свали от небесата. ;D
Като малка вуйчо и баба ми разказваха много приказки,но все  главните герои бяха  баба и внучките и.Просто ситуациите,в които попадаха бяха различни. :mellow:

« Отговор #209 -: Април 11, 2012, 07:21:37 pm »

И моята любима приказка също е "Красавицата и звяра".Дори си я имам на филмче. ;D
Като дете растях с мисълта,че всичко в любовта е прекрасно и възвишено.Но след като пораснах,действителността ме свали от небесата. ;D
Като малка вуйчо и баба ми разказваха много приказки,но все  главните герои бяха  баба и внучките и.Просто ситуациите,в които попадаха бяха различни. :mellow:

На мен също тези две приказки са ми и любимите филми на Дисни /заедно с "Цар Лъв"/ и ги гледам често. Даже Звярът ми харесва повече като звяр, отколкото като човек. А и според мен това е единственият "естествен" и реалистичен мъжки персонаж в приказките. Тази приказка пак учи на възвишеност, но и на това, че истинската любов не подлежи на стереотипи. Това си го мислех наскоро - че любимата приказка има отношение към характера.
Иначе, сигурно баба ти много те е обичала и нарочно е разказвала приказки, в които главните герои са баба и внуче - да засили връзката помежду ви. :blink:
There's a little witch in every woman...

« Отговор #210 -: Април 11, 2012, 07:31:47 pm »

Цитат
Това си го мислех наскоро - че любимата приказка има отношение към характера.Иначе, сигурно баба ти много те е обичала и нарочно е разказвала приказки, в които главните герои са баба и внуче - да засили връзката помежду ви. :blink:

Да,съгласна съм с това ти твърдение.По някакъв начин представят страни от нашата личност.
А относно баба,предполагам,че е така.Ние двете имахме много силна връзка до скоро.Много силна.Съдба-човек никога не знае какво ще му сервира животът.