Здравей Гост

Феноменът Джасмухин

• 15 Отговора
  • 2513 Прегледи
*

Stella

• 7765
Феноменът Джасмухин
« -: Септември 10, 2011, 10:30:32 pm »
Изумена съм. тези хора стават все повече и повече. Ще се сбъдне моето предчувствие, че еволйцията на човечеството ще тръгне в тази посока. В края на краищата какво ни пречи да се храним като растенията от Слънцето. Разликата между хемоглобина и хлорофила е само в централния атом, който при растенията е магнезий, а при човека-желязо. Иначе биохимичните процеси са напълно идентични. Следователно много малко ни трябва, за да "фотосинтезираме". Струва ми се, че този процес може да доведе до грандиозен прелом в човешкото духовно съзнание, защото ще стесни в известна степен материалните ни зависимости - от липсата или начилието на храна. Представете си само колко недохранени хора има на планетата.

Мислите ли, че тези хора съществуват наистина или това е поредната лъжа?

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=85.0

http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=846.0
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
Re: Феноменът Джасмухин
« Отговор #1 -: Септември 10, 2011, 10:35:45 pm »
Жената се е хранила ( макар и малко според нея :blink:) по традиционния за нашия вид начин.
Ако беше възможна фотосинтезата при нас, то проблемът с глада в Африка щеше да е решен.

« Отговор #2 -: Септември 11, 2011, 07:26:34 am »
ето го и индиеца от 14 години не яде - Хира Ратан Манек
на 72 години е  :o

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=374799
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

AH

• 2201
« Отговор #3 -: Септември 11, 2011, 08:56:14 am »
Последните години Уран и Плутон смениха знаците си, а на Нептун скоро му предстои същото. Десетилетия и столетия наред ще са в новите знаци и ще успеят да наложат съответните новости.

Общото на Уран и Овен е засилен стремеж към промяна.
Общото на Нептун и Риби е интерес към духовното.
Общото на Плутон и Козирог е практична защита на собствените интереси чрез разчистване на място за новото.

Без храна /материална или духовна/ няма живот.
Промяната към увеличаване на духовната храна за сметка на  материално  хранене  е в жизненоважен интерес на човечеството:)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4 -: Септември 11, 2011, 11:14:51 am »
И аз искам да фотосинтезирам, защото така ще си спестявам огромно количество енергия - това да пазарувам, готвя и дъвча, за изкарването на пари дори не говоря.  ;D
Като ставам дете на светлината, редно е да се храня директно от нея, нъл тъй?

А иначе всичко е възможно и защо пък не. Навремето четох, че когато се храним, ние всъщност поглъщаме информация, не белтъци, въглехидрати и прочее щуротии, знам ли, да се храним със светлина звучи добре, така и така идва новата раса, логично е...

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #5 -: Септември 11, 2011, 03:19:27 pm »
тази е известна с подобни на 'феномена' Сай Баба циркаджийски номера .. :))))) правени са й медицински изследвания и накрая си е признала, че си хапва тайно, но това според нея не се брояло ?!?!?  :mellow:  обаче смъртните случаи на нейни последователи са факт, който просто няма как да бъде пренебрегнат!!!  ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Jasmuheen#Deaths

помня, че навремето се опитах да чета нейна книга, ми че то съвсем ясно се усеща, че говори за неща, които не разбира .. както и да е, да е жива и здрава, дезинформацията е тест за проницателност в 3D играта, която играем  ..  :P
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Септември 11, 2011, 09:45:55 pm »
дезинформацията е тест за проницателност  :P

Аааа, това го прочетох в един друг форум...
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #7 -: Септември 11, 2011, 09:49:41 pm »
да, и аз там го прочетох ..  :P
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Септември 11, 2011, 09:51:09 pm »
Щеше да ми бъде интересно да и разгледаме хороскопа, но не намирам дата на раждане никъде в нета.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #9 -: Септември 12, 2011, 10:04:21 am »
абе аз не мога да разбера как тъй ги феноменосвате под път и над път. кво значи феномен - изключително явление или същество. ми тъй де, то човек тръгнал по пътя така или иначи си намира способностите и ги развива, но те не са феноменални - това са нормални човешки способности, защото в същността си човешкото същество е Бог!

и тука не говоря за бай Манчо мангала дет краде жици /той и бай Манчо ще стане някогиж си духовен, ама в тоя живот е решил да изповядва същността на ДАО - живея ДНЕС  ;D /, а говоря за духовните хора. и още нещо - прочетете статията за Програмата Монарх и ще ви се изясни откъде аджеба идва американското просвещение на тези теми!

и още нещо: абе хората са създадени със стомаси, и черва, и усти, и зъби - демек да ядат. за къв чеп питам аз трябва да не ядем /тука Луната в рак си показа рогата  :P /. като искаш да си вдигнеш вибрациите спри месото /и под месо разбирам и някои анатомии от човешкото тяло - демек живо месо  ;) /... човек, когато се извиси сигурно пак яде, но само ядки и плодове... докато имате материални тела ги захранвате с материал и туй то... ще ям аз въздух - дрън дрън чи пляс  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #10 -: Септември 12, 2011, 10:28:18 am »

и още нещо: абе хората са създадени със стомаси, и черва, и усти, и зъби - демек да ядат. за къв чеп питам аз трябва да не ядем /тука Луната в рак си показа рогата  :P /. като искаш да си вдигнеш вибрациите спри месото /и под месо разбирам и някои анатомии от човешкото тяло - демек живо месо  ;) /... човек, когато се извиси сигурно пак яде, но само ядки и плодове... докато имате материални тела ги захранвате с материал и туй то... ще ям аз въздух - дрън дрън чи пляс  :rolf:

Това е изказване, подходящо за един Телец, а не за един Нептунианец с асцендент Водолей. ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #11 -: Септември 12, 2011, 11:07:17 am »

Това е изказване, подходящо за един Телец, а не за един Нептунианец с асцендент Водолей. ;D

Хело,
прогресивният ми асцедент е в телИ, тъй че кво се пулиш  :tongue2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Септември 12, 2011, 11:56:32 am »

И живото месо ли пречи на вибрациите?  ;D Представям си какво ще стане, ако всички изведнъж го спрат... В началото ще настъпи дива агресия - поне през първите година-две, докато не свикнат, после ще започнат да търсят други отдушници за енергята и... може би ще станат всички духовни.  :thinking:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #13 -: Септември 12, 2011, 12:11:35 pm »
И живото месо ли пречи на вибрациите?  ;D Представям си какво ще стане, ако всички изведнъж го спрат... В началото ще настъпи дива агресия - поне през първите година-две, докато не свикнат, после ще започнат да търсят други отдушници за енергята и... може би ще станат всички духовни.  :thinking:

Лили,

има един много тънък момент в това ми изказване и знаех, че ще се подхване и тази тема.

сега ще обясня какво имах в предвид като го писах. значи 2ра чакра е свързана с творчеството - възможността на човек да твори живота си, емоциите си, личната си времева линия, да създава живот и съответно да променя живот. това е утробата на личното ни зрънце творчество. до този момент се наблюдава масово използване на тази чакра само и единствено за "ръгай чушки в боба" и за нищо друго. има и хора, които я използват по предназначение, но те са малцина.

това е много мощна енергия, която трябва да бъде овладяна. спирането със секса може да се обозначи с нещо като следното: ти си купуваш например някакъв електроуред, който никога не си имала и за да го използваш трябва да прочетеш упътването му и да го изучиш. и чак тогава да започнеш да боравиш с него. така е и със сексуалната енергия - това е енергията на Сътворението /пак казвам - няма секса като термин, който използвам тук няма нищо общо с е*ането!!!/. сексуалната енергия поне засега на тази планета се използва абсолютно безумно. верно е, че елита това му е идеята, защото ако народонаселението се научи как да си използва енергиите, то вече няма да бъде послушно стадо! и затова елита масово промива съзнанието на хората, че секса е възвратно-постъпателно движение на две тела и това ти дава удоволствие...

да ама не! нямам нищо против възвратно-постъпателните движеня, но когато даден индивид се научи да използва тази енергия по позитивен начин и да гради личността си, то дори и когато я използва за секс, ще знае как да я използва. и много ще се замисли какво и кога си вкарва по дупките и дали това е единствената опция на тази енергия  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Септември 12, 2011, 12:21:01 pm »
Мислиш ли, че на този етап е възможно масите (не говоря за единични случаи) да се научат да използват тази енергия съзидателно? А последиците от неправилното й използване ни заобикалят навсякъде, превърнаха я в един от най-печелившите бизнеси в нашия свят и в инструмент, с който да се контролират цели нации - например африканските народи, където има най-висока детска смъртност от глад, СПИН и други болести в резултат на свръхвъзпроизводство, Китай - беднотия и евтина работна ръка (рай за изнесените производства!). Може би това е и целта на управляващия елит - да се затрият цели държави, а може би и континенти, но не чрез директен геноцид, а чрез пренаселване на отделни територии в условията на оскъдни ресурси.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #15 -: Септември 12, 2011, 12:27:43 pm »
Мислиш ли, че на този етап е възможно масите (не говоря за единични случаи) да се научат да използват тази енергия съзидателно? А последиците от неправилното й използване ни заобикалят навсякъде, превърнаха я в един от най-печелившите бизнеси в нашия свят и в инструмент, с който да се контролират цели нации - например африканските народи, където има най-висока детска смъртност от глад, СПИН и други болести в резултат на свръхвъзпроизводство, Китай - беднотия и евтина работна ръка (рай за изнесените производства!). Може би това е и целта на управляващия елит - да се затрият цели държави, а може би и континенти, но не чрез директен геноцид, а чрез пренаселване на отделни територии в условията на оскъдни ресурси.

не, не мисля... иска ми се да живея в напълно хармоничен свят, ама не би... явно Висшият ми Аз има още по-черно чувство за хумор и от мен  :-\ 

последиците са видни. това е и целта на елита - робите да си знаят мястото... и цялата работа е заради това, че хората да не се усетят, че притежават Великата Сила на Сътворението и да я използват срещу подтисниците си. това е... този свят е тотално изперкал вече...

обичам си Земята, обичам растенията и животните, обичам Божествената искра у всеки, ама това в момента ми идва пряко силите... и което е по-лошото: преди да се оправи всичко, ще стане по-зле...