ами това ми е първото малко куче, което обожавам! предишният ми любимец беше средноазиатска овчарка - около 100 кила снежнобял дзвер и спеше при мен в леглото и хъркаше като дъскорезница

то не че и малката пикла не хърка де :rolf:
обаче той почина от инфаркт преди няколко години от жегата август месец. не му понесе на милото

тогава много рев изревах за него...
това беше Арчи сниман на една разходка:

а този пикльо - Ричко, го подариха на дъщеря ми след като Арчи се спомина. такова диво диване не сме имали. изяде де що имаше за дъвчене у дома и като направихме ремонта се наложи да го подарим. няколко години след това разбрах, че е починало милото, защото са го завели на селото им и той се направил на куче и се сбил с един паткан. гадния плъх го захапал по задното краче и то получило отравяне на кръвта и докторите не могли да го спасят...

после години наред куче не исках да видя, защото се привързвам много към тях, а и тогава още някак не бях готова да се грижа всеотдайно за тях... и накрая съдбата ми донесе Амбърчето и вече не мога да си представя живота без нея :58:
миналото лято прибрахме от улицата и едно коте на месец някъде - мършаво, гладно, болно и с окапала козина. ветеринаря тогава ме нахока, че от това котка няма да стане и да не прибирам така животни, че мога да заряза мопса. ама добитъка оцеля и сега дебел и доволен котарак с лъскава козина. негови снимки нямам като е пораснал, а само първите му снимки като беше като малко и мършаво плъхче