При проституиращите жени, в една или друга форма, които в обществото имат "почтена" професия, която да им позволява да запазят привидно "благоприличие", според мен трябва да има силен, но негативен Сатурн в твърд аспект с женска планета. Като такъв пример може да послужи жена, която отива да преспи с шефа си, за да получи повишение в службата си или да запази работното си място (във втория случай тя е "жертва"). Пред лицето на обществото тя може да минава за жена с висок морал, добра съпруга, домакиня, майка... Но при определени обстоятелства, ако надделеят амбициите, може да се поддаде на изкушението. Естествено, по един откъслечен аспект не може да се правят заключения, тук се опитваме да потърсим повтарящите се сигнатури (ако има такива), а не да правим проекции върху собствените си карти ("И аз имам такъв аспект, но не съм такава!"), това трябва да е станало ясно от самото начало. :wink2:
Ама че обобщение, Лили

.
Стана ми интересно и погледнах картата на една моя позната. Практикувала е няколко години "занаята" в елитен европейски клуб. Когато се запознах с нея беше омъжена за несметно богат господин и почти всеки път когато се срещахме намираше повод да спомене как се влюбила в него от пръв поглед. Това че е с почти 30 години по- възрастен нямало значение.
Хм, а аз вярвам че е възможно човек да се влюби в някой много по-възрастен, но все ми се струваше странно това как тя все за тази си любов говореше.
Освен това ходеше на църква и го раздаваше много моралистично... Съвсем случайно разбрах за това с какво се е занимавала преди да се омъжи. По-късно и нейната приятелка с която се бяха скарали дойде при мен и ми разказа (при това без да знае, че съм подочула) с какво се е занимавало това момиче преди, каза ми и в кой клуб е работила.
Това което Лили казва за Сатурн и за аспекта му към женски планети определено се касае и за нея.
Прилагам хороскопа й. За съжаление не помня в колко часа е родена, беше ми казала, но запилях някъде данните.
Ако поставим АС, по примера на Лили, в знака на Слънцето ще получим стелиум в първи дом :blink:.
Винаги ми е било много странно за това това момиче как не оставя нищо да се случи от само себе си... един обикновен разговор не оставя да си се развива свободно. Винаги е подготвена със забавни и леки историйки и вицове, които да разказва... задава насочващи въпроси... Много странно и малко тъжно.
Веднъж нейната "приятелка" ми разказа как случайно е влязла след нея в тоалетната на едно заведение и как я е засякла да плаче. На въпроса какво е станало е отговорила, че и на нея може да й се случи да и е тъжно... избърсала сълзите, оправила грима и се върнала да забавлява останалите и да се се смее на шегите им.
Нали разбирате, от една страна заслужава уважение - толкова добър самоконтрол(Сатурн ли да е виновника, той е по самоконтрола). От друга такова силно желание да се харесваш на другите...