Здравей Гост

За депресията

• 26 Отговора
  • 3285 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: За депресията
« Отговор #20 -: Септември 21, 2011, 02:39:34 pm »
Сега погледнах, за тр. Сатурн в съвпад с нат. Венера в моята карта, точно на деня съм сключвала брак, но......
Преди това имах сериозна депресия и голям емоционален срив и потърсих консултация - психологическа . Причината за депресията бяха събития по 4,5,и 7 дом, по-късно имаше и материални загуби - 2 дом също беше засегнат.   
Пускам картата с транзитите за деня на първата консултация.
Сатурн е бил в знака на Венерата в секстил с нат. Слънце, но тр. Плутон опзе на нат. Луна и друго много интересно тр. ЮЛВ е бил върху нат. Плутон.

Кой дом ти управляват Венерата и Сатурн?

Сатурн е У6  а венера У3 и  МЦ
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #21 -: Септември 21, 2011, 03:26:04 pm »

А пък що се отнася за прословутата криза на средната възраст, някои жени още след 35/36та си годишнина започват да я карат - след поредния юпитеров възврат и като наближи плутонова квадратура. Напоследък доста често наблюдавам тази тенденция, още преди да навлязат в кризата на 40те. Причините при всеки са различни - за някои животът е твърде стресов, натрупват се доста разочарования и несбъднати очаквания, за други липсва фокус и мотивация в живота.

Каква криза наблюдаваш? Какво се случва с такива хора?

оттук идва и усещането за душевна криза, жизнеността и оптимизмът са подложени на изпитание.

Тези, които имаме Плутон, Марс и Сатурн в 1-ви дом в Скорпион изпадаме в душевни екзистенциални кризи по много пъти в живота си и то още от детска възраст.

*

Divna

• 2478
« Отговор #22 -: Септември 21, 2011, 05:58:57 pm »
Точно при транзита на Сатурн върху натална Венера прекъснах по много драматичен начин една дългогодишна връзка. Въобще, транзита на Сатурн върху стелиума ми във Везни ме изправи пред най-големите изпитаня, които съм имала до тогава. Сега, когато премина последния съвпад с Уран и Лилит се чувствам уморена, но в същото време отново жива и по своему щастлива.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #23 -: Септември 21, 2011, 06:51:50 pm »
Много трудно понасям аспекти на Сатурн към лични планети. Нямам такива по рождение, освен тригон с управителя на асцендента - Юпитер. Като ми съвпадне тр. Сатурн с Марса на 29 Везни, сигурно ще ви рева и аз тука на главата. ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Yaya

• 2265
« Отговор #24 -: Септември 21, 2011, 09:36:17 pm »
Аз очаквам Сатурн на АЦ точно срещу Луната ми... Тогава вече Нептун като диспозитор на Слънцето ми ще се е обърнал директен - беше ми хубав период като се устреми към Риби, надявам се това да смекчи Сатъра
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Септември 22, 2011, 11:26:29 am »
Сатурн и Плутон= депресия....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #26 -: Септември 22, 2011, 09:28:07 pm »
да, Марая. Очаквам депресия - Плутон е на 4гр над АСЦ, Луната е отсреща и Сатурн ще мине над тях.
В същото време, на мой близък Сатурн минава точно над Венерата, а транзитен СЛВ над У7. Въпеки че много от вас казаха, че при Сатурн над Венера са прекъснали връзка, аз очаквам той да узакони. Вероятно също така депресията ми ще е свързана и с това  :-[ При него дирекционния АЦ съвпада с натална Венера, а соларния АЦ с дирекционна Венера. Прогресивното му Слънце с дир. Уран са върху У7... а върху мен ще е депресията  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер