Здравей Гост

Изследване, Опознай себе си чрез родовата карма

• 74 Отговора
  • 8524 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Това е е едно важно изследване и ми трябват хора. Ако това, което подозирам (то сигурно го има написано някъде, но не съм го прочела и учила), то можете да научите много за себе си и при желание и късмет да промените съдбата си.

Тези, които искат, нека се включат в изследването на себе си.

Това, което се иска от вас в началото е да кажете с кой ваш роднина най-малко сте се разбирали и сте имали проблеми отношения или поне вие сте изпитвали неприятни чувства. Може дори да не е роднина, а някой близък до вашето семейство човек, включително и бивши любови и съпрузи на вашите родители или пък друг човек, който е близък до семейството, приятел. Може и да е роднина, който липсва поради някакви причини. кой е този, с когото най-малко сте се разбирали, неприятен ви е или пък не ви е неприятен, но е липсвал, а вие не сте искали да липсва като сте били деца и заради това сте били малко тъжни.

Като кажете това ще продължим нататък.

*

Moonlady

• **
  • 1112
Re: Изследване, Опознай себе си чрез родовата карма
« Отговор #1 -: Септември 24, 2011, 08:36:54 am »
Ако искаш някой да участва в безкрайните проучвания,
е добре да постнеш някой изводи и обобщения , ако си направила
такива в предишните теми.
Ще бъде интересно да разберем.
Естествени минерали и амулети

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #2 -: Септември 24, 2011, 08:56:07 am »

Всеки може да прочете предишните теми и сам да си направи изводите и обобщенията.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3 -: Септември 24, 2011, 01:56:29 pm »
Изобщо не се разбирам с една леля по бащина линия. И сега, какво?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4 -: Септември 24, 2011, 08:02:49 pm »
сега се сещам ти правеше едно изследване за астрологичните аспекти и как отношенията с родителите ни определяли отношенията с мъжете (респ. жените) като пораснем. то това всъщност го знае всеки пък при мен никак не се връзваше с наталните ми аспекти.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #5 -: Септември 24, 2011, 08:05:57 pm »
сега се сещам ти правеше едно изследване за астрологичните аспекти и как отношенията с родителите ни определяли отношенията с мъжете (респ. жените) като пораснем. то това всъщност го знае всеки пък при мен никак не се връзваше с наталните ми аспекти.

И това важи ли и за теб, че вече не си спомням?

Наталните аспекти са едно, а дали можем да ги тълкуваме е друго.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #6 -: Септември 24, 2011, 08:13:48 pm »
е ти си направи изводи, не казвам че не са верни. проблема беше че нямам напрегнати аспекти между слънцето и луната от една страна и тежките планети от друга. един вид моите проблеми астрологично не се подкрепят от натала ми.

хубаво, айде да си поиграем - аз съм класически пример с проблемни отношения с бащата. освен че липсваше до голяма степен от живота ми и постоянно ме критикуваше.

ти си

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #7 -: Септември 24, 2011, 08:38:23 pm »

хубаво, айде да си поиграем - аз съм класически пример с проблемни отношения с бащата. освен че липсваше до голяма степен от живота ми и постоянно ме критикуваше.

ти си

Можеш ли да опишеш нещо особено от съдбата на баща ти, особено, ако то е свързано с рода му?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #8 -: Септември 24, 2011, 08:53:56 pm »
не, няма нищо по-особено, особено пък свързано с рода му :-\

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #9 -: Септември 24, 2011, 08:58:56 pm »
не нямаме прилики. той не е бил добър ученик, аз съм завършила с отличен най-доброто училище в града.
не е бил приет в специалността която е искал и не е имал и амбицията да я смени, въпреки връзките на дядо ми. аз бях приета от раз това което исках, а то в оня момент беше и най-трудно и най-престижно (и все още е).

аз съм изключително старателна, прилежна и трудолюбива, той не е нито едно от тези неща.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #10 -: Септември 24, 2011, 10:06:58 pm »
не нямаме прилики. той не е бил добър ученик, аз съм завършила с отличен най-доброто училище в града.
не е бил приет в специалността която е искал и не е имал и амбицията да я смени, въпреки връзките на дядо ми. аз бях приета от раз това което исках, а то в оня момент беше и най-трудно и най-престижно (и все още е).

аз съм изключително старателна, прилежна и трудолюбива, той не е нито едно от тези неща.

Помисли по-внимателно!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #11 -: Септември 24, 2011, 10:12:57 pm »
какво да мисля?! той пие, аз също съм предразположена но се усетих още като студентка та не близвам алкохол от години, нямам и желание. имал е гаджета, любовници и тн. при мен няма нищо такова.

*

AH

• 2201
« Отговор #12 -: Септември 25, 2011, 04:52:14 am »

Всеки може да прочете предишните теми и сам да си направи изводите и обобщенията.

ще оставиш статистиците без хляб:)

*

AH

• 2201
« Отговор #13 -: Септември 25, 2011, 04:59:21 am »
нали за да е карма, трябва да има повтаряемост и за да я изследваме от астрологична гледна точка трябва да има теза, свързана с космично състояние на планети - тук за напрегнати взаимоотношения ли става въпрос?

кажи какво подозираш и да видим после подозрението в какво  се потвърждава и в какво се опровергава.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #14 -: Септември 25, 2011, 07:37:14 am »

кажи какво подозираш и да видим после подозрението в какво  се потвърждава и в какво се опровергава.

Нищо няма да кажа, ако не се включат хора. Като кажа вие ще си вземете информацията, ще си направите изводи сами за себе си и изобщо няма да се включите в изследването. Затова няма да кажа.

Обаче вчера реших с теб да направим още един експеримент по телепатия, ако искаш. Ако искаш, пиши!

*

AH

• 2201
« Отговор #15 -: Септември 25, 2011, 07:48:11 am »
Обаче вчера реших с теб да направим още един експеримент по телепатия, ако искаш. Ако искаш, пиши!

Да го направим – аз съм го правила с познати от  интернет преди 7-8 г. Приятно е усещането.
Правила съм опити и за паралелно и контролирано сънуване пак с познати от интернет.
Ако си чела, повечето книги препоръчват при упражнения по телепатия  да се започне с предаване на образа на цифра върху някакъв фон. Вероятно,  за съсредоточаване.
Довечера към 10 ще съм приключила с рутинни ангажименти. Може и по-рано, ако ти утре ходиш на работа или си имаш задължения и лягаш рано.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #16 -: Септември 25, 2011, 07:52:29 am »

Да го направим – аз съм го правила с познати от  интернет преди 7-8 г. Приятно е усещането.
Правила съм опити и за паралелно и контролирано сънуване пак с познати от интернет.
Ако си чела, повечето книги препоръчват при упражнения по телепатия  да се започне с предаване на образа на цифра върху някакъв фон. Вероятно,  за съсредоточаване.
Довечера към 10 ще съм приключила с рутинни ангажименти. Може и по-рано, ако ти утре ходиш на работа или си имаш задължения и лягаш рано.

Ще трябва да се уговорим за часа по-късно. За мен 10 часа вечерта изобщо не е подходящ вариант. Нито пък рано сутрин, освен ако не е събота или неделя.

И имаше ли резултати от паралелното и контролираното сънуване?

*

AH

• 2201
« Отговор #17 -: Септември 25, 2011, 07:55:42 am »
Нищо няма да кажа, ако не се включат хора. Като кажа вие ще си вземете информацията, ще си направите изводи сами за себе си и изобщо няма да се включите в изследването. Затова няма да кажа.

нали идеята на форумите е обмен на информация и контакти на хора със сродни интереси.
Освен това като се включи човек и ти понякога го отрязваш набързо-набързо, пък при много хора мисленето е асоциативно и си има нужда от време за настройка да разсъждава по темата.

*

AH

• 2201
« Отговор #18 -: Септември 25, 2011, 08:02:10 am »
Ще трябва да се уговорим за часа по-късно. За мен 10 часа вечерта изобщо не е подходящ вариант. Нито пък рано сутрин, освен ако не е събота или неделя.

е, аз мога да се съобразя с твоя час, щом е подиробяд.

Общо взето,  при уговорена тема за сънуване, ако човек успее да влезе в съня си в темата, това си е някакъв резултат.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #19 -: Септември 25, 2011, 08:35:40 am »

е, аз мога да се съобразя с твоя час, щом е подиробяд.

Общо взето,  при уговорена тема за сънуване, ако човек успее да влезе в съня си в темата, това си е някакъв резултат.

Искам да направим един експеримент!

Първо, когато започнем, всеки си мисли няколко минути за своята си родова карма и за влиянието, което е най-силно от нея.

След това ти ми изпращаш първа мислено послание, като ми изпращаш тези неща от твоята родова карма, които ти влияят най-силно, макар да не ги осъзнаваш. Аз се оптивам да получа информацията.

После спираме и се сменяме. За 5 минути аз ти изпращам нещо от моето подсъзнание, което ти трябва да уловиш като искам да уловиш най-силното влияние от моята родова карма.

Аз мога след 20 минути да започна. Ти можеш ли?