Здравей Гост

Изследване, Опознай себе си чрез родовата карма

• 74 Отговора
  • 8527 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Изследване, Опознай себе си чрез родовата карма
« Отговор #20 -: Септември 25, 2011, 08:43:30 am »
няма да мога, защото очаквам едни хора да позвънят и да дойдат- всеки момент може да стане, а може да се случи и чак следобяд.

после, на мен кармата не е ми много лична тема, та не знам доколко силно мога да пращам послание.
но е интересно да се опита - може би с теб друг ден или вечер, а сега може да се яви друг желаещ и с него да пробваш

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #21 -: Септември 25, 2011, 08:46:58 am »
няма да мога, защото очаквам едни хора да позвънят и да дойдат- всеки момент може да стане, а може да се случи и чак следобяд.

после, на мен кармата не е ми много лична тема, та не знам доколко силно мога да пращам послание.
но е интересно да се опита - може би с теб друг ден или вечер, а сега може да се яви друг желаещ и с него да пробваш

Ти си ги чакай да дойдат, пък докато чакаш нищо не ти пречи да поседнеш или да полегнеш за има няма 10 минути и да направим това, ако никой не дойде.

*

AH

• 2201
« Отговор #22 -: Септември 25, 2011, 08:48:50 am »
добре- точно в 10ч

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #23 -: Септември 25, 2011, 08:51:58 am »
добре- точно в 10ч

Добре. Сега е 9:51.

Първо 3 минути всеки си мисли за своята си родова карма, която не осъзнава и си мисли кое е това от родовата му карма, което му влияе най-силно върху неговия живот.

После 3 минути ти ми изпращаш твоето послание, а аз приемам.

После 30 секунди почивка.

После 3 минути аз ти изпращам моето послание, което ти се опитваш да приемеш.

*

AH

• 2201
« Отговор #24 -: Септември 25, 2011, 08:57:07 am »
ок

*

AH

• 2201
« Отговор #25 -: Септември 25, 2011, 09:10:57 am »
бих казала, че за теб темата за самотата е някаква доминанта - виждах само главата на нещо като пума или рис- по-скоро очите - при това в тъмно, т.е. замъглен образ

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #26 -: Септември 25, 2011, 09:11:48 am »
бих казала, че за теб темата за самотата е някаква доминанта - виждах само главата на нещо като пума или рис- по-скоро очите - при това в тъмно, т.е. замъглен образ

Само това ли? Някакви чувства, усещания или друго? Какво означава според теб този образ, който си видяла?

*

AH

• 2201
« Отговор #27 -: Септември 25, 2011, 09:15:04 am »
но да - просто това виждах   - но не съм правила опити да свързвам предварителни представи за теб с това, което в рамките на тия три минути излизаше на преден план

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #28 -: Септември 25, 2011, 09:16:21 am »
но да - просто това виждах   - но не съм правила опити да свързвам предварителни представи за теб с това, което в рамките на тия три минути излизаше на преден план

При теб получих послание, че баба ти по бащина линия има нещо общо с кариерата ти и с успеха.

Пък баба ти по майчина линия е повлияла на баща ти, който пък е оказал влияние върху твоето възпитание.

Това дали има нещо вярно?

*

AH

• 2201
« Отговор #29 -: Септември 25, 2011, 09:18:56 am »
нали за това казах по-горе, че го свързах със самота - това беше усещането - може би са важни твоите асоциации по образа, който съм уловила

*

AH

• 2201
« Отговор #30 -: Септември 25, 2011, 09:21:31 am »

При теб получих послание, че баба ти по бащина линия има нещо общо с кариерата ти и с успеха.

Пък баба ти по майчина линия е повлияла на баща ти, който пък е оказал влияние върху твоето възпитание.

Това дали има нещо вярно?

ами май не - защото мислех за пътувания и премествания - това е доминанта и при родителите на баща ми и при родителите на майка ми, а после при мен и сестра ми, а сега и при децата ни.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #31 -: Септември 25, 2011, 09:26:07 am »

ами май не - защото мислех за пътувания и премествания - това е доминанта и при родителите на баща ми и при родителите на майка ми, а после при мен и сестра ми, а сега и при децата ни.

Едно е това, което ти осъзнаваш, а друго е това, което не осъзнаваш и също ти влияе. Целта не е да се мисли за нещо точно определно, а за това, което ни влияе най-силно, дори и да не го осъзнаваме. Аз си мислех за това, което ти влияе най-силно от родовата ти карма, дори и да не го осъзнаваш.

Ти все пак си помисли за характера и съдата та баба ти по бащина линия и дали това има нещо общо с твоята кариера и с твоя успех като цяло. Въбоще, нейното отношение и желания, съвразни с карирера и успех и със съдбата и - получила ли е това, което е искала.

*

AH

• 2201
« Отговор #32 -: Септември 25, 2011, 09:27:29 am »
от друга страна, като се замисля, афинитетът към пътувания, премествания и промени може и да има нещо общо с това, за което говориш

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #33 -: Септември 25, 2011, 09:28:18 am »

А какво според теб означават тези очи на пума или рис?

Ще направиш ли още нещо за мен, което ще ти отнеме 2 минути?

Върни се към този образ на пумата, спомни си го и си задай въпроса - Какво означава това, каква е връзката с мен и почакай да получиш послание. Ще го направиш ли?

*

AH

• 2201
« Отговор #34 -: Септември 25, 2011, 09:30:45 am »
а, за истинската майка на баща ми нищо не може да се каже- родителите му са починали и той е бил осиновен.
за втората му майка - ми всъщност и тя е направила едно голямо преместване и са си променили препитанието - може би има нещо общо като се замисли човек

*

AH

• 2201
« Отговор #35 -: Септември 25, 2011, 09:31:21 am »

А какво според теб означават тези очи на пума или рис?

Ще направиш ли още нещо за мен, което ще ти отнеме 2 минути?

Върни се към този образ на пумата, спомни си го и си задай въпроса - Какво означава това, каква е връзката с мен и почакай да получиш послание. Ще го направиш ли?

добре

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #36 -: Септември 25, 2011, 09:34:39 am »
а, за истинската майка на баща ми нищо не може да се каже- родителите му са починали и той е бил осиновен.
за втората му майка - ми всъщност и тя е направила едно голямо преместване и са си променили препитанието - може би има нещо общо като се замисли човек

Това е изключително важно! Ето какво предполагам. Майката на баща ти символизира дома. Той не е имал истинско семейство, не е имал истински дом, така да се каже. Затова, където и да отиде, никъде няма да има истински дом. Вероятно затова постоянно се мести от един дом в друг, без да има истински. Къщата или семейството, едно от тези неща той може несъзнателно да е жертвал, заради майка си.

Пък за липсващия баща, може да се предположи нещо, свързано с успеха, понеже бащата е обществената изява и успеха.

*

AH

• 2201
« Отговор #37 -: Септември 25, 2011, 09:35:56 am »

дебнене за плячка, цел;  настойчивост

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #38 -: Септември 25, 2011, 09:40:25 am »

дебнене за плячка, цел;  настойчивост

Благодаря! А би ли попитала сега образа в ума си - Какво означава това за дебненето на плячката, целта и настойчивостта във връзка с мен и родовата карма?

*

AH

• 2201
« Отговор #39 -: Септември 25, 2011, 09:41:50 am »

Това е изключително важно! Ето какво предполагам. Майката на баща ти символизира дома. Той не е имал истинско семейство, не е имал истински дом, така да се каже. Затова, където и да отиде, никъде няма да има истински дом. Вероятно затова постоянно се мести от един дом в друг, без да има истински. Къщата или семейството, едно от тези неща той може несъзнателно да е жертвал, заради майка си.

Пък за липсващия баща, може да се предположи нещо, свързано с успеха, понеже бащата е обществената изява и успеха.

а, може наистина да се гледа и така -  аз усещах тия си баба и дядо много близки- на дядо си съм кръстена и много ги обичах и още ги обичам:)