Съфорумнички и съфорумници, моля Ви за мнениеята и наблюденията, които имате върху хора с Луна в Рак.
Какво забелязвам аз:
1. Хората наистина са много несъзнателни и до голяма степен Луната е доминиращото светило.
2. Около мен винаги има поне един човек с Луна в Рак, който винаги внушава на другите, че е много ценен, много
компетентен. Те никога не се съзтезават, не обичат да губят енергия и не обичат лошите емоции и създават техен си свят, в който те са царици. Изрично употребявам думата царици. Скоро препрочетох Алиса в огледалния свят на Луис Карол и там много правилно се казва - ЦАРИЦАТА е най-бърза (както и в играта на шах). Забелязвам, че хора с Луна в Рак използват всякакви методи и манупулации, за да си постигнат целите, изключително променливо мнение - вървят с течението, с победителите и всичко това се случва абсолютно несъзнателно за тях.
Наблюдавам, че те самите не са креативни, но намират начин чрез имитация да имат много добър живит губейки минимално количество собствена енергия.
Това наблюдавам напоследък, не го отчитам като лошо или добро, отчитам го най-подходящия начин да живееш, с минимални разходи на енергия. Но при мъжете определено ме дразни такова поведение (но моята Луна е в Лъв, така, че имам доста добра концентрация и непроменливост на енергията, за добро и за лошо).
Това, което обаче наистина ме възмущава в Луна в Рак е внушението. Забелязвам, че тези хора внушават на другите, че техния модел на живот е най-добър, и така на подсъзнателно ниво, държат други хора в "подчинение". Създават нещастни хора, защото всеки най-добре знае за себе си, какъв е и всеки е нещастен когато изживява чужд живот.
Вие имате ли такива наблюдения? Лично за мен, чак сега покрай хората с Луна в Рак, които проявяват много чисто Лунните качества разбрах, защо Луната отговаря за лошата магия, левия път (падението) и задържането на човечеството на нисше ниво....
Мнения, моля