Прегледах горе-долу факторите, по които може да се тълкува наличието за телепатията. При мен Нептун в натала е в съвпад с Уран, Слънце, Меркурий и Уран (голяма каша му викам

) в 6 дом. Отделно Венера екзалтира в Риби в 8 дом и опозира Луна във 2-ри, Марс е в 12-ти.. Само май Юпитера не мога да го намърдам тук. И какво ми направи впечатление от един пост:
"Пък може човек с по-развито въображение или склонен да изрича лъжи, същевременно да е надарен със силно изразена сензитивност, стигаща до телепатия."
Не се мисля за телепат в никакъв случай (независимо от изброените по-горе аспекти) , лъжата я свеждам до МИНИМУМ! Но като малък имах един интересен случай: Бях на гости на баба ми и тогава дойде и леля ми от чужбина. Разбрах, че мъжът и (с когото живяха много малко време заедно) е починал. Тя беше много разстроена и не знам защо, но й казах (умишлено я излъгах) на леля, че мога да се свързвам с духове на починали хора ?!? Нямам идея как съм могъл да го сторя дори.. И какво стана :rolleyes: ? Седяхме 2 часа на масата със снимка, стар ключ, стара книга и аз си измислях разни неща. Казах й какво трябва да направи с наследеното жилище, какво ще намери в апартамента и т.н. В последствие съм забравил за всички тези глупости, които съм й наговорил и след 2 месеца, когато пак се видяхме тя беше изумена! Познал съм всичко ОТ-ДО .. Като например, че ще намери златни накити скрити под леглото и др. Много се шокирах, дори не си спомнях какво съм казал, но пък не съм бил в транс (ако някой така реши, просто си измислях разни неща) После тя пак ме помоли да се свържем с духа на починалия, но аз се отказах заради две неща: 1. Излъгах, нищо че познах. 2. Беше си ме страх!
Съжалявам за този спам, но смятам че е интересна история по темата