Здравей Гост

България и 2012

• 7 Отговора
  • 2942 Прегледи
*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки

Re: България и 2012
« Отговор #1 -: Октомври 06, 2011, 09:56:50 am »
Това не е първото такова предсказание, което чета. Принципно за мен това е най-вероятния развой на събитията, но ще видим, всеки има своята реалност и виждане за нещата.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #2 -: Октомври 23, 2011, 11:09:41 am »
На мен ми се вижда доста нереално мнението му за българите.  За нас е в пълна сила девиза "Не е важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле." Ако имаше толкова стари и мъдри души, защо позволяват това около нас да се случва!?!?

« Отговор #3 -: Октомври 23, 2011, 11:27:25 pm »
То може да има стари и мъдри души, но са малко, не могат да пробият до властта, културата и където и да е, за да оправят нещата от некадърниците и мутрите. Затова така става. Иначе за 2012 като цяло вярвам, че се променя енергийното поле на планетата и който е бил гаден и зъл, вселената ще го насажда десеторно по-зле и 100 пъти по-бързо, така че нищо че кадърните и съвестни хора са малко, ще могат да се отлепят, да успят и всичко да си мине на мястото, както трябва да бъде. За целият свят. Искрено се надявам така да стане :)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4 -: Октомври 23, 2011, 11:41:19 pm »
На мен ми се вижда доста нереално мнението му за българите.  За нас е в пълна сила девиза "Не е важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле." Ако имаше толкова стари и мъдри души, защо позволяват това около нас да се случва!?!?

Знаеш ли до някаква степен си права, в БГ я има тази простотия да провалиш и чуждия и своя живот. Обаче аз съм срещала и невероятни хора тук. Аз се чувствам много добре енергийно на Балканския полуостров. Имам усещането, че наистина е свещена земя и има защита.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #5 -: Октомври 26, 2011, 11:46:06 am »
Ще ви кажа само едно нещо, в България има много стари души, само че тези души си гледат техния живот и не могат да отговарят за живота на другите както го правят политиците. Тяхната работа едва ли е да казват на сульо и пульо как да си живеят живота, а ако могат да пробуждат повече души, които души да вземат живота си в ръце и да не се нуждаят от политици да им казват какво да правят. Всички чакат да им дойде оправията свише, е няма да се оправим докато мислим по този начин! Първо трябва да оправим себе си и да си вземем живота в ръцете, едва тогава ще изкласим като народ. Промяна отвътре навън, обратното не действа.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #6 -: Октомври 27, 2011, 04:46:20 pm »
Ей, това не го знаех, наистина е красиво явление.  ;D ;)
Само около Варна ли се наблюдава ?
Ако имаш още снимки непременно качи  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #7 -: Октомври 27, 2011, 09:13:04 pm »
Я, това пък къде е около Варна?

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/