Здравей Гост

Моля, за малко просветление :)

• 5 Отговора
  • 1142 Прегледи
Моля, за малко просветление :)
« -: Октомври 02, 2011, 11:24:10 am »
Здравейте, нека започна с това, че току що си създадох профил в сайта, защото имам много малко познания (или по-скоро недостатъчно) относно разчитането на моята натална карта. Чел съм доста относно зодиите, домовете, по малко за планетите, но общо взето това са само нещата отгоре. Ако ме питате за квадратури, опозиции и прочее - Тъмна Индия ми е.. И понеже се интересувам доста, бих искал някой по-запознат с разчитането на натални карти да ме осведоми и за моята, разбира се ако може :) И с удоволствие бих публикувал и моите наблюдения, но след един по-стойностен преглед от по-знаещите от мен :)
 Благодаря отново.

П.С. Сайтът е много интересен, поздрави на всички :)

Ще се опитам да постна наталната си карта:

:)

*

Asol

• 4140
Re: Моля, за малко просветление :)
« Отговор #1 -: Октомври 02, 2011, 11:59:11 am »
Въпросът ти е прекалено общ. Разчитане на натални карти не се практикува по астрологичните форуми, които са дискусионни, защото е доста трудоемък процес и отнема необходимото за това време.  Ако те интересува нещо конкретно питай, пък ако някой реши може да ти пише нещо по въпроса.

« Отговор #2 -: Октомври 02, 2011, 12:03:50 pm »
Да, досетих се, че това отнема много време. Съжалявам, за което. Не си блъскайте главите :)

« Отговор #3 -: Октомври 02, 2011, 12:27:10 pm »
Мисля, че мога да формулирам няколко въпроса:

1. Какво означава липса на планети в 1 дом? (освен Хирон, който пък не е планета)
2. Коя зодия или планета ме ръководи най-често?
3. Защо не понасям връзки и обвързване, но пък приятелите са много важни за мен?
4. Как се характеризира Скорпион и Плутон в 4 дом?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #4 -: Октомври 02, 2011, 12:59:10 pm »
Привет, Има тема за натални карти , постни картата и темата там
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.4300.html

Може да ти отговорят колегите.

За по-общите въпроси ползвай търсачката на форума или Гугъл-
има писано по всички теми.

Липсата на Планети в определени домове най-общо показва, че опитностите
сигнифицирани от дома няма да са от съществено значение,
но може и да не е точно така, защото винаги има " АКО "...
Естествени минерали и амулети

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5 -: Октомври 02, 2011, 10:26:03 pm »
Здравей, не отдавна и аз бях където си ти сега. Нищо не ми беше ясно, сега постепенно взеха са ми стават ясни някои неща.
Мога да те посъветвам да четеш из форума, да провериш значението на аспектите си, както и домовете (по-добре в чуждите сайтове, не български)
В Уикипедия има описани кой аспект какъв е и с какъв символ се изобразява. Гледаш по картата ти какви са и проверяваш тълкуванията им...
Цитат
3. Защо не понасям връзки и обвързване, но пък приятелите са много важни за мен?
Не, че аз съм много веща, но първото което ми хвана окото в картата ти е аспекта Венера опозиция Луна. Според това което аз съм чела, хора с такъв аспект трудно се влюбват и дори и да се случи най-вероятно няма да си изразят чувствата и това им е мн трудно, трудно осъществяват връзка, още повече пък сериозна. Венера е планетата на любовта, начина по който ние изразяваме любовта и общуваме с интимните партньори и близките хора, а Луната отговаря за нашите чувства, емоции и нужди. При теб са в опозиция, следователно има конфликт м/ду тях, противоположности са. Ако задоволиш едното, ще е за сметка на другото.
Това е първото което на ме ми хрумва, вероятно има и др показатели за това. Имаш и доста опозиции на Марс. Пробвай да си ги разтълкуваш в този сайт http://www.skyviewzone.com , намирам го за полезен.