Здравей Гост

Кога срещаме любовта?

• 102 Отговора
  • 16501 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Кога срещаме любовта?
« Отговор #20 -: Октомври 04, 2011, 10:55:15 pm »
В дългосрочен аспект го наричаме любов, всеки може да има различно понятие за любов и може много да се философства на тази тема...
В случая го нарекох любов, но по скоро говоря Срещата с тази любов, тоест моментът на влюбване.  :blink:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #21 -: Октомври 05, 2011, 10:36:59 am »
Ето моя транзитна карта на срещата ми с мъжа, когото можех да обичам цял живот или поне, който не ми увръзна, докато сам не ме заряза. Той е единствения, когото не съм искала да сменям доброволно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Октомври 05, 2011, 10:45:49 am »
Срещнала си го при транзит на Сатурн в опозиция към натална Венера?  :blink:
Звучи обнадеждаващо, че до края на месеца при мен става точна и вече усещам влиянието й, засега обаче само в "-" посока, представям си апокалиптични развръзки...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #23 -: Октомври 05, 2011, 11:18:57 am »
А, видехте ли, че Сатурн и Венера са катализаторите, аз като направих цяла тема за моите съвпади Сатурн-Венера, не реагирахте.  :mellow:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #24 -: Октомври 05, 2011, 12:11:22 pm »
Срещнала си го при транзит на Сатурн в опозиция към натална Венера?  :blink:
Звучи обнадеждаващо, че до края на месеца при мен става точна и вече усещам влиянието й, засега обаче само в "-" посока, представям си апокалиптични развръзки...

като се има предвид и едновременния съвпад на тр. сатурн със слв наистина апокалиптично ми изглежда и на мен (аз съм със същата конфигурация на венера като теб)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Октомври 05, 2011, 12:26:29 pm »
Или пък да срещна някой изгряващ Козирог или с твърд аспект между Венера и Сатурн в радикса...
Сега и прогресивната Луна прави точен секстил със Сатурн, та знае ли човек отде ще дойде птиченцето.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #26 -: Октомври 05, 2011, 01:04:27 pm »
Или пък да срещна някой изгряващ Козирог или с твърд аспект между Венера и Сатурн в радикса...
Сега и прогресивната Луна прави точен секстил със Сатурн, та знае ли човек отде ще дойде птиченцето.  :-\

Ама защо пак закъсняваш, бе :angry:. Тук по графика като гледам до август-септември Дарата трябва да се е позавъртял вече. Сигурна ли си, че не се е явил някъде и не си го напъдила. Айде, от мен да мине, последен срок ти давам от януари до юли догодина, ама вземи се стегни малко. Не може все на едни и същи да не им "действат" планетите, разваляте дисциплината на останалите  :angry:.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Октомври 05, 2011, 01:34:58 pm »
Може пък да е бил някой псевдо-дара, а истинския да съм го пропуснала някъде.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #28 -: Октомври 05, 2011, 02:09:44 pm »

О, аз пея от една година, че откакто тр. Плутон ми квадратира нат. Венера все ухажори с този аспект в натала им около мен.  ;D От всичките един се отся и то със Слънце в Скорпион (дир. Слънце и дир. Плутон са ми върху нат. Луна (в Скорпион)). Бившия ми съпруг го срещнах в съвпад на тр. Плутон с нат. Луна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Октомври 05, 2011, 02:37:09 pm »
Защо ли ми се струва , че забравяме основни неща...говорейки среща с любовта...

Планета- какво , дом къде, знак как....аспект...по какъв начин?

За да има любов следва да има транзит към управителя на 5-ти дом..или към куспидата...Да има аспект по дирекции и прогресии...Смея да твърдя , че напрегнатите аспекти носят събития.
Основен аспект на нодалната ос и ВЕРТЕКС...

Предстои ми аспект на ТР.Сатурн към Венера...аспекта е каре... :-\...Това обаче не означава среща с любовта според мен... :rolleyes: Среща с любовта...имах точно на опозицията Сатурн опозе к5 и каре упр. на 5-ти дом.... :P

09.12.2010..... ;) ;D и трябва да е било...ИСТИНСКА ЛЮБОВ
« Последна редакция: Октомври 05, 2011, 02:50:01 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Октомври 05, 2011, 02:49:30 pm »
Навремето съвпадът на Уран с У5 ми донесе нова (дълготрайна) връзка, но опозицията на Сатурн към същия не я пожали, донесе раздяла, пък и нещата вече бяха отдавна стагнирали.
Що се отнася до транзитната нодална ос, според индийците има и "непродуктивни" аспекти с тяхно участие. Но зависи кой какво търси в дадена връзка, де.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #31 -: Октомври 05, 2011, 02:54:56 pm »
Важно е какво се случва и в другата карта.... ;D..,не само в нашата...

Ако там няма индикация за любов...просто забрави.... :P...И ако става дума за подчертан елемент от типа фиксаж....работата отече.... ;D..Не , че при нас по-мутабелните е много различно... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Октомври 05, 2011, 03:00:53 pm »
Те фиксираните докато решат какво искат, кардиналките ще са избягали вече.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #33 -: Октомври 05, 2011, 04:58:51 pm »
Защо ли ми се струва , че забравяме основни неща...говорейки среща с любовта...

Планета- какво , дом къде, знак как....аспект...по какъв начин?

За да има любов следва да има транзит към управителя на 5-ти дом..или към куспидата...Да има аспект по дирекции и прогресии...Смея да твърдя , че напрегнатите аспекти носят събития.
Основен аспект на нодалната ос и ВЕРТЕКС...

Предстои ми аспект на ТР.Сатурн към Венера...аспекта е каре... :-\...Това обаче не означава среща с любовта според мен... :rolleyes: Среща с любовта...имах точно на опозицията Сатурн опозе к5 и каре упр. на 5-ти дом.... :P

09.12.2010..... ;) ;D и трябва да е било...ИСТИНСКА ЛЮБОВ

да, едновременен секстил на тр. нептун към к5 и квадрат към у5 плюс съвпад с десц се влюбих в една лъжа. колко типично за нептун и за една глупава риба като мен :-\
« Последна редакция: Октомври 05, 2011, 05:15:54 pm от sladurkata »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #34 -: Октомври 05, 2011, 05:14:57 pm »
всъщност много интересно, сега се загледах в картите....

когато срещнах съпруга си

пр. слънце съвпад пр. венера
тр. уран в секстил с к5, квадрат с у5, съвпад с десц и марс, секстил венера
юпитер съвпад с асц, тригон венера
тр. сатурн квадрат слънце и опозиция луна

другия мъж

пр. слънце съвпад натална венера
тр. нептун секстил к5, квадрат у5, съвпад десц и марс, секстил венера
юпитер съвпад десц, секстил венера
тр. сатурн опозиция слънце, квадрат луна

да се готвя за тр. плутон  ;D

« Отговор #36 -: Ноември 04, 2011, 01:54:41 am »
По отношение на любовта при мен, само един достоен човек ми е държал сърцето. Другите двама явно са сбъркали при инкарниране, трябвало е да се преродят в принцеси с розови рокли.  :angry: Другото, което в два от три случая ми се е случвало е да имам сериозна разлика в годините с човека, който съм харесала. Това вече с изминаване на времето става все по-малък проблем, но преди 5 години си беше доста фрапантен случай.  ;D Както и да е де, ако някой има време и желание ще бъда много благодарна ако може да ми каже кога според него има подходящ период да срещна свестен МЪЖ (който да не е принцеса), с който да имаме някакви дълготрайни отношения.

По отношение на темата и в полза на дискусията, да попитам забелязали ли сте при себе си ... примерно някакви позиции на планетите, аспекти, който всеки или поне повечето, ваши избранници на сърцето да са имали в наталната си карта. Аз винаги си падам по някакви силно Меркуриеви типове хора, смисъл с добре позициониран Меркурий - в два случая във Везни, в другия - Близнаци. Двамата с Меркурий във Везни бяха със Слънце в дева и с луна в Скорпион. Другия беше Близнаци с луна в Лъв, и понеже избяга от установените преди това "норми", просто откри нова ера в живота ми ... в която се срещнах с човешката наглост и нарцисизъм в чист вид.  :unsure: :unsure: ;D. Също съм забелязала, че при всички масата планети попадат в северната полусфера. Та ... давайте, кажете и вие.  ;D
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 08:51:34 pm от ThunderGoddess »

*

Asol

• 4140
« Отговор #37 -: Ноември 04, 2011, 06:57:32 am »
Говорейки като цяло, съм забелязала, че срещаме хора с енергийни връзки между планетите, които имаме и самите ние, независимо какво е тяхното взаимодействие. Например една Луна във Везни ще буди симпатиите на Луна в аспект с Венера.
« Последна редакция: Ноември 04, 2011, 07:01:59 am от Asol »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #38 -: Ноември 04, 2011, 09:13:55 am »
не търси под вола теле... ;)

Може и под телето вол  ;D
то май това търсим всички  :P ;D :P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Asol

• 4140
« Отговор #39 -: Ноември 04, 2011, 09:32:27 am »
Който търси - намира според една известна сентенция. Може понякога да търсим под вола теле, но това също е част от намирането. Друг път се оказва, че даже и търсене не е необходимо за да се подреди пъзела.

Но Стела имаше предвид нещо конкретно като спомена този израз - използването на девети хармоник. И аз не съм забелязала да има някакво значение. Хармониците в западната не са ми дали достатъчно основания и индикации за по-сериозното им изследване.
« Последна редакция: Ноември 04, 2011, 09:39:02 am от Asol »