Здравей Гост

Кога срещаме любовта?

• 102 Отговора
  • 16532 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Кога срещаме любовта?
« Отговор #60 -: Ноември 07, 2011, 12:13:17 pm »
Аз твърдо вярвам, че осъзнатият човек може да контролира хороскопа си (инстинктивните си реакции), и се радвам, че преживяванията на Уран потвърждават това.

Опозицията е и много добър аспект, защото дава естествената способност да се поставиш на мястото на другия. Не всеки има опозиция в хороскопа си, и Фреуа с Луна в Риби и Нептун в 1 дом би трябвало да е блестях "емпатик". Мисля, че с този Плутон в 10 дом, и козирог в 1 дом можеше да е безценен кадър психолог, ментор на някоя корпорация, когато в екипите трябва да се постигне съгласие по даден въпрос, или човешки ресурси също си мисля, че би практикувала много успешно.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #61 -: Ноември 07, 2011, 12:18:41 pm »
По принцип съм забелязала, че Уран е един от най-трезво мислещите интелекти във Форума, не го кара на емоции и винаги е коректна, обективна в мненията си, мисля, че опозицията доста помага за това. Освен това "помага" за темите, внася ценна информация и провокира с въпросите си. Това също е качество на опозицията. Опозицията все пак се управлява от Овен-Везни, според някой само от Везни (съвпад по Овен).

И това което каза Кауа е МНОГО важно - ако на партньора Луната е примерно в Телец (екзалтираща там) прави тригон със Слънце и секстил с Луна, което е много хубаво при една синастрия.  ;D

И ОЩЕ НЕЩО - АЗ НЕ СЪМ ПРОФЕСИОНАЛЕН АСТРОЛОГ. Тук съм, защото ми е интересно, не претендирам, че ЗНАМ всичко. Ако бях професионалист, тогава щях да имам много повече опит, време и ЛИЧНА отговорност към клиентите си, нещата щяха да са съвсем различни. Затова и интерпретациите ми са толкова подробни, за да може четящият да разбира на база на какви факти си правя заключенията...
« Последна редакция: Ноември 07, 2011, 12:36:53 pm от Anabell »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #62 -: Ноември 07, 2011, 12:41:20 pm »
По повод на слънчевото затъмнение на 25,11 си пуснах транзити и имам съвпад на Слънце и Луна с АС, а и самите Ас са в съвпад.
Това какво ще значи?
Започва и Юпитеровата опозиция, Нептуновата квадратура се вихри. Слънцето квадратира със себе си...Абе, боза!

няма да стане така, без натал, на парче и тн., но аз нямам време, а и желание всъщност да анализирам друг хороскоп; ако ти е интересно пусни си картата и твои анализи и може да се пробваме да говорим (и други да говорят не само аз  :rolf:) нали е ФОРУМ ;D :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Ноември 07, 2011, 12:50:31 pm »
класиката и индийците дават пълнолунието като Връо ;D все пак луната там е най- пълна и планетите се гледат и прехвърлят светлина и няма място за екстра фатализъм.

Да, специфичното при индийците е, че пълнолунието се счита за най-благоприятна фаза, особено когато Луната е силна есенциално (в сидералния Телец или Рак), докато новолунието е по-неблагоприятно, особено ако Луната е преди Слънцето.
Има и друга концепция, според която планетите в кендра, т.е. 1ви, 7ми, 4ти или 10ти знак от Луната добиват специално значение в хороскопа, тук се включват някои йоги - Махапуруша йога, Гаджакесари йога...

Но изказвания относно фазата на Луната по време на раждане и нейното влияние върху брака на натива все още не съм срещала при индийците, докато в западната астрология масово "развеждат" щом видят квадрат или опозиция между светилата.

Лично аз съм на принципа да допускам всякакви твърдения като хипотетични, докато не проверя поне в десетина карти дали това твърдение дава резултата, за който претендира. А това става с опита и наблюдението.

« Последна редакция: Ноември 07, 2011, 01:51:47 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #64 -: Ноември 07, 2011, 01:25:06 pm »
Lilie, имам един въпрос,  ;D не съм експерт във Ведическата астрология, но до колкото знам, там гледат Юпитер в женския радикс като планета символизираща съпруга. Има ли данни за Юпитер в опозиция с Луна да дава развод ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Ноември 07, 2011, 01:51:19 pm »
Има ли данни за Юпитер в опозиция с Луна да дава развод ?

Те нямат квадрати и опозиции, по друг начин се отчитат и разглеждат аспектите.
Юпитер в 7 дом от Луна е Гаджакесари йога, за която се счита, че смекчава неблагоприятните влияния в хороскопа. Ако при това Юпитер се намира в собствен знак или екзалтация, налице е една от разновидностите на Махапуруша йога, много благоприятна (влиянието на йогите зависи от целия хороскоп).
По принцип Юпитер и Луна са приятелско настроени един към друг, но зависи и кои домове управляват в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #66 -: Ноември 07, 2011, 02:00:21 pm »
Дам, те гледат целите образования "йоги" съвсем друг е подходът.... :unsure: друга цивилизация :93:

*

Divna

• 2478
« Отговор #67 -: Ноември 07, 2011, 02:13:04 pm »
Всички аспекти формирани от светилата или от Венера и Марс, било между тях самите или с бавни планети ни показват една важна част (психологическа) по отношение на притежателя на радикса (как се вижда той в собствените си очи, какви са мечтите му, очакванията му, типа връзки и т.н.) От самото си раждане всеки се обвързва с някакъв тип връзка, защото никой не живее сам на самотен остров. Така че, всеки от нас още от най-ранна детска възраст попада в някакъв тип отношения и влияния.
Аспектите между двете светила ни показват образа на партньорството. Слънцето - бащата, Луната - майката (или хората, които са играли тази роля в детството ни). Когато двете светила са в опозиция, родителите са чувствани като два фондаментално различни образа. В такъв случай, личност, родена на пълнолуние ще предпочита да бъде в партньорска връзка, в която партньорът е допълващ. Постулата: Противоположностите се привличат! е на преден план. Единственният проблем тук е, че такива хора не могат истински да приемат партньора, за най-близкия в тяхното обкръжение. Преди него/нея винаги има някоя друга личност, която чувстват за по-близка.
Опозицията на светилата не е аспект показваш развод. Опозицията тук не показва партньорски конфликт. По-скоро квадратурата между Слънце и Луна е тази, която "соли" партньорския живот, ако притежателя й реши въобще да предприеме някога сериозно обвързване - брак.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #68 -: Ноември 07, 2011, 09:07:27 pm »
@ Freya, мила, съдя по натала ти – ти имаш Луна в Риби (изключителна чувствителност + Нептун в 1 дом) и много силен Козирог и Марс, силна духовност и воля, защото няма духовност без воля и неслучайно Ангелите са войни (както ме светваше Вещичка  :25:).

При прогностиката на Мия, много ясно коментирахме с нея, че Слънцето и Марс в женския хороскоп са прояви на мъжкия принцип във вселената – активност, творчество, принципи, които и една жена може сама да развие и да няма нужда от партньор. При жени с асц, Слънце, Луна в мъжки знаци много често съм виждала да си развиват МЪЖКИТЕ качества сами и да нямат нужда от дълбока, вътрешна връзка с партньор, да нямат нужда да усещат емпатия, любов, емоции, все вътрешни преживявания, които предполагам на теб със Слънце в Дева и особено Луна в Риби и Венера в Скорпион, в съвпад с Плутон, са ти изключително необходими, за да си щастлива.  :-[

Мия си призна, че с нейния изгряващ Сатурн, кариерата е важна за нея и май не прие предложението за брак.  :rolleyes:
В момента Слънцето ми е притиснато от Плутон и Сатурн и имах предложение за брак от мъж с асц Скорпион и Луна в Козирог, но не приех. По натал аз имам потенциал да развивам 1, 2, 9 и 12 дом и засега в тези направления се чувствам и най-щастлива, знаех си, че този брак е напълно възможен, но не е МНОГО подходящ за мен.

Тази дълга ПРЕЛЮДИЯ я пиша, за да дефинирам много точно как ти правя прогностика – приемам, че не ти самата си развиваш Марс, Юпитер, Слънце и гледам кога ще са ти активирани. Съвременното общество ОБАЧЕ заставя жените сами да си развиват Марса и Слънцето, така, че не знам как е при теб реално. Особено с този силен 9 и 10 дом.

При товя екзалтиращ Юпитер и Луна в Риби в 3 дом, връзки, които не са ограничаващи, примерно да живеете в една къща ти съпруга ти и семейството на брат му (или някой от най-близкото Ви обкръщение) за теб ще донесе много девиденти, двете семейства ще си помагат и ще са в много добри отношения. Освен това твоя 4 дом е в Овен и ако се изолирате двамца ОВЕНЪТ ще стане много осезаемо чувствителен, а във връзката не е добре Марс да се усеща толкова ясно (а при теб той е и в 1 дом и това може да навреди на здравето ти и физическата ти цялост, а може и да те зареди с много енергия и да доведе до кардинална промяна във външния ти вид, зависи как го изиграеш). По принцип твоя Марс е есенциално и акцидентално силен, само е "лошо"  ;), че Козирог е включен знак.

Луна опозе на Слънце, дава много добър потенциал за общуване, но и е естествен показател за развод – родиш ли деца  – ще почне много ясно Лунния модел да се проявява при теб, ще сложиш маската на Луната и моментално ще почнеш да усещаш Слънцето (партньора си) като опозиция. Освен ако не го усещаш като Марс, ако е Козирог или има някакви други марсови качества. Слънце и Луна са в каре с Уран и 12 дом, може да го пратят на командировка в чужбина и да е компютърен специалист или да се запознаете през нета...Уран е планета, която търси изява, свобода, обективен и рационален, ОСЪЗНАТ и в 12 дом (за който аз така и не намерих читави обяснения, освен до някъде на Дейн Ръдиар), който  е дом на „неосъзнатото” и „колективното” не се знае как ще си преработите ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА.

Моят Уран в 1 дом, ми дава интереса към астрологията. Всички хора уважавам, докато се държат осъзнато и рационално, иначе дори не се опитвам да разговарям с тях, когато видя, че не мислят, а се подчиняват на емоциите си.

По същество – спрямо картите, които пусна – прогресивния Марс си е сменял знака, Луна прогресивна е била аспектирана от натална транс-Сатурнова планета, а по транзити Плутон вече ти е наближавал Марс и Сатурн е бил в знака на Слънцето.

Така, че мисля, при теб си действат планетите съвсем класически. Юпитер е бил на трон, явно при теб Юпитер, който по натал е УПР 1 дом, екзалтира, е изключително важна планета. [/b][/i][/color]
Anabell, първо искам да ти благодаря за изчерпателната информация и това, че отдели от времето си.  :58:
Много интересни неща си писала и мен доста позитивно ме развълнуваха! :)
Веднага ще ти дам обратна информация когато има интересно развитие по въпроса, а относно някои от нещата които си писала:
В предния ти пост ми стана много забавно това предположение за ветеринарния лекар ..не знам от къде ти хрумна  ;D  аз все пак не съм уточнила каква любов търся, до някъде си права че "типичната домакиня" не е моето амплоа. Но аз самата доста осезаемо чувствам нуждата от любов и като цяло това е една от движещите ме сили... както и изпитвам голяма нужда от партьор.
Та относно дъъългия ти пост :)))... предполагам наистина Луната в Риби е виновата.. но наистина съм много чувствителна.
Цитат
Луна опозе на Слънце, дава много добър потенциал за общуване, но и е естествен показател за развод – родиш ли деца  – ще почне много ясно Лунния модел да се проявява при теб, ще сложиш маската на Луната и моментално ще почнеш да усещаш Слънцето (партньора си) като опозиция. Освен ако не го усещаш като Марс, ако е Козирог или има някакви други марсови качества. Слънце и Луна са в каре с Уран и 12 дом, може да го пратят на командировка в чужбина и да е компютърен специалист или да се запознаете през нета...
Интересното е че последните двамца с които се залюбвах - единия е козирог с марсови качества... предполагам тъй като Марс му е на трон в овен, а сегашния ми приятел отново с Марс на трон - в Скорпи, по думите ти съдя че това е подходящ избор.  :rolleyes: Единия беше в чужбина за известно време а другия може да го водя като компютърен специалист. И с двамата се запознах през нета.  хаха :rolf: не знам аз ли търся под вола теле ама ми се сториха доста съвпаденията с това което ти каза...  ;D
Цитат
Има нещо много интерсно свързано с въпроса ти (затова и толкова време отделям), тази година последното Слънчево затъмнение е на 25.11.2011 в 6 часа, Greenwich, и се пада на 3 градус Стрелец – в съвпад с купсидата на твоя 12 дом и Сатурн (Сатурн предполага по-възрастен мъж), което ще е в квадрат с Марс (в Дева), в доста широк сходящ съвпад с наталното ти Слънце. Следващото затъмнение е чак на 20.05 2012 (може тогава катаклизмите да са започнали) на 1 градус Близнаци. Тогава Венера ще е ретро 25 градуса Близнаци и ще е на купсидата на твоя 7 дом.  По принцип транзитиращия Плутон ти е минал Нептуна и върви към Слънцето ти, така, че там си има постоян приток на енергия, Марс ще влезна в Дева на 11.11.2011 и очаквам, че с този Нептун в 1 дом самата ти усещаш, че ще срещнеш някой. Ако съдя по транзитите, които ни пусна (срещнала си предишния човек при Сатурн и Венера в самото начало на Дева, явно си много чувствителна и за теб важи доста голям орбис при аспектите – съвпад при близо 20 градуса....), мисля, че до края на годината ще си в сериозна връзка и няма да се очудя ако до 20.05.2012, когато Венера ти влезне в 7 дом се решиш на брак или някакво „озаконяване”, „урегулиране” на връзката.  Мисля, че мъжът ще е наистина по възрастен или свързан със знака Козирог, защото и прогресивния ти асц е Козирог. Или ще почнеш работа в администрацията..... :rolf: или някоя корпорация, чуждестранна, с тези аспекти и този натален Плутон в 10 дом....

Най-хубавото е, че прогресивната ти Луна влиза в Риби на 21.11.2011, което е след две седмици и имаш нуждата от промяна, но за добро, защото по натал Луната ти е в Риби, Венера в Скорпи и емоциите ще ти дойдат добре.  Освен това при завръщането на прогресивна Луна в наталния знак, човек (особено жените) винаги си предефинира приоритетите, така, че най-важните за теб (това, което вътрешно усещаш), стават и най-важните в живота. А и не всеки има Слънчево затъмнение в 12 дом (Риби) при завръщане на прогресивна Луна в Риби. Това с 4 дни разлика  :P Това на няколко живота веднъж се случва – ще те обновляват....космическите енергии..... :lol: :72:

На 20.05.2012 – първото Слънчево затъмнение за 2012 прогресивната ти Луна ще тригонира и прогресивния и наталния Плутон на трон, което значи МНОГО, ама МНОГО емоции; мисля, че имаш всички предпоставки за едно страхотно преживяване. Освен това прогресивната ти Луна ще съвпадне с прогресиния ти и натален Юпитер (който при теб си е благотворен). Мисля, че ти предстои един много хубав период. Ти нямаш нито една планета в 7 дом, съвременният брак е МНОГО по 7 дом....но прогресивният ти Юпитер (УПР натален 1) е в тригон с прогресивния Меркурий (УПР натален 7), което е един от най-добрите показатели за брак. Прогресивната Луна ще е в точен квадрат с прогресивния Сатурн (управители на прогресивен 1 и 7 дом) което може да доведе и до някакви спънки, но за да има спънки, трябва да има и събитие. Освен това по натал упр 5 дом при теб - Венера е в естествен тригон с упр 1 дом все във водни знаци, които са "раждащи", даващи и подхранващи, и според Класическата гръцка астрология това е добре. С две думи - обичай си партньора, забавлявай те се заедно и ще има брак и по 7 и 5 дом...което при твоя натал е добре, защото почти всички планети са ти източни, много си самостоятелна и по-трудно ще стават нещата във връзките.... една девойка с 4 планети в 7 дом е съвсем друго нещо.... :08:. Това ако искаш връзка. Пак казвам, не всеки се е родил, за да има връзки и намира любовта и емоциите в "гаджето" си.
В действителност аз съм във връзка в момента, която отива към сериозна. Не знам усещам ли че ще срещна някой, но определено от скоро имам доста приток на енергия, в много приповдигнато настроение съм и емоциите ми ескалират.  Чудно дали тази сериозна връзка, която "предсказваш" е тази в която съм вмомента...
Относно май месец и бракуването... нещо не ми се вярва  :blink: Мисля си напоследък за тези сериозни крачки в живота и усещам, че не ми е още времето. Освен това някъде из форума четох, че за мен е по-добре да встъпя в брак след 28ата си годишнина при сатурнов възврат, ако не се лъжа.
Също и работа в администрацията не ми влиза по никакъв начин в плановете.. интересно ми е за сатурновия тип за който говориш, все още не ми дава мира предния козеллл... ама до колкото аз знам, нещата там приключиха  :unsure: Чуждестранна корпорация ми звучи правдоподобно, тъй като в определен смисъл се връзва с плановете ми по това време  :blink:
Като цяло много интересни неща казваш... и много се вълнувам, очаквам с нетърпение позитивни емоции и обновление от космическите енергии! хихи  :rolleyes: всъщност в настоящия период и за това има предпоставки, колкото и странно да звучи. (промяна и обновление във вътрешен план, както и емоции имам в предвид)
Аз съм в много хубаво настроение тия дни (както си и личи сигурно) но поста ти оооще повече ме зарадва! И пак ти благодаря за вниманието и положителните думи!  :kissd:
И се извинявам за изключително дългият пост, но така се получи   :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #69 -: Ноември 08, 2011, 07:49:10 am »
 ;D Няма проблем, моят пост не беше кратък  :P
За ветеринарния лекар  :rolf: - Нептун и Марс в 1 дом и Луна в Риби - ще усещаш пациенти, които не могат да говорят  :P и Плутон в 10 е много добре за лекар, защото все пак е психически натоварваща професия, болката при теб може да е много конструктивна и зареждаща.  :rolleyes:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #70 -: Ноември 08, 2011, 08:30:06 am »
Една вметка за пълнолунните vs. новолунните типажи. За първите се смята не само, че разбират по-добре отсрещната страна, но всъщност, че самите те нямат проблем да разкриват себе си, да анализират усещанията и чувствата си и най-вече - да се оставят да бъдат анализирани от външен наблюдател. Това били най-откритите и "лесни" обекти за консултация, защото назовават открито проблема, лесно достигат до същината му и са склонни да се доверят на консултиращия.
При новолунните такава склонност, а и необходимост да "се споделят" по-скоро липсва. Имат някакво необоримо усещане, че, първо, те познават себе си и чувствата си най-добре, второ, НИКОЙ ДРУГ не може да ги разбере и да достигне до дълбочината на емоцията им, и трето, преживяванията им са уникални и значи - неподатливи на външна помощ.
С две думи - при проблем пълнолунните ще потърсят помощ рано и ще намерят навреме лек за него, новолунните ще игнорират "симптомите", докато не стане късно и не настъпи срив, при който изненаданата публика започва да се пита дали пък тази драма не е поза и не е пресолена, толкова изневиделица им идва.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Ноември 08, 2011, 10:48:53 am »
При новолунните типажи винаги съм имала усещане за прикритост и недоизказаност, дори когато на пръв поглед се държат изключително приятелски и изглеждат директни. Навремето имах новолунна колежка в университета, с която бяхме станали най-близки от цялата група, и при нея го имаше това - можете да си говорите с часове, но оставаш с усещане, че тя не се разкрива.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #72 -: Ноември 08, 2011, 03:08:56 pm »
Това били най-откритите и "лесни" обекти за консултация, защото назовават открито проблема, лесно достигат до същината му и са склонни да се доверят на консултиращия.

При новолунните такава склонност, а и необходимост да "се споделят" по-скоро липсва. Имат някакво необоримо усещане, че, първо, те познават себе си и чувствата си най-добре, второ, НИКОЙ ДРУГ не може да ги разбере и да достигне до дълбочината на емоцията им, и трето, преживяванията им са уникални и значи - неподатливи на външна помощ.

За пълнолунните типажи и аз съм наблюдавала доста добро осъзнаване на себе си и потребностите си.

Имам  позната жена родена на новолуние - изключителна личност. Баща и умира от инфаркт, когато тя няма навършени 20 и новолунието се изявява в това, че от сравнително млада тя няма двама родители. Говоря за времето преди социализма, когато обществото ни все още е сравнително патриархално. В тази епоха, тя успява да се справи сама и да се докаже и като добър професионалист (дори обучава в даден момент по-млади кадри). Много самостоятелна и решителна личност. Изключително открита, защото и Слънцето и Луната са и в Лъв, силен, добре поставен Лъв винаги дава достойнство и откритост.

По принцип съм склонна да твърдя, че бащата е по-важен в по-късен период от живота ни, когато се ориентираме социално. Мисля, след началото на пубертета, когато една личност почва да се осъзнава като пол, до към 27-28 години (Сатурново завръщане и завръщане на прогресивна Луна) бащата е много важен. 

Темата за връзките Слънце - Луна е безкрайна и много интересна...

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #73 -: Ноември 09, 2011, 08:33:59 am »
Май тук трябваше да питам - венера и Меркурий ръка за ръка пресекоха АС и транзитират през първи дом Стрелец заедно с възела. И аз си позволих да се влюбя, знаейки, че нищо няма да излезе. Те ли са причината?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #74 -: Ноември 09, 2011, 08:58:38 am »
какво общо има според теб първи дом с любовта?! :mellow:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #75 -: Ноември 09, 2011, 09:29:50 am »
Ами приемам го като начало на нещо.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #76 -: Ноември 09, 2011, 10:34:10 am »
Венера е най-яркият обект на небето след Луната, има един особен момент - ПАСАЖА на Венера (последният започна на 08.06.2004 и ще завърши на 06.06.2012), освен това Венера обикаля Слънцето за около 225 дни, Земята за около 365 и на на всеки 583 земни дни се наблюдава "една обиколка на Венера през Еклиптиката". Следователно на всеки 583 дни Венера минава през 1 дом на всеки един индивид.  ;D :P Не е много често, но не е и веднъж на 30 години...

един готин коментар за натална Венера в 1 дом от Рингелберг (от книгата на Валдемар Безиссар :rolf:)
"При дневно раждане, роденият може да стане кръчмар, при това лош и безнравствен. При нощно раждане, роденият става любезен, красноречив и ще се издигне в административната работа. (При дневно раждане тук се разбира при по-низък произход на родения; при по-висок произход съответно се видоизменя предсказанието  :P :P)"

на Карданус (който е забележителен математик и интелект)
"Роденият е красив и приятен когато говори, но е много престъпен, особено в ходенето с други жени  :rolf:. Много издигнат с тънък ум." 

;D сега да видим транзитна Венера в 1 дом какво може да донесе  :88:

*

Divna

• 2478
« Отговор #77 -: Ноември 09, 2011, 12:24:41 pm »
какво общо има според теб първи дом с любовта?! :mellow:

Оста 1/7 е партньорската ос.  :blink:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #78 -: Ноември 09, 2011, 12:52:00 pm »
Ахам, и да гледам ли сега и седми как е транзитиран? Там по принцип ми е Сатурн по натал.

*

Divna

• 2478
« Отговор #79 -: Ноември 09, 2011, 01:29:24 pm »
Ахам, и да гледам ли сега и седми как е транзитиран? Там по принцип ми е Сатурн по натал.

Не е лошо да видиш положението и на транзитен Сатурн (през кой дом транзитира и дали прави аспекти с натални планети). Можеш също да погледнещ дали някоя планета по осите 1/7 и 5/11 (ако имаш планети в тези домове) получава аспект от тежък транзит.  :blink:

ПП: Твоята натална Венера не беше ли неаспектирана в радикса ти, в 10 дом и на трон по знак? Имам такива спомени, но може и да се бъркам с някой друг.