Здравей Гост

Кога срещаме любовта?

• 102 Отговора
  • 16536 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Re: Кога срещаме любовта?
« Отговор #80 -: Ноември 09, 2011, 02:05:32 pm »
Не бъркаш хич!
Сатурн транзитира през 10 дом, където са ми Венера, ама мина през нея, но сега вече преминава в 11 дом. Скоро очакваме среща с Юпитер. Но има време.
Двете дружки Венера и Меркурий са минали през АС точно когато започнах сериозно да хлътвам вече, забравила всякакъв разум. Направили са тогава /7.11/секстил с уран от натала. Интересна подбробност, която забелязах по повод секстила с уран - той приключва точно когато разбрах, че съм в заблуда. Това беше снощи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #81 -: Ноември 09, 2011, 03:27:41 pm »
за такова хлътване според мен се гледа активност на нептун. независимо дали е заблуда или не.

оста 1-7 дом не се свързва с любовта в тесен смисъл на думата

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #82 -: Ноември 09, 2011, 03:55:25 pm »
ми той Нептун си е отдавна в квадрат със себе си. иначе Нептун е направил квадрат с Марс.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #83 -: Ноември 09, 2011, 04:06:12 pm »
А наталната Луна засяга ли я по някакъв начин? Прогресивната Луна? На мен ми се струва, че е по Уран - бързо влюбване и разлюбване. Нептун държи доста по-дълго. :rolleyes: Може и някой мидпиойнт да е замесен.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #84 -: Ноември 09, 2011, 04:18:58 pm »
Луна съвпад с лилит снощи по време на разкритието на заблудата. Днес транзитна Луна прави тригон със Слънце, точно като се поокупитих.
Прогресивната не я знам. наталната прави секстил с транзитен Юпитер.

*

Divna

• 2478
« Отговор #85 -: Ноември 09, 2011, 10:57:56 pm »
за такова хлътване според мен се гледа активност на нептун. независимо дали е заблуда или не.

оста 1-7 дом не се свързва с любовта в тесен смисъл на думата

Ами то по тая логика си търсим партньори, които да не обичаме.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #86 -: Ноември 12, 2011, 11:36:02 am »
Как мислите съвпад на Дирекционна Луна с Натална Венера в 8 дом в хороскопа на мъж дали е на любов? ;)
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Ноември 12, 2011, 12:10:34 pm »
Дирекционната Луна от 7 дом ли идва?
Виж кои домове управляват двете планети, как са аспектирани в радикса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #88 -: Ноември 12, 2011, 12:27:24 pm »
 Дир.Луна идва от 6 дом .Натална Луна е във Водолей на 7 градуса .
Натална Венера е на 12 във Риби във 8 дом .Луната управлява 12 дом а Венера управлява 4 дом
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Ноември 12, 2011, 12:31:57 pm »
А Телец къде се пада - на МС или в 9 дом?
Ако този мъж е обвързан, е възможно дирекцията да донесе и отношения, които да не се афишират засега.
Може да излязат на дневен ред и някакви имотни въпроси, свързани с роднински отношения.

Това ми идва на ума, но не мога да твърдя нищо със сигурност само по един изолиран аспект, без да съм видяла хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #90 -: Ноември 12, 2011, 12:40:01 pm »
 МС е на 29 градуса във Овен ,а Телеца е интерсептиран в 10 дом .
Този човек не е обвързан още..
Май има имотни отношения и преместване
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Mia21

• 2502
« Отговор #91 -: Ноември 12, 2011, 12:41:36 pm »
Зависи от наталния хороскоп. При мен винаги е Ураново-като "гръм от ясно небе".  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Ноември 12, 2011, 01:01:06 pm »
Много близо до ДС е неговата Луна, има и квадрат с Уран в 4 дом, така че не се учудвам, ако има преместване и промяна в средата, може да е свързано по някакъв начин и със служебните му позиции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #93 -: Ноември 12, 2011, 01:04:49 pm »
 :blink:Много ти благодаря Лили, а друго нещо по интересно виждаш ли?Някаква перспектива за обвързване и деца?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Ноември 12, 2011, 01:30:17 pm »
Възможно е това да стане до началото на 2013, но по принцип при него в радикса е заложено по-късно обвързване/встъпване в законен брак. Преди това счита, че трябва да е постигнал относителна стабилност в професионален и материален план, да е решил някои жилищни/битови въпроси.
Ако е роден около 4 мин. по-рано, има по-благоприятни тенденции в тези две сфери (брак и деца).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #95 -: Ноември 12, 2011, 01:49:48 pm »
Този час не е съвсем точен .А ти Лили казваш 4 минути по-рано-значи 13 :56
Твоята помощ е много ценна за мен ..може ли да ти драсна нещо на лични?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Ноември 12, 2011, 01:53:48 pm »
Просто споменах, че може да има и такъв вариант, но не твърдя, че не е точен часът.
Пиши ми, ако искаш нещо на лични да питаш, но нямам възможност да правя ректификации.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #97 -: Ноември 12, 2011, 06:36:48 pm »
Венера е вътрешна планета, от Земята може да се наблюдава как минава пред Слънцето - все едно е Венерино затъмнение (но е много малка) тогава започва или завършва пасажа. Пентаграмата е свързана с този цикъл. Кажи моля  ;D какво по точно ти е интересно, че ме мързи да пиша, да знам върху какво да се съсредоточа. Благодаря предварително за разбирането.  :58:

Прикачвам една снимка, на нея се вижда малката точица Венера пред Сънцето.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #98 -: Ноември 12, 2011, 09:17:09 pm »
Венера е най-яркият обект на небето след Луната, има един особен момент - ПАСАЖА на Венера (последният започна на 08.06.2004 и ще завърши на 06.06.2012),

Загледах се в датите и се учудих на съвпадението.Интересното е ,че като че ли в живота ми юни месец е кармичен или белязан с важни събития.
Няколко дена след 8ми юни 2004 ,започнах нова работа.Тогава бях в лична година 1. Започна един нов цикъл и в живота ми. Следващата година на 10.06 ,се запознах с мъжа ми.На 11 .06 тази година,почина татко ми. А на 6.06.2012 когато ще завърши цикъла на венера,детето ми ще навърши 5 годинки.
По прогресии имам венера съвпад с марс с дирекционна венера в 11 дом.Венера управлява 4ти и 11 дом,а марс 10ти.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #99 -: Ноември 13, 2011, 09:03:31 am »
Загледах се в датите и се учудих на съвпадението.Интересното е ,че като че ли в живота ми юни месец е кармичен или белязан с важни събития.
Няколко дена след 8ми юни 2004 ,започнах нова работа.Тогава бях в лична година 1. Започна един нов цикъл и в живота ми. Следващата година на 10.06 ,се запознах с мъжа ми.На 11 .06 тази година,почина татко ми. А на 6.06.2012 когато ще завърши цикъла на венера,детето ми ще навърши 5 годинки.
По прогресии имам венера съвпад с марс с дирекционна венера в 11 дом.Венера управлява 4ти и 11 дом,а марс 10ти.
То и при мен зйачителните събития са предимно през юни, а като прочетох този коментар си припомних, че и моят баща почина на 5 юни, Бог да го прости!
Наскоро четох статии за мийдпойнта на късмета юпитер/уран при мен е близнаци 26*, а този на чувствата и необходимостта от интимност Асц./луна е също близнаци 25* и хубавите събития са когато юпитер е правел съвпад или тригон с тези пойнтове, а венера е правела тригон с хирон по това време
Този мидпойнт ми е в скорпион в края на 4ти дом.В момента дирекционният уран ми е в съвпад с тази точка. :-\Уран е У7.
След 5 дни,тр слънце ще съвпадне с този мидпойнт.
« Последна редакция: Ноември 13, 2011, 09:08:23 am от Milkyway »