Здравей Гост

Извънземните идват през ноември

• 97 Отговора
  • 19805 Прегледи
*

Veselin

Извънземните идват през ноември
« -: Октомври 12, 2011, 07:53:32 pm »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 08:43:50 am от Veselin »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re: Извънземните идват през ноември
« Отговор #1 -: Октомври 12, 2011, 08:12:33 pm »
тцъ тцъ тцъ тцъ пак ще вдигнат цените на пуканките и бирата...  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Veselin

« Отговор #2 -: Октомври 12, 2011, 08:14:49 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:03:52 am от Veselin »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3 -: Октомври 12, 2011, 08:49:47 pm »
Забавна ми е простотията на подобни "новини", защото извънземните де факто са от милиони години тук, а летящите чинии са под път и над път. Такива "новини" не са нито сензационни, нито интересни. Преди час говорих със Синухето по телефона на терасата и докато говорихме една летяща чиния мина над къщи и продължи на юг, като малко след това закова на място и започна да пресвятква със сини, червени и бели светлини. Седя доста дълго на място и аз се прибрах в къщи, щото нямаше нищо интересно за гледане. А друга от три месеца лети много бавно по една и съща траектория наоколо и всяка нощ минава по един и същи път в небето. Има си точка, в която спира, започва да премигва и после изчезва... Случаите, в които съм ги наблюдавала са стотици само от това лято...

Затова и такива новини не са ми интересни...  ;D ;D ;D

Идвали през ноември - дрън, дрън... ма те не са си тръгвали беееее....  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4 -: Октомври 13, 2011, 11:08:22 am »
Аз защо не ги виждам тия летящи чинии под път и над път? Не сещам и някой познат да ми е споделил да ги е виждал напоследък.  :mellow:
Или само определени хора ги "виждат"  а другите не са привилегировани с тая чест?   :rolf:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5 -: Октомври 13, 2011, 11:10:45 am »
Veselin имам идея, хайде да си направим плакат "добре дошли" за посрещането им през ноември хихихи  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Октомври 13, 2011, 11:22:32 am »
Аз защо не ги виждам тия летящи чинии под път и над път? Не сещам и някой познат да ми е споделил да ги е виждал напоследък.  :mellow:
Или само определени хора ги "виждат"  а другите не са привилегировани с тая чест?   :rolf:

И аз не ги виждам, колкото и да стоя на терасата да наблюдавам небето. Но в града небето нощем рядко е чисто, много малко звезди се виждат. Иначе по селата и в планините се вижда целият Млечен път - красота...  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #7 -: Октомври 13, 2011, 12:15:07 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:03:37 am от Veselin »

*

AH

• 2201
« Отговор #8 -: Октомври 13, 2011, 12:23:36 pm »
Идвали през ноември - дрън, дрън... ма те не са си тръгвали беееее....  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

не ни лишавай от надежда сега:) - тия, които не сме ги виждали, нали трябва да ги видим преди да напуснем Земята:) - може пък някой път да се появят грандиозно и много видимо:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Октомври 13, 2011, 12:26:22 pm »
Според мен не сме сами във Вселената, а и тук на Земята... Пък кой какво "вижда" е трудно да се докаже, нормално е някои изживявания да предизвикват скептична реакция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #10 -: Октомври 13, 2011, 12:39:02 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:03:22 am от Veselin »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #11 -: Октомври 13, 2011, 12:40:40 pm »
Според мен, статията е по-напудрена и от Лили Иванова. Откога HAARP засича извънземни? Доколкото знам, това не е телескоп, нито някакво космическо приспособление, целевата му точка (топка) е Земята и атмосферата й.

*

Veselin

« Отговор #12 -: Октомври 13, 2011, 12:41:41 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:10:29 am от Veselin »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #13 -: Октомври 13, 2011, 12:42:34 pm »
Синхроничността току-що опроверга статията.  :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #14 -: Октомври 13, 2011, 12:43:29 pm »
Абсолютно сигурен съм, че има и други същества както из Вселената, така и тук на Земята сред нас. Но не ми се вярва хората, които могат да виждат някои неща, да пишат за тези си способности из форумите.

а, че защо да не пишат - да не сме през средните векове:) - факт е, че има хора с различна от обичайната сетивност - освен това, ако човек приема за нормално да има извънземни на Земята, много по-вероятно е да ги срещне, отколкото ако отрича присъствието им- тогава и да му се представят лично, пак може да не им повярва - на тях или на ума си:)

*

AH

• 2201
« Отговор #15 -: Октомври 13, 2011, 12:45:00 pm »
Синхроничността току-що опроверга статията.  :blink:

при добро желание, човек може да си намери друга статия- все още неопровергана:)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #16 -: Октомври 13, 2011, 12:55:17 pm »
Да не би корабите да са тези:

http://spisanie8.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%81/180-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D0%BB%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%BD.html

;D

Работата е там, че произволно в космическата карта и аз, и други сме откривали повече от три подобни "НЛО". Освен това, координатите и местоположението им изглежда не се променят, а от космически кораб, който приближава, се очаква да се движи. Статията е отпреди близо година. От тогава до сега картинките не са се променили.
« Последна редакция: Октомври 13, 2011, 01:02:56 pm от Kelvin »

« Отговор #17 -: Октомври 13, 2011, 03:45:54 pm »
Забавна ми е простотията на подобни "новини", защото извънземните де факто са от милиони години тук, а летящите чинии са под път и над път. Такива "новини" не са нито сензационни, нито интересни. Преди час говорих със Синухето по телефона на терасата и докато говорихме една летяща чиния мина над къщи и продължи на юг, като малко след това закова на място и започна да пресвятква със сини, червени и бели светлини. Седя доста дълго на място и аз се прибрах в къщи, щото нямаше нищо интересно за гледане. А друга от три месеца лети много бавно по една и съща траектория наоколо и всяка нощ минава по един и същи път в небето. Има си точка, в която спира, започва да премигва и после изчезва... Случаите, в които съм ги наблюдавала са стотици само от това лято...

Затова и такива новини не са ми интересни...  ;D ;D ;D

Веще,

мислех, че си само на марихуана! Обаче тия филми изискват малко по-различна органична съставка, дето ги виждаш по целото лято :P

А и явно, щом толкова добре ти се отразява - дилъра трябва да е нек'ъв добър, ам? :P ;D

п.п: К'ви извънземни, к'ви пет лева ви гонят? Всички сме деца на вселената ;) И отдавна са паднали границата при тях, докато при нас чааак от 89'-та ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #18 -: Октомври 13, 2011, 06:14:48 pm »
Вижте сега:

Дреме ми на малката шушулинка, че някой вярвал, а друг не! Изобщо не ми пука кой какво си мисли по този въпрос!!!

Аз казвам какво виждам и изобщо не мога да разбера защо не трябвало да се казва. Както казва Ан, в средните векове не се е казвало щото инквизицията е правела много хубави клади, ама сега нещата са променени - живеем в 21 век, бе хора, а вие се държите като ощипани монахини видели гол мъж под леглата си... Я не се излагайте, моля ви!

Понякога съм ги виждала с вътрешното си зрение, но в 99% от случаите ги виждам с двете си очи - онези дупки дето са от двете страни на носа на човешката глава! Тя и Кабала не вярваше и не беше виждала, но една нощ ми беше на гости и се нагледа на НЛО-та, че и за водка ги пращаше  ;D ...

Тадж,
лично заради теб си сложих този подпис, защото знаех, че пак ще ме зачешеш за дрогата някой ден. Сега чети и не питай повече  :tongue2:

и още нещо:

Извънземните съществуват, дори и на вас това да не ви харесва или да не ви е угодно!!! Факт!
« Последна редакция: Октомври 13, 2011, 06:21:28 pm от Вещичка »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #19 -: Октомври 13, 2011, 06:31:47 pm »
Дали Вещичка не ни будалка за някои неща?  ;)

А ти как мислиш? Ми айде напъни го малко онова сивото в главата ти или пък вземи малко книжки да прочетеш или малко научни филми да гледаш...  ;D

Доказателствата са навсякъде, дори и в артефактите... ако поискаш ще намериш хиляди доказателства... Тези така наречени "богове" в митологиите да не си мислиш, че са богове а? Нищо в човешката история като митове, легенди или сказания не е случайно. Човешкият ум може да измисли само това, което преди това е видял. Не може да измисли нещо, което не съществува - няма такава опция просто!!!
« Последна редакция: Октомври 13, 2011, 08:38:46 pm от Вещичка »