А може би трябва. :blink:
Мммм даааа... ще седя тук пред компютъра, ще си пиша и ще си отговарям сама и по някое време ще цъфне лейтенант Хело с малкия си танк и ще заразмятва жълти книжки наляво и надясно... :rolf: :rolf: :rolf:
Знаеш ли, уморена съм вече... Страшно изморява тъпотията, липсата на трезва мисъл, посредствеността, мисълта единствено за собствения си задник, катурването на всичко по пътя си и прочее неща от сорта... Да наблюдаваш как хората се самоунищожават и да знаеш, че можеш да промениш нещата само ако някой ти позволи да му обясниш две три неща и в същото време да знаеш, че нямаш право да го правиш без даденият човек да те е помолил лично... Уморена съм от негативността, от липсата на усмивки по човешките лица, от злобата и тиранията, от манипулациите... Писнало ми е на шапката от всичко! Този свят и тази реалност просто няма да ги бъде дълго. Някак не може да съществува по този начин, защото злобата и черната енергия ще разрушат всичко...
Искам да си ходяяяяя... Те затова не пиша вече... Па за дрогата само драча Тадж. Никога не съм ползвала такива неща. Единствената дрога ми е кафето и цигарите, но и това ме мързи да обяснявам и ми е по-лесно да потвърдя нечие подозрение, а не да се опитвам да го оборвам, че и там енергия се хаби, а както вече казах - уморено ми е ...