Здравей Гост

самолет

• 2 Отговора
  • 2298 Прегледи
*

yan

• *
  • 64
самолет
« -: Октомври 13, 2011, 06:30:26 pm »
  Здравейте. Сънувах неприятен сън който не мога да разтълкувам. Накратко съня. Имаше малко циганче на входната врата,което потърси пари от майка ми.Тя извади 10 лева,но аз се ядосах,че му дава десет , взех ги от нея и му дадох пет.След това отидох в кухнята,където беше приятелката ми и седнах до нея,като погледнах през прозореца видях самолет който се приближава с не много голяма скорост към нашия апартамент.Разбрах,че ще се разбие.Сгушихме се докато самолетът се разбива,очаквах да се разбие в стаята и да ни погуби,но се разби някъде навън,не чух дори шум от разбиването.Докато чаках да се взриви и да загинем се събудих много изплашен...самолета беше сив, с малко по-различна форма от стандартните. Предполагам нещо не добро,но нямам идея какво би могло да бъде.Ще бъда благодарен за насоки и предположения.

*

Uran

• 6041
Re: самолет
« Отговор #1 -: Октомври 13, 2011, 08:02:22 pm »
 Внимавайте за грешки при боравене с информация или пък подвеждаща такава.
 Не е зле да помислите и за сигурността на дома си. :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
Re: самолет
« Отговор #2 -: Октомври 13, 2011, 09:20:55 pm »
Аз съм имала такъв сън, със самолет. Отново същия сюжет виждам го как губи контрол и се насочва и после разбива в близост до мен(нас) или се събуждам точно преди да се разбие. Усещането ми и сънят като цяло мн наподобяват твоя. Само, че при мен беше повтарящ се сън. Самолетът е доста разпространен символ, според мен този тип сън означава наближаваща опасност, назряващ проблем. Възможно е в реалност ти да усещаш, е нещо не е наред, да губиш контрол над ситуация?
В моя случай (не знам дали това ще е от полза за теб,но...) три месеца след като спрях да го сънувам осъзнах значението му. Имах много проблеми с тогавашния ми приятел и проблема назряваше докато накрая не се разделихме и беше за добро.. тогава спрях да го сънувам и вече повече от година не съм. Обаче, при теб ми се струва, че проблема е нещо, което индиректно застрашава семейството ти (теб и приятелката ти и вие сте заедно в това) и дома като цяло. Но това е символично. Не съм добра в тълкуванията по принцип, но това е което мисля. :)