Здравей Гост

Новини от онлайн издания

• 6 Отговора
  • 2908 Прегледи
*

Asol

• 4140
Новини от онлайн издания
« -: Октомври 14, 2011, 08:19:38 am »
Взривиха автомобила на Сашо Диков (ОБЗОР)
14 октомври 2011 | 00:02 / Информационна агенция "Фокус"

София. В 22.00 часа беше взривен автомобилът на журналиста от Канал 3 Сашо Диков пред дома му в столичния кв. "Гоце Делчев" до бл. 259. Няма пострадали. В пряк репортаж от мястото на взрива, Сашо Диков каза - абсолютно никакви заплахи от никой не съм получавал. Той подчерта, че на него му няма нищо, колата е била паркирана пред дома му и там е станал взрива.
Взривът е бил поставен до предната лява гума, от мястото на шофьора.
Автомобилът е марка Форд Фокус. От взрива са се разхвърчали части от леката кола, която е силно повредена. Счупени са стъкла на жилищната сграда.
Малко след 22.00 часа се чу адски гръм, видях пушек около моята кола, насъбраха се съседи. Дойде полиция - каза Сашо Диков.
Полиция извършва оглед на място. Районът е отцепен.

*

AH

• 2201
Re: Новини от онлайн издания
« Отговор #1 -: Октомври 14, 2011, 08:45:11 am »
защо те впечатли?

*

Asol

• 4140
« Отговор #2 -: Октомври 14, 2011, 05:09:59 pm »
Да ме впечатли ?! Просто си помислих, че е по-добре да има отделна тема, където да се публикуват подобни неща.

*

abroad

• 2187
« Отговор #3 -: Октомври 14, 2011, 06:42:52 pm »
Да ме впечатли ?!

да преведа ;D: защо точно тази новина (сред многото други) и какво те накара да я постнеш тук

*

Asol

• 4140
« Отговор #4 -: Октомври 14, 2011, 07:24:08 pm »
Няма нужда от превод. Не винаги зад някое наше действие има кой знае какъв мотив.
Пък за отчета. :P Иначе това беше първото, което видях.
« Последна редакция: Октомври 14, 2011, 07:29:02 pm от Asol »

*

abroad

• 2187
« Отговор #5 -: Октомври 14, 2011, 07:41:33 pm »
Не винаги зад някое наше действие има кой знае какъв мотив.

не е много сигурно :thinking:

*

AH

• 2201
« Отговор #6 -: Октомври 15, 2011, 04:55:38 am »
Не винаги зад някое наше действие има кой знае какъв мотив.

не е много сигурно :thinking:

така е.
когато нямаме кой знае каква работа и имаме малко време, нещо като ни впечатли, добре е да погледнем хороскопа си и  да му потърсим съответствията - много често това са подсказки, че е време да предприемем нещо в някаква сфера:) - в конкретния случай, ако аз се бях впечатлила от тая новина, щях да си помисля дали не трябва нещо да се погрижа за колата си:) /или пък тук пред блока на един съсед му взривиха колата преди година, а тя още стои и заема място, а ние трудно намираме място за паркиране, пък никой не го подсеща, че е крайно време да я махне:)/