Пет котки - празен 6 дом.
Защото са красиви и грациозни :blink:. А и най-вече не могат да сторят лошо на никого , за разлика от човеците.
В шести дом са домашните любимци , но кои от тях ?Моята луна има аспекти с У2 , У1 , У3 .
Цитат на: amanda в Октомври 14, 2011, 01:02:32 pmВ шести дом са домашните любимци , но кои от тях ?Моята луна има аспекти с У2 , У1 , У3 .ами щом ти е любимец, значи влиза в тоя дом:)а я я свържи сега с изброените управители:) - "не знам" не се зачита за отговор:)
А защо е нужно да осъзнава защо харесва или не харесва ? Защо е важно както казваш жизненоважно?Човек харесва или не харесва , защото има потребност от това и е устроен така.
Цитат на: AH в Октомври 14, 2011, 01:07:30 pmЦитат на: amanda в Октомври 14, 2011, 01:02:32 pmВ шести дом са домашните любимци , но кои от тях ?Моята луна има аспекти с У2 , У1 , У3 .ами щом ти е любимец, значи влиза в тоя дом:)а я я свържи сега с изброените управители:) - "не знам" не се зачита за отговор:)В смисъл кое да свържа? :unsure:Ами те и мишлетата са домашни животни , но не са ми любими.
Цитат на: amanda в Октомври 14, 2011, 01:11:02 pmА защо е нужно да осъзнава защо харесва или не харесва ? Защо е важно както казваш жизненоважно?Човек харесва или не харесва , защото има потребност от това и е устроен така. Защото много често си мислим, че харесваме нещо си, а в последствие се оказва, че не го харесваме – особено, когато го имаме:) – и нямам в предвид котките:)Не ти ли се е случвало?
Защото много често си мислим, че харесваме нещо си, а в последствие се оказва, че не го харесваме – особено, когато го имаме:) – и нямам в предвид котките:)
Ако приемем,че на някои хора отглеждането на домашни любимци е хоби,забавление,създава им удоволствие може да гледаме 5 дом,неговия упр.дали си коресподират с 6 дом и върха с упр. Лъв ,дали също има аспекти съответно с нещо в 6 дом и упр. му. :blink:
Цитат на: amanda в Октомври 14, 2011, 01:13:15 pmЦитат на: AH в Октомври 14, 2011, 01:07:30 pmЦитат на: amanda в Октомври 14, 2011, 01:02:32 pmВ шести дом са домашните любимци , но кои от тях ?Моята луна има аспекти с У2 , У1 , У3 .ами щом ти е любимец, значи влиза в тоя дом:)а я я свържи сега с изброените управители:) - "не знам" не се зачита за отговор:)В смисъл кое да свържа? :unsure:Ами те и мишлетата са домашни животни , но не са ми любими. котката, Луната и ония споменати управители:)