ThunderGoddess, имаш 3 планети Козирог. Още като започна да пишеш, ми заприлича на Козирог. :blink:

Хъххъъхъъъ, ама как, те са моята гордост.

Има го и психологическия момент, че те са ми някак си по-"тачените", особено Луната ми е отявлена любимка, нищо че е така насадена в това заточение

Много си ме радва как си работи. Иначе из астро.ком-а като се разрових из възможните карти в extended chart section, имаше някакво simple chart delianation by Walter Pullen и вътре из него измерено до колко една планета доминира в хороскопа ти, така наредени една след друга по сила, после наредени знаците един след друг по сила в хороскопа ти, после една отделна табличка със стихиите, коя е водеща, още една с качествата - кардинални, подвижни, неподвижни.
Според това нещо Козирога ми е по-малко водещ от Рака с 0,1%, но аз даже като равни не ги считам, Козирога ми се струва по-доминиращ, но вероятно защото аз съм му позволила да бъде такъв.
Иначе за домовете ... така като ги гледам ми се струва че един празен дом кармично не е приоритет на човека, а нещо ако не ти е приоритет от кармата, малко трудно да имаш време за него и да ти е такъв интерес, докато пълните домове крещят и викат -" виж ме, чакай, обърни ми внимание, остави ги тия другите празни тъпанари". Би трябвало нещата да вървят сравнително гладко, ако имаш време да си надигнеш главата от грижите по останалата част от картата, която е по-активна.

Но сте прави, че ако ви интересува нещо кокретно дали ще ви върви, вече става комплексен фактор и трябва да се погледнат доста работи, преди да се стигне до заключение.