Софтуера наистина е много гнусен и фаворизира едни играчи за сметка на други, особено ако са новаци, защото искат да ги зарибят, да не говорим за руснаци, защото това е един огромен пазар за тях. За фазите на луната ще го имам впредвид, мерси

Онлайн покера ме устройва повече, защото спестява много време, предлага оптимален money management за сметки от 10$ до 10 000$, това поради наличието на горомно количество играчи и разнообразни формати на игра, така че засега оставам на ниво онлайн, докато не израсна и започна наживо.
Константин, прав си за периодите и точно това искам да разбера, как да разпознавам тези периоди. За момента ги разпознавам след като вече станат факт, на база резултати. Идеята е да имам някаква относителна идея за тези периоди предварително. Това би ми спестило най-вече ВРЕМЕ, усилия и късане на нерви. За парите не е проблем, тъй като спазвам правила за управление на капитала и един удар не само че ще ми върне загубите, но и може да ме нахрани за цяла година, зависи колко голям е турнира в който съм играл.
Въпроса е, че от математическа гледна точка, ме бият разни простаци с 20-30% шанс срещу моите карти, а най-дразнещо е когато ме елиминира някой, който има 8-12% ...
Това казват по принцип, че го прави софтуера и не е въпрос на късмет, но от друга страна е въпрос на късмет дали ще попаднеш на играч който софтуера го фаворизира, така че късмета си оказва влияние.
За 5,6,7 и 8 съм съгласен. За момента се осланям на тези дати като цяло, особено седмицата много добре ми влияе. Ще прибавя и планетите към тези филтри и да видим, дано има резултат.
Успех на всички! :blink: