Здравей Гост

късмет планети аспекти за финансова печалба?

• 81 Отговора
  • 15776 Прегледи
Re: късмет планети аспекти за финансова печалба?
« Отговор #60 -: Май 11, 2013, 10:21:10 pm »
Ами не знам, затова питам.

Очевидно повечето дни са отврат, в някои дни хем е добре хем зле и като цяло нищо не се получава и има много редки случаи в които всичко върви по вода. Върху това със сигурност има нещо, което влияе и си мисля, че астрологията може да даде отговор на въпроса ми и ако не друго, поне да филтрирам дните в които играя покер, защото реално в момента играя почти всеки ден и си късам нервите.

« Отговор #61 -: Май 11, 2013, 10:33:01 pm »
Ами не знам, затова питам.

Очевидно повечето дни са отврат, в някои дни хем е добре хем зле и като цяло нищо не се получава и има много редки случаи в които всичко върви по вода. Върху това със сигурност има нещо, което влияе и си мисля, че астрологията може да даде отговор на въпроса ми и ако не друго, поне да филтрирам дните в които играя покер, защото реално в момента играя почти всеки ден и си късам нервите.
Не питах теб! Въпроса ми беше отправен към компетентни хора! И не мисля,че тук е мястото да ти изчисляваме удачните дни за покер! Целта е да си ги изчислиш сам,е не да използваш хората да го правят вместо теб!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #62 -: Май 11, 2013, 10:56:13 pm »
Just Dream, нямам нищо против да си ги изчисля сам, но не знам как и затова питам. Търсих из нета да прочета, но нищо не намирам ...

Sunnily, все едно ми говориш на китайски, нищо не разбирам ..

*

Papy

• 4343
« Отговор #63 -: Май 11, 2013, 10:56:47 pm »
Не питах теб! Въпроса ми беше отправен към компетентни хора! И не мисля,че тук е мястото да ти изчисляваме удачните дни за покер! Целта е да си ги изчислиш сам,е не да използваш хората да го правят вместо теб!

Брей, брей
Да не изчисляваме неговите, а да ти отговаряме на твоите въпроси-готина гледна точка

Руско, може би нумерологията би сработила по-точно?

*

satin_

« Отговор #64 -: Май 11, 2013, 11:07:50 pm »
Rusko, къде си роден да кача картата?

« Отговор #65 -: Май 11, 2013, 11:52:34 pm »

Брей, брей
Да не изчисляваме неговите, а да ти отговаряме на твоите въпроси-готина гледна точка

Има разлика между това някой да задава въпроси,за да си изчисли сам нещата и да чака наготово някой друг да му ги изчисли  :blink:

*

Константин

« Отговор #66 -: Май 12, 2013, 12:34:36 am »
Има разлика и тя е в това, че теб ще трябва да ти търпим питанията с години, а неговите са просто няколко въпроса. Затова внимавай с наглостта, защото следващият път, когато задаваш въпрос, очаквай сходни на твоя коментар към Руско :)
Руско, иначе както каза sunnily, проучи тълкуванията на луната в знаците и фазите на луната + номерологията :) Но всичко това трябва да е подчинено на главния период в който си, а за него вече ще трябва да питаш хората, които се занимават с астрология.
П.С. Не обръщай внимание на коментарите на комплексираните хора тук, те и без това са нещастни :)
« Последна редакция: Май 12, 2013, 12:45:18 am от Константин »

« Отговор #67 -: Май 12, 2013, 12:57:11 am »

Ами от 2 месеца насам се осланям на нумерологията, но няма ефект, сядам, играя перфектно, но на хората им се случват чудеса  и вече просто се чудя какво да правя ...

Още един въпрос, в astrohoroscope намерих нумерологичен хороскоп и примерно ми излизат слънчев вторник, юпитеров четвъртък и т.н., а планетите слънце, юпитер, венера и уран ги дават като положителни, т.е. струва ми се логично да гледам за такива дни ?
« Последна редакция: Май 12, 2013, 01:17:15 am от rusko »

*

satin_

« Отговор #68 -: Май 12, 2013, 06:49:26 am »
Ето картата на Rusko. Онази таблица, не е много вярна.
« Последна редакция: Май 12, 2013, 06:53:41 am от satin_ »

« Отговор #69 -: Май 12, 2013, 10:00:35 am »
Има разлика и тя е в това, че теб ще трябва да ти търпим питанията с години, а неговите са просто няколко въпроса. Затова внимавай с наглостта, защото следващият път, когато задаваш въпрос, очаквай сходни на твоя коментар към Руско :)
Руско, иначе както каза sunnily, проучи тълкуванията на луната в знаците и фазите на луната + номерологията :) Но всичко това трябва да е подчинено на главния период в който си, а за него вече ще трябва да питаш хората, които се занимават с астрология.
П.С. Не обръщай внимание на коментарите на комплексираните хора тук, те и без това са нещастни :)
Ти пък кво ми търпиш питанията? Я млък! Комплексиран си ти! Хората които блъскат във фитнеса помпат мускули,понеже други неща са им малки :) Един вид компенсация ;)

*

Константин

« Отговор #70 -: Май 12, 2013, 10:06:12 am »
Ти пък кво ми търпиш питанията? Я млък! Комплексиран си ти! Хората които блъскат във фитнеса помпат мускули,понеже други неща са им малки :) Един вид компенсация ;)
Малки, малки, но такива като теб и до тях няма да се доберат ;) А ти с какво компенсираш... много въпроси и никакъв акъл ? :D И млък ще викаш на колегите от нивата :)
« Последна редакция: Май 12, 2013, 10:12:49 am от Константин »

« Отговор #71 -: Май 12, 2013, 10:19:41 am »
До теб не ща да се добирам! Моят мъж е прекрасен-заслепява и Слънцето с красотата си! Висок е 1 и 90,има тяло на римски бог,лицето и тялото му са изваяни от скулптор...И спирам да пиша-не искам да оспамвам хубавата тема. А на теб желая прекрасен ден във фитнеса  :blink:

*

Константин

« Отговор #72 -: Май 12, 2013, 10:33:35 am »
А после, кой гледал опаковката  :P Но все пак си бази Бог-а, че особено римските са били много палави :) Хубав ден и на теб  :mellow:

*

Константин

« Отговор #73 -: Май 12, 2013, 10:53:51 am »
Руско, от покера трябва да си научил, че всичко си има периоди :) Това, че ти или някой друг ви върви, то това най-често е за час-два, когато достига върха си и започва да спада :) Така е и когато не ти върви, така че може би трябва и да се научиш да изчакваш и да минимизираш загубите, до момента, в който дойде отново период на късмет. От анализа който ти направих успях да намеря сравнително добра връзка между дните, когато си печелил и това е защото и аз се занимавам със сходен бизнес, където тези неща са важни. Твоето лично число е 5, което по Кабала отговаря на планетата Меркурий. Освен това от хороскопа ти видях, че планетите, които ти помагат за късмет са Венера, Меркурий, Сатурн, Нептун чиито съответни номера по кабала са: 6,5,8,7. Датите, които си посочил, почти всички като лично число отговарят на тези числа като дневна вибрация. Не искам да си самовнушаваш, че само на тези дни трябва да играеш, но започни да им обръщаш по-голямо внимание занапред и да видиш, дали ще продължи да работи и дали ще печелиш повече тогава. Обаче не забравяй, че най-важното е големият(главният-астрологичен) период, в който се намираш, а него някой астролог трябва да ти го тълкува по транзити :)

« Отговор #74 -: Май 12, 2013, 05:08:46 pm »
Софтуера наистина е много гнусен и фаворизира едни играчи за сметка на други, особено ако са новаци, защото искат да ги зарибят, да не говорим за руснаци, защото това е един огромен пазар за тях. За фазите на луната ще го имам впредвид, мерси :)

Онлайн покера ме устройва повече, защото спестява много време, предлага оптимален money management за сметки от 10$ до 10 000$, това поради наличието на горомно количество играчи и разнообразни формати на игра, така че засега оставам на ниво онлайн, докато не израсна и започна наживо.

Константин, прав си за периодите и точно това искам да разбера, как да разпознавам тези периоди. За момента ги разпознавам след като вече станат факт, на база резултати. Идеята е да имам някаква относителна идея за тези периоди предварително. Това би ми спестило най-вече ВРЕМЕ, усилия и късане на нерви. За парите не е проблем, тъй като спазвам правила за управление на капитала и един удар не само че ще ми върне загубите, но и може да ме нахрани за цяла година, зависи колко голям е турнира в който съм играл.

Въпроса е, че от математическа гледна точка, ме бият разни простаци с 20-30% шанс срещу моите карти, а най-дразнещо е когато ме елиминира някой, който има 8-12% ...

Това казват по принцип, че го прави софтуера и не е въпрос на късмет, но от друга страна е въпрос на късмет дали ще попаднеш на играч който софтуера го фаворизира, така че късмета си оказва влияние.

За 5,6,7 и 8 съм съгласен. За момента се осланям на тези дати като цяло, особено седмицата много добре ми влияе. Ще прибавя и планетите към тези филтри и да видим, дано има резултат.

Успех на всички!  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #75 -: Май 12, 2013, 05:51:43 pm »
Руско, обърни внимание на бързите транзити в/у натални Марс и Уран. Това е, за да разбереш на какъв тип енергия сработва при теб късмета. Имаш квадратура м/у натални Марс и Уран, а Марс ти е на К5.

« Отговор #76 -: Май 12, 2013, 06:13:33 pm »
Така като гледам, като се върна в БГ ще изкарам едно курсче по астрология/номерология и после сам ще си правя календара, в кой ден с какво да се занимавам и това е :)

« Отговор #77 -: Май 12, 2013, 06:27:08 pm »
Руско, обърни внимание на бързите транзити в/у натални Марс и Уран. Това е, за да разбереш на какъв тип енергия сработва при теб късмета. Имаш квадратура м/у натални Марс и Уран, а Марс ти е на К5.
И аз следях Луната наскоро да ми кацне върху Венера,която ми е У2 и е в съвпад с Мидпойнта между Уран и Юпитер,но уви...Съвпада беше през нощта и нямаше как да отида да играя...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Май 12, 2013, 06:28:36 pm »
Наскоро транз. Венера ми мина през нат. Юпитер (у2) и взех... само заплата. :))

Дори великденски премии нямаше. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #79 -: Май 12, 2013, 06:47:28 pm »
Ти нали беше с Асцендент Скорпион? Значи Сатурн ти е в първи дом...Май не е много на късмет! Все си мисля,че по време на такива моменти колкото и добър транзит да мине пак няма да ти донесе късмет  :blink: