Здравей Гост

Разкриятията на един просветен ...

• 26 Отговора
  • 8321 Прегледи
Re: Разкриятията на един просветен ...
« Отговор #20 -: Октомври 26, 2011, 04:07:58 pm »
Хахаха, ми накрая ще се окаже, че всички сме прави за себе си. В крайна сметка едно виско ниво на вибрация, да кажем тройка, от четири възможни, изисква доста силно изразено лично мнение, което не се влияе от популистки схващания. При четворката вече хората пвиръшват пътя си на земята, разбират истината, истинската истина според мен и заради това имат и сходства в разбиранията.  ;D

« Отговор #21 -: Октомври 26, 2011, 05:04:42 pm »
Не мисля, че знанието е мнение. Знанието не се заявява просто така, то не е мнение което категорично да заявиш.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #22 -: Октомври 26, 2011, 05:11:18 pm »
BlackBetty
- мнението е субективно
- знанието е обективно

колко хора в този форум са минали през субективността, като ни гледаш как се караме ........ ;D :P;

аз все пак чакам предложение от Кайли как да решим кой е прав. Едни посветени, просветлени личности би трябвало да могат да се справят с такава задача. Чистият интелект МИСЛИ и намира решения.

Какво значение има кой на колко години е, възрастта е измерение, която няма нищо общо със същността и интелекта или разума, ако това Ви е най-силният индикатор... тежко и горно на посветените.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #23 -: Октомври 26, 2011, 06:19:01 pm »
Знанието се трупа с опит, а опита какво е - страдание, иначе няма как да стане  ;) Знаеш че насила не можеш да налееш акъл в главата на човек. След като си е изпатил от начина си на мислене проумява и променя съответно. Ти се опитваш да провокираш нещо, не знам какво, обаче даденото наготово знание няма да бъде разврано. А може би трудно би било разбрано, ако не е изстрадано.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #24 -: Октомври 27, 2011, 12:25:34 pm »

аз все пак чакам предложение от Кайли как да решим кой е прав. Едни посветени, просветлени личности би трябвало да могат да се справят с такава задача. Чистият интелект МИСЛИ и намира решения.

Какво значение има кой на колко години е, възрастта е измерение, която няма нищо общо със същността и интелекта или разума, ако това Ви е най-силният индикатор... тежко и горно на посветените.

Аз не се карам и нямам намерение да решавам спорове.
Свеждам различна гледна точка и си заминавам, на който му трябва, ще разбере.

« Отговор #25 -: Октомври 27, 2011, 04:03:36 pm »
Пътя на осъзнаването е дълъг, arktur  :P. Не е път за един ден или един живот. От там идват и тези размотаващи се етикети "нисши" и "висши", което за мен ознаменува степента на осъзнаването, не толкова възможностите. Иначе са ни заложени равни възможности, да.  :blink: И идваме от едно място, определено с твоа съм съгласна :)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #26 -: Октомври 27, 2011, 04:43:45 pm »
Абе, важното е да се забавляваме  :P ;D
When One Door Closes Another Door Opens