Карта 1 - на моя приятелка, която ходи, с най-големият простак на света, който я унижава; тя го издържа; той ми се развика и на мен няколко пъти и аз и казах, че си тръгвам (обади ми се по личния GSM, да ми държи сметка... това беше краят, за мен това е насилие). Тя е добър професионалист, той няма дори висше; тя някога беше сваляна от главния архитект на основен черноморски град в БГ (половината форум е от там), с когото не тръгна, защото ТЯ не била достатъчно добра за него, а това, че той я харесваше.... наша приятелка се ожени за него... няма да ви казвам двете в какви отношения са, но съпругата не беше виновна за нищо, освен, че се ЦЕНИ.
Анабелл, приятелката ти решава с кой, как и кога. Архитектът може да е бил добра партия за нея, но в очите на останалите, не и в нейните. Тя е лесно влюбчива и определено, тя е тази, която избира своя "любовен трофей". Не би допуснала никой да и се бърка в любовните отношения, защото там тя плува в свои води (Венера в 12 дом, във Везни). Пред избора между "удобна любов" и "мечтана любов" тя ще избере втория вариянт, макар той да и носи много горчилка. И понеже най-големите недоразумения ги търсим по Нептун и Плутон, в нейният случай Плутон е в 12 дом (в мунданният дом на Нептун), може да се каже, че приятелката ти рискува да попада в големи любовни интриги с Плутон и Венера в 12ти. Тук Плутон изисква да се развива концепция по какъв начин могат да се реализират дадени възможности и алтернативи. Налага на притежателя на радикса да изразява мнението си какво очаква от една връзка и да пита партньора дали е възможно той да задоволи очакванията й.