Айде и аз съм още будна след изборите, ще се включа

1. Обичам всички животни, по принцип дивите котки са много сладки, защото имат големи лапи, но като се има предвид, че почти не съм виждала диви животни, не вярвам в коректността на отговора си. Иначе и рибите ги обичам и птиците, влечугите са по - проблемни.
2. Мъжът (майтап)

, пак обичам всички животни, има страхотни представители на всеки вид. Има животни по-разумни от доста хора.
3. Плачеща върба - много е грациозна.
4. Момина сълза, здравец - заради миризмата...
5. Поток, защото пее и е весел, жив.
6. Когато бях малка - лимонено жълт, днес нямам любим цвят, някак съм изморена от цялата тая шарения в градовете. Обичам бялото на Слънцето по изгрев, едно млечно бяло и фонът на небето около него, нещо такова.
7. Хляб, мед, лешници, маслини, ориз и жито. Почти само това ям, харесва ми. Без хляб се депресирам.
8. Задължително искам куполообразен таван, много висок, прозорци с арки, и те поне 2 метра, за да влиза много светлина, малко мебели и много пространство и естествено готини хора, с които да си комуникираме, нещо ще измислим да си работим, да творим.
9. Е ще ми е студено и некомфортно да съм голя, но ще свикна бързо и ще почна нещо да си играя, да се забавлявам, ще си почина малко то външния свят.