Здравей Гост

За пореден път се убедих колко лоши и гадни може да са хората

• 31 Отговора
  • 7002 Прегледи
*

gal

• *
  • 351

така е! кой каквото сам си направи .. никой друг не може да му го направи ..  :P 

//

епа добре съм, мерси! 
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Veselin

« Последна редакция: Януари 28, 2012, 08:47:12 am от Veselin »

*

gal

• *
  • 351
 не ги защитавам, просто представям и другата гледна точка, за  баланс ..  а Красимир Гергов даже и не го знам кой е ..  :P  ;)
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Veselin

« Последна редакция: Януари 28, 2012, 08:47:39 am от Veselin »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
И не знам, как може въобще да се вярва на телевизия, лъгала зрителите още от самото начало.  :-X

А защо изобщо гледаш тв?

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Veselin

« Последна редакция: Януари 28, 2012, 08:47:54 am от Veselin »

*

gal

• *
  • 351

мъдрите хора съветват да не се вживяваме дори в собствената си драма, какво остава пък за чужди .. 

и ако търсим доказателства за това колко гадни може да са хората, и колко гадно място е земята винаги можем да си намерим, щото който търси - намира / го намират  :P 

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Разбира се, че е хубаво да се обходят и останалите гледни точки. От една страна, подобно фалшиво обвинение не е трудно да се скалъпи. От друга, напълно е възможно и при нея да е имало нечистотии. Може хем да е жертва, хем и да е извършител. Но ако е преминала през всички тези драми и е залитнала малко в отчаянието си за оцеляване, бих простил, да не говорим, че изобщо не бих искал да съм съдник, нито е моя работа. Мир на душата й.

Но наистина, нека не се вживяваме много в играта. Снощи имах силно главоболие и гадене поради простинал триглав нерв. Сетих се, че не ми е зле на мен, а на тялото, с което най-често се отъждествявам. И картинката стана по-добра. Това вътрешно питане и пращане към усещането за истинския Аз в отговор принципно би трябвало да се прави по-често, докато стане автоматично и се задържим в това състояние като едни наблюдатели...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind

*

Veselin

« Последна редакция: Януари 28, 2012, 08:48:10 am от Veselin »

За преподавател от друг ВУЗ става дума - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1090803.

Това е най-голямото нещо, което изгубихме като напуснахме социалистическия лагер. При ляво управление такива случаи са невъзможни. Спечелихме много, но също така благодарение на това всеки човек е заплашен от такава съдба.