Здравей Гост

Психически Интуитивени Индикатори в наталната графика

• 28 Отговора
  • 4244 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Аз пък имам само 10!

*

Stella

• 7765
Aris или Доби или който стои там зад този ник....посочи източника, ако обичаш..много лош превод.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
Aris или Доби или който стои там зад този ник....посочи източника, ако обичаш..много лош превод.

Посочил го е източника, а може превода да е с някой транслатор:

http://indigosociety.com/showthread.php?39198-Astrological-Psychic-Intuitive-Indicators
Естествени минерали и амулети

*

AH

• 2201
На мен повечето аспекти са ми квадрати...защо нищо не пише за тях :>

Вярно, според тая статистика хармоничните аспекти благоприятстват тия способности.
Но пък е казано, че е направена на базата на деца, родени последните 10-12г.
В същото време в знаковата позиция ни връщат 40 години назад.
Непредставителната извадка изкривява може би малко статистиката.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Aris, Благодаря за систематизираната, изчерпателна информация  ;D :P, има много точни наблюдения  :clap::P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Отговарям за наличните у мен + коментар доколко ги виждам у себе си така, както са описани...

Цитат
Луна съвпад Нептун: Мистични, интуитивен тип; много психически характер. "Когато Нептун е хармонично свързан със светило в наталната графика на човека, този аспект може да отговоря на техните по-високи лъчи, този аспект може да дари дарби на ясновидец и clairaudient „Clairaudience (hearing/listening) - Ясновидство (слух / слушане)” характер. Pg 558, Alan Oken’s Complete Astrology.Мистични, но не и много практичени, освен ако нямат други показатели в наталната графика.
Бих казал, с чувствителни антени, но не и ясновидец, освен ако това не дреме някъде у мен несъбудено. Този аспект има също отношение към въображението. Заедно с петодомното Слънце, мисля, че при мен получава повече творчески, отколкото психологически импулс за проявление, но е налице поглед и в двете посоки. Намирам много сходства с описаното от ThunderGoddess.

Цитат
Луна съвпад Уран: Силна интуиция.
Уж да, но не съвсем - при орбис от 13 градуса не го броя. Вие?

Цитат
Всички аспекти между Меркурий и Уран са добри, защото  те настройват осъзнтия разум към Всеобщият Разум; Уран, настройва съзнанието на по-висока октава и ускорява възприятието и стимулира интуицията
Имам полуквадрат. За това мога да се съглася, но с моя аспект се засилва и опънът на нервите като цяло, което понякога е кофтаж... Необходимо е съзнателно отработване на смущенията в сигнала.

Цитат
Юпитер съвпад Уран: Интуицията и преценката работят ръка за ръка, ако този аспект не е ранен от Марс и Меркурий: трябва да се доверят на  интуитивните си сили и действа върху тях, ако не са ранени от Нептун.
Има нещо вярно.

Цитат
Сатурн секстил Нептун: Склоност във възможността за духовна сила и философско разбиране, но тя трябва да се използва за да се задейства; аспекта често се среща в наталните графики на тези, които могат да поставят началото за житейският път.
Мхм.

Цитат
Нептун секстил Плутон: Имате възможност за използването и психическите способности в полза на човечеството, могат да се развият ясновидство и пророчески способности. Имате предсказващи сънища.. Силни психически лечебни сили; искане за справедливост към всички хора. Отвращавате се от насилието или всичко, което може да влоши или потиска друг човек или животно.
Това го има цяла една генерация... Втората част е много вярна за мен, първата - наполовина (най-вече сънищата).

Цитат
Южен възел в съвпад с Нептун: Силата на тази връзка ще привлече кармични ситуации, което ще им даде възможност да чуят и видят в астралния свят.
Това ми е особено интересно и вероятно намира отзвук в сънищата.

Цитат
Слънцето в знаците - Водолей: Знак на духовното прераждане
Към това съм малко резервиран...

Цитат
Венера в знаците - Риби: изключително психически
Цитат
Марс в знаците - Риби: интуитивен
Планетите са в съвпад. ОК.

Цитат
Юпитер в знаците: Стрелец: пророчески и вдъхновяващи
Хммм :thinking: ...

Цитат
Юпитер в домовете - III дом: интуиция силна
И пак интуиция...  :rolf:

Цитат
Уран в знаците - Стрелец: интуитивен, пророчески, оптимистични
Цитат
Нептун в знаците - Стрелец: пророчески, имат способността да се развива ясновидство. Дава психическа чувствителност, която ще даде възможност да пробие воалите на материята и знаят истината. Интуитивени по природа ще бъдат силно развити
Може би. Оптимистичен е твърде силна дума за мен, не я намирам за подходяща.

Цитат
Нептун в домовете - III дом: интуитивен, ESP-  (Extra Sensory Perception - Допълнително сетивно възприятие) дава ясновидство, психически умения;
Слабо, тъй като е в края на дома, при което му броя голямата част от действието в 4-ти, но се усеща и в трети. Между другото, при четвъртодомен Нептун е възможно човек да живее е близост до вода. Като един източен северняк, живеещ на 10 - 15 минути път пеш от Дунава, любопитно ми е дали статистически повече хора с тази позиция са в близост до водни басейни (квартали и градове като цяло).  ;D

Цитат
** Северен възел в Рак: психическите способности са силни в Рак, тези психически способности могат да бъдат развити в този живот, ако желаете. Когато ученикът е готов, учител (духовния) се появява!
Това е особено интересно и като че ли съм в житейски период, в който напипвам подобни дръжки.

Това беше един от най-лошите преводи, които съм виждал за последните 5 години.
« Последна редакция: Октомври 29, 2011, 02:28:14 pm от Kelvin »

Аз имам 18 аспекта, като цяло добра работа, дадена за един живот.  :57: . Над някои още трябва да се работи, определено, но като цяло съм съгласна с описанията. Не мисля, че са изчерпателни, обаче. Напрегнати аспекти на личните планети с духовните (особено луна, слънце) мисля че пак ще дадат такива способности, може и по-силни даже, но след стабилна обработка.
Имам следните
5.  :moo: :soe: :nep:
8.  :moo: :soe: :ura:
11.  :moo: :sec: :plu:
27.  :mer: :tri:  :plu:
46.  :ura: :soe: :nep:
49.  :ura: :sec: :plu:
53.  :nep: :sec: :plu:
56.  :nep: :sec: :vlu:
60.  :nep: :sec: :nlu:
66. AC  :tri: :nep:
80.  :moo: IV hs
85.  :sun: :ca:
91.  :mer: :ca:
110.  :jup: XI hs
125.  :nep: :cp:
131.  :nep: r
139.  :plu: :sc:
152.  :nlu: :ca:

Определено материала беше много интересен :)За превода, благодарим. Aris, можеш ли да кажеш оригиналния източник, от който си вземал(а) информацията?  :blink: Ще ти бъда много благодарна.

Мисля, че от тук е инфото : http://home.comcast.net/~rosemary.harrington/IntuitiveIndicators.html
 :blink:

Ето това е линка: http://home.comcast.net/~rosemary.harrington/IntuitiveIndicators.html

Ако има грешки можете да ги поправите!Благодаря! :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions

Ето това е линка: http://home.comcast.net/~rosemary.harrington/IntuitiveIndicators.html

Ако има грешки можете да ги поправите!Благодаря! :blink:

;D :P :rolf: :rolf: :rolf: :piscess:
When One Door Closes Another Door Opens