Здравей Гост

помогнете - асцендент

• 68 Отговора
  • 7645 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: помогнете - асцендент
« Отговор #40 -: Октомври 29, 2011, 09:14:16 pm »
Един мой познат преди известно време се опита да открие истинския си час на раждане, но той е осиновен.
Според първоначално подадената информация от общината трябва да е роден между 13 и 14 ч следобед, ректификацията също го потвърждава като че ли... Впоследствие наема адвокат и според информацията от болничния регистър часът е между 19 и 20 ч. Той вярва обаче, че болничният регистър дава по-сигурна информация, а според мен часът може умишлено да е бил променен, за да има разминаване с информацията, подадена в общината, навремето тези данни се засекретяваха, когато става въпрос за осиновяване. Часът от болничния регистър обаче абсолютно не съвпада с това, което виждам, но той е убеден, че това е часът. Няма как да пита майка си, защото никога не я е виждал.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #41 -: Октомври 29, 2011, 09:54:40 pm »
По това време, когато си родена, часовете, които ЕСГРАОН съхраняват, не са се записвали съвсем точно - закръглявало се е, но в рамките на 5 до 15 минути максимум. Днес се записват много по-точно минутите.

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Октомври 30, 2011, 12:00:55 am »
Много вероятно да си с АЦ Рак. На снимката си натурална (без грим, без специална прическа). Погледът ти е дружелюбен. Снимала си се без да представяш някаква поза за пред камера. Естественна си. Една личност с АЦ Лъв, ще прекара най-малко час пред огледалото, преди да се снима.  ;D Ще облече най-хубавите си "царски" тоалети и едва ли сама ще се щракне (нали трябва да има публика, която да й се възхищава).  ;)

Дивна, извинявай, но веднага ще те апострофирам. Колко личности с асцендент Лъв познаваш? Имам две изключително близки приятелки с асцендент в Лъв - преуспели жени. Въобще не са суетни и не прекарват с часове пред огледалото и двете не се гримират и са много естествени. На едната Слънцето е в Близнаци в 10-ти дом, а на другата - в Риби в 8-ми дом. И двете не обичат публичните изяви.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #43 -: Октомври 30, 2011, 08:02:52 am »
как може да сте сигурни, че не е нужна ректификация, не трябва ли да бъдем по- внимателни, когато приемаме такова нещо на доверие- и защо толкова много вярвате на данните на регистратурата в болницата, едва ли е по- различно от други институции в БГ. Все пак аз самата имам съмнения, които продължават от доста време. Просто искам да проверя, какво толкова ще загубя ако видя. Ако някой има инфо как мога да го направя, просто да ми помогне. И тогава ако сте прави- добре.
Ами като съм родила две деца с часовник на ръката, отделно на стената, на доктора и на акушерката на ръцете, защо ми е да искам ректификация, при положение, че в картоните на децата ми са записани часа и минутите, които съм видяла с очите си? Отделно ги записах в детските им албуми, за да не ги забравя :) Да не вярвам на очите си ли?
Ректификация е нужна при хора, когато не си знаят часа и няма откъде да го вземат.
И какво им е на институциите, моите родители са раждани в началото на 30-те години миналия век в затънтени села, но са записани от попа в църквата- дата и време на раждане.
Обясниха ти още в началото хора, които разбират, че слънцето ти е повече проявено, затова не си лъвицата, която обикновено изниква в представите на всеки- малката ми дъщеря например е скорпион, с асц. скорпион, но с луна лъв и изглежда много повече лъвица(дори си вади хляба вече на сцена), от братовчедка си дева, с луна риби и асц. лъв, разликата е в очите- на дъщеря ми на пръв поглед се набиват пронизващите скениращи очи, които издават асц. скорпион, а на братовчедка и са големи, широко отворени топли очи.

Виж, не искам да се заяждам, най- малкото защото ти се опитваш да ми помогнеш, но все пак ако се разходиш по темата ще намериш случаи различни от твоя със точното записване от институциите. Това не те ли кара поне малко да се усъмниш, че има и друга гледна точка. Не знам защо на всяка цена се опитваш да ме убедиш каква съм. Може би си права, но аз просто се съмнявам в това. И може ли една снимка да бъде толкова показателна за това какъв е някой и от нея да се вади окончателен извод за него? 

« Отговор #44 -: Октомври 30, 2011, 08:11:34 am »
Въпросът ми е - една ректификация, ако е направена от добър астролог гарантира ли вече точен час на раждане?

*

Stella

• 7765
« Отговор #45 -: Октомври 30, 2011, 08:17:02 am »
как може да сте сигурни, че не е нужна ректификация, не трябва ли да бъдем по- внимателни, когато приемаме такова нещо на доверие- и защо толкова много вярвате на данните на регистратурата в болницата, едва ли е по- различно от други институции в БГ. Все пак аз самата имам съмнения, които продължават от доста време. Просто искам да проверя, какво толкова ще загубя ако видя. Ако някой има инфо как мога да го направя, просто да ми помогне. И тогава ако сте прави- добре.

А ти откъде си сигурна, че ректификацията, която ще ти направят е вярна. Ректификация се прави, когато става дума за разлинаване от няколко минутки а не с половин час и повече или асцендентът е на границата. То, ако беше така, всеки който не си знае въобще часа, щеше да разчита на ректификация и да си ходи със заблудата, че са му казали верен асцендент- София не е село. Задължително в болниците се записва час на раждане и час на смъртта и разликата рядко може да бъде повече от 10-тина минути между действителния и записания. Здравен работник съм и приятелката ми е акушерка  Ако си имала нужда от интубация, ако са се борили за живета ти и при други подобни обстоятелства, може да пропуснат веднага да го запишат, но ти не съобщаваш за такива обстоятелства. При едно нормално раждане присъстват 2 акушерки и лекар - едната записва часа и всички останали данни в медицинския картон.
« Последна редакция: Октомври 30, 2011, 08:25:04 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Октомври 30, 2011, 08:28:21 am »
Въпросът ми е - една ректификация, ако е направена от добър астролог гарантира ли вече точен час на раждане?

Никога няма гаранции. Вече почти всички ползват програми, защото е много трудоемко. Имаше един линк поставен тук от Прия, в който всеки можеше сам да си направи ректификация, но не се сещам в коя тема остана.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #47 -: Октомври 30, 2011, 10:25:44 am »

Ако си начинаещ трудно ще се ориентираш в избора на "добър астролог". Професионални са всички, на които им се плаща, а ти по какъв критерий ще прецениш, дори и някой да ти препоръча?
Според повечето от тях не са астролози и колеги тези, които пишат по форумите, но не им пречи с по няколко ника да слухтят из тях и да репродуцират понякога по цели изречения от свое име, да си назовават техники, за които отново са разбрали в същите тези форуми, да ползват всичко това в статии и преподавателски материал...

Иначе да, ректификацията е важна.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Октомври 30, 2011, 11:30:27 am »
Дивна, извинявай, но веднага ще те апострофирам. Колко личности с асцендент Лъв познаваш?

Не искам да се намесвам в разговора ви, а просто да допълня.
Имах две колежки с АС Лъв и разликата е фрапираща.
Едната имаше типично котешко личице и очи, буйна къдрава коса, червена. АС Лъв и Слънце/Меркурий в Стрелец в 5 дом, Луна във Везни, Венера във Водолей.
За другата никога не бихте се сетили, че е изгряващ Лъв, ако не й видите хороскопа. Има Сатурн на АС в опозиция към Слънце на ДС, Луна в Близнаци, Венера в Риби. По-скоро има сатурнов вид, във външността трудно се разпознава изгряващият Лъв, по-скоро в маниера на общуване. Много непривлекателна жена, но с огромно самомнение.

Познавам и трима мъже с АС Лъв - не отговарят точно на описанията.
Единият е със Сатурн на АС, а другият е с Плутон. Двамата са доста ниски, около 165.
Третият е на границата, в последния градус на знака му е АС и има Сатурн в първи дом, който силно се усеща. И той не е висок за мъж, 170 някъде.

« Последна редакция: Октомври 30, 2011, 11:35:45 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Октомври 30, 2011, 11:39:44 am »
Ами като съм родила две деца с часовник на ръката, отделно на стената, на доктора и на акушерката на ръцете, защо ми е да искам ректификация, при положение, че в картоните на децата ми са записани часа и минутите, които съм видяла с очите си? Отделно ги записах в детските им албуми, за да не ги забравя :) Да не вярвам на очите си ли?

Който е раждал с часовник на ръката, естествено че не му е нужна ректификация.
Ректификация се прави при съмнителен или неточен час на раждане. Някои искат да си го ректифицират, дори ако става въпрос за не повече от 5 минути разлика, какъвто бе моят случай. Тази минутна разлика има значение в предиктивната астрология за по-прецизно определяне на тайминга, иначе може и да се пренебрегне, стига ъглите в хороскопа да не попадат на границата между два съседни знака.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Октомври 30, 2011, 11:45:36 am »

Гарантира в зависимост от това какъв е астрологът.
Колкото са астролозите, толкова могат да бъдат и вариантите на ректифициран час.  ;D
Навремето си ректифицирах часа при трима независими астролози (не гастролират по форумите) - и трите варианта съвпаднаха. При мен обаче разминаването бе не повече от 3-4 минутки, прогностичните техники работиха и с неректифициран час. Така че зависи на какъв ще попаднеш.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Октомври 30, 2011, 11:55:29 am »
Ако си начинаещ трудно ще се ориентираш в избора на "добър астролог". Професионални са всички, на които им се плаща, а ти по какъв критерий ще прецениш, дори и някой да ти препоръча?
Според повечето от тях не са астролози и колеги тези, които пишат по форумите, но не им пречи с по няколко ника да слухтят из тях и да репродуцират понякога по цели изречения от свое име, да си назовават техники, за които отново са разбрали в същите тези форуми, да ползват всичко това в статии и преподавателски материал...

Иначе да, българинът е доста изобретателен, това не може да се отрече.  ;D Да се изнесе цял форум с всичките му разглеждани казуси и практически примери на платен астрологичен курс... Може би това е една от причините вече да не съществува.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #52 -: Октомври 30, 2011, 01:48:46 pm »

Иначе да, ректификацията е важна.

:57:..E няма как да ми вземат интерпретациите...Една от причините да спра да правя мунданни прогнози.... ;D

Иначе да, българинът е доста изобретателен, това не може да се отрече.  ;D Да се изнесе цял форум с всичките му разглеждани казуси и практически примери на платен астрологичен курс... Може би това е една от причините вече да не съществува.

Това е положението... ;D Рано или късно обаче...се разбира....И за мен е смешно...Преди се ядосвах...,сега се хиля.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #53 -: Октомври 30, 2011, 02:12:10 pm »

:unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Октомври 30, 2011, 02:14:05 pm »
E няма как да ми вземат интерпретациите...Една от причините да спра да правя мунданни прогнози.... ;D

Наскоро четох една за м. ноември.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Октомври 30, 2011, 02:22:29 pm »
E няма как да ми вземат интерпретациите...Една от причините да спра да правя мунданни прогнози.... ;D

Наскоро четох една за м. ноември.  :P

Ама кратичка... ;D :P...Просто заради традицията... ;D :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Октомври 30, 2011, 02:23:45 pm »

:unsure:

Що се учудваш? ;D..Не ти вярва ли? ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #57 -: Октомври 30, 2011, 02:30:38 pm »
Ами много мащабно е подходено - казусите от целия форум. При положение, че хората в посочения форум вероятно си се знаят и все някога това е излязло наяве, какво ли е станало с имиджа на въпросния човек !

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Октомври 30, 2011, 02:47:02 pm »
Ами много мащабно е подходено - казусите от целия форум. При положение, че хората в посочения форум вероятно си се знаят и все някога това е излязло наяве, какво ли е станало с имиджа на въпросния човек !

Какво да го "мислим" въпросния човек? :-X...Той е направил нещо...искал е да създаде място за писане...,за разговори..,но друг си е направил друга сметка... :angry:...
Така е...и понеже робската психика е в основа на матрицата..., умело е създадена интрига...и форума е умрял...

Не е номера да се питаме какво е станало с него..,а да не бъдем СМИРЕНИ и примирени пред подобни "ГУРУТА" ТА БИЛО ТО И В АСТРОЛОГИЯТА.... :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Октомври 30, 2011, 03:11:11 pm »
С имиджа на тези хора нищо не става, ако стоят начело на професионалната астрологична гилдия у нас.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.