Здравей Гост

Годината на Черният воден Дракон - 2012

• 44 Отговора
  • 11114 Прегледи
Re: Годината на Черният воден Дракон - 2012
« Отговор #40 -: Ноември 02, 2011, 10:22:33 am »

интересно ми е защото, аз никога не съм се чувствала добре в Западноевропейската ценностна система, тази бутафорност, лъскавост и повърхностност, която се цени - точно както ти каза по Юпитер и Венера не ми допадат. При мен Сатурн е доминантен и винаги съм съжалявала, че се наложи Западноевропейския модел на живот на Глобално ниво.

Същата история. Трябва си малко Сатурн, малко консерватизъм, малко сухарство, малко здрава ръка, стига с тея либерални лигни.  :rolf: Уважавам хора, които имат малко по-сериозно отношение към нещата и покрай една приятелка, която се интересува повечко от източна култура от което ми е казала, започвам да си мисля, че има справедливо място на света.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #41 -: Ноември 02, 2011, 10:51:21 am »
Thunder,  :P на Изток дори не знам дали терминът е сериозност или истинско разбиране за процесите...като видиш само какви бойни изкуства имат, съвсем друг начин на мислене.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #42 -: Ноември 02, 2011, 10:56:45 am »
Абсолютно, едно такова различно отношение към духовността имат, и бойните изкуства и изобщо духовните практики при тях са много свързани с дисциплина. Така вирее схващането, че духовните неща стават бавно, трябва да се полагат много усилия, много отдаденост, наистина типично Сатурнианско мислене, не бях се  правила паралела досега, но е много вярно  :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #43 -: Ноември 02, 2011, 12:46:47 pm »
Същата история. Трябва си малко Сатурн, малко консерватизъм, малко сухарство, малко здрава ръка, стига с тея либерални лигни.  :rolf: Уважавам хора, които имат малко по-сериозно отношение към нещата и покрай една приятелка, която се интересува повечко от източна култура от което ми е казала, започвам да си мисля, че има справедливо място на света.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

И аз не съм привърженик на галенето с перце, намазано с лиги, когато иде реч за политика и общество. Затова и няма да се оправим скоро в България, след като скочихме рязко от една система в друга, прескачайки много преходни системи и, образно казано, фриволно пускайки държаните допреди това на въже кучета. А прогнозата ми за ЕС е същата като преди три години - ЕС ще се разпадне, просто е въпрос на време.
« Последна редакция: Ноември 02, 2011, 12:58:35 pm от Kelvin »

« Отговор #44 -: Ноември 02, 2011, 01:17:55 pm »
Прогнозата ти за ЕС е много точна, аз имам прогнози от финансисти че до към 2 години ще се случи, ама +/- година не е много от значение.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.