Здравей Гост

Суперсилите

• 58 Отговора
  • 11674 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Суперсилите
« Отговор #40 -: Ноември 06, 2011, 05:25:01 pm »
Аз мисля, че е готово. Скоро гледах един клип на Aerosmith - we are living on the Edge

http://www.youtube.com/watch?v=7nqcL0mjMjw&ob=av2e

и текста на песента и самият клип - илюзиите, как излизат от тялото му други хора.......преминаването от едно състояние в друго са си показателни. И мисля, че точно артистите и музикантите - по-чувствителните ще усетят първи промяната.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Ноември 06, 2011, 09:31:27 pm »
А ти, Веселине, защо си толкова негативен?! Като черна станция!  :angry:

Що за въпрос? :-\ ;D

Няма негативен и позитивен...Погледни го с други очи...Не гледай повърхността на водата...виж какво става под нея.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #42 -: Ноември 07, 2011, 09:37:35 am »
А ти, Веселине, защо си толкова негативен?! Като черна станция!  :angry:

Що за въпрос? :-\ ;D

Няма негативен и позитивен...Погледни го с други очи...Не гледай повърхността на водата...виж какво става под нея.... :blink:

Той си знае за какво говоря.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Veselin

« Отговор #43 -: Ноември 07, 2011, 10:19:43 am »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:20:01 am от Veselin »

*

Veselin

« Отговор #44 -: Ноември 07, 2011, 10:20:27 am »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:19:47 am от Veselin »

« Отговор #45 -: Ноември 07, 2011, 10:25:48 am »
Направило ми е впечатление, че все се насочваш към негативни събития, новини, предстказания. Имам чувството че се натоварваш излишно. Остави хората да вярват в каквото решат, не можеш да им повлияеш :) Погрижи се за себе си!
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Veselin

« Отговор #46 -: Ноември 07, 2011, 11:13:37 am »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:19:34 am от Veselin »

« Отговор #47 -: Ноември 07, 2011, 11:43:24 am »
Не бе, човек, просто дай друга гледна точка. Явно не ме разбираш какво искам да ти кажа, не с лошо  :( Аз съм до тук.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #48 -: Ноември 07, 2011, 12:45:42 pm »
На мен Веско ми е съвсем типично по мъжки мислещ. Всичките ми приятели мъже и роднини намират заниманията ми с астрология и мистика за приятен, женски каприз. Имам само двама приятели астролози. Много силен Нептун в натала, единият артист, другият син на артист.... :rolleyes: :P

Хубаво е да има и някой, който да ни е опозиция, иначе сме фръкнали още сега в черната дупка  :rolf:, заедно с компютрите  :33: :P

« Отговор #49 -: Ноември 07, 2011, 12:55:31 pm »
А пък моя мъж си ме ползва пълноценно и като астролог и като подкрепа... и яко дзверене пада  :85:

*

Veselin

« Отговор #50 -: Ноември 07, 2011, 01:19:17 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:19:21 am от Veselin »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #51 -: Ноември 07, 2011, 01:28:06 pm »
А пък моя мъж си ме ползва пълноценно и като астролог и като подкрепа... и яко дзверене пада  :85:

лелел  ;D :P и тази крайност не е за предпочитане, но пък не е лошо мъжете ни да имат респект от нас. :)

Хибавото е, че темата от Суперсилите премина към Музикални поздрави  ;D ;D
« Последна редакция: Ноември 07, 2011, 01:55:59 pm от Anabell »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #52 -: Ноември 07, 2011, 01:34:05 pm »
На мен Веско ми е съвсем типично по мъжки мислещ. Всичките ми приятели мъже и роднини намират заниманията ми с астрология и мистика за приятен, женски каприз. Имам само двама приятели астролози. Много силен Нептун в натала, единият артист, другият син на артист.... :rolleyes: :P

Аз ги приемам по-насериозно. И при мен обаче има сравнително добре поставен Нептун, ъглов, както и интереси в творческа посока. Но същевременно мога да играя и опозиция - ако едната страна не е заета, нямам против да я заема за целите на бистренето на дадена тема.
« Последна редакция: Ноември 07, 2011, 02:43:17 pm от Kelvin »

« Отговор #53 -: Ноември 07, 2011, 02:17:53 pm »

лелел  ;D :P и тази крайност не е за предпочитане, но пък не е лошо мъжете ни да имат респект от нас. :)

Хибавото е, че темата от Суперсилите премина към Музикални поздрави  ;D ;D

Не се оплаквам от липса на респект :)

« Отговор #54 -: Ноември 07, 2011, 04:38:37 pm »
Не бе, човек, просто дай друга гледна точка. Явно не ме разбираш какво искам да ти кажа, не с лошо  :( Аз съм до тук.
Ама как така с лошо? Сега вече съвсем се обърках...
Целта не ми е да съм ви опозиция, нито пък да ви карам насила да вярвате в това, в което вярвам. Просто не вярвам на всеки, който се обяви за пророк. Вече толкова пъти през последните 2 години бяха обявявани какви ли не дати и какво - нищо.

http://www.youtube.com/watch?v=w_hOF2zIKYM

Че не подхождам с лошо :)

« Отговор #55 -: Ноември 21, 2011, 12:08:25 am »
Hora, purvo triabva da se zamislite kakvo 6e dadete v zamiana,za6oto ni6o ne idva DAROM
zveti88

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #56 -: Ноември 21, 2011, 08:01:12 am »
Hora, purvo triabva da se zamislite kakvo 6e dadete v zamiana,za6oto ni6o ne idva DAROM

На никой нищо не даваме, че по-лесно става!  :tongue2:

Трудът, който се влага за да се постигне нещо такова е достатъчен! Защо си мислиш, че трябва да даваш нещо на някого а?

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #57 -: Ноември 21, 2011, 09:29:25 am »
А така, Веще! Всеки работи за себе си!  ;D ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #58 -: Ноември 21, 2011, 08:21:45 pm »

Може ли на кирилица?  :blink: