Здравей Гост

Аспекти за раждане на извънбрачно дете

• 53 Отговора
  • 8700 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Аспекти за раждане на извънбрачно дете
« -: Ноември 02, 2011, 03:18:27 pm »
Много съм ссе чудила какво е показател за извънбрачно раждане на дете и имайки предвид, колко много деца напоследък се раждат без брак, ми става още по-интересно. Какво общо би могло да има в картите на такива жени ?
ще се радвам да споделите наблюдения.
Може би у5 в 12 дом ??? или не само ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
Re: Аспекти за раждане на извънбрачно дете
« Отговор #1 -: Ноември 02, 2011, 03:22:00 pm »
В момента гледам картата на моя братовчедка У12 на К5....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Ноември 02, 2011, 03:23:00 pm »
Напоследък много млади двойки съжителстват без брак и имат деца, които трудно бих нарекла извънбрачни. Родителите живеят без подпис, но са семейство.

Според мен "чистият" случай е неомъжена жена, която се осмелява да роди и отгледа дете сама. Навремето под "извънбрачно дете" са имали предвид и дете, заченато извън брачното ложе, т.е. от друг мъж (любовник).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3 -: Ноември 02, 2011, 03:26:28 pm »
Напоследък много млади двойки съжителстват без брак и имат деца, които трудно бих нарекла извънбрачни. Родителите живеят без подпис, но са семейство.

Според мен "чистият" случай е неомъжена жена, която се осмелява да роди и отгледа дете сама. Навремето под "извънбрачно дете" са имали предвид и дете, заченато извън брачното ложе, т.е. от друг мъж (любовник).

Напълно съм съгласна с теб именно такъв е случая с братовчетка ми .  Качвам карта

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Ноември 02, 2011, 03:28:49 pm »
Самотна майка ли е или живее с бащата на детето без брак?
Ако детето е извънбрачно, би трябвало да има и указания за това в неговата карта, т.е. бащата да "отсъства" по някакъв начин, което рефлектира и върху социалния статус в повечето случаи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5 -: Ноември 02, 2011, 03:29:45 pm »
Самотна майка ли е или живее с бащата на детето без брак?
Ако детето е извънбрачно, би трябвало да има и указания за това в неговата карта, т.е. бащата да "отсъства" по някакъв начин, което рефлектира и върху социалния статус в повечето случаи.
Да самотна майка е и никога не е живяла с бащата.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Ноември 02, 2011, 03:37:16 pm »
Да самотна майка е и никога не е живяла с бащата.

Смела жена!

Това, което виждам на прима виста, е съвпадът на Луна (естествен сигнификатор на майчинството) с Нептун (У12) в 7 дом - някаква неяснота във връзка с майчинството, нещо остава скрито, не се разгласява (за детето това е името на бащата). Луната има квадрат с Юпитер и Уран на К5. Управител на 5 дом е Слънцето - намира се в 8 дом и има квадрат и рецепция с Плутон. Има и Марс във Водолей в 11 дом, който участва в Т-квадрат със Слънцето и Плутон (макар и с по-широка орбиса). Планета в 11 дом също може да бъде сигнификатор на детето, особено в случаи, когато е заченато при такива обстоятелства.

Интересно ми е с този стелиум в 7 дом не се ли е стремяла към партньорство? Или може би в тази сфера някога е изживяла разочарование, което оставя отпечатък върху целия й по-нататъшен живот?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7 -: Ноември 02, 2011, 03:40:04 pm »
Стремяла се е , но не е реализирала брак. Въпрос на късмет или нещо друго ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Ноември 02, 2011, 03:43:46 pm »
От една страна виждам силно желание за партньорство, за трайни отношения до степен на сливане, симбиоза, от друга страна може би е имала някакво вътрешно притеснение да не изпадне в зависимост, а най-големият й страх може да е бил от предателство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #9 -: Ноември 02, 2011, 03:45:35 pm »
От една страна виждам силно желание за партньорство, за трайни отношения до степен на сливане, симбиоза, от друга страна може би е имала някакво вътрешно притеснение да не изпадне в зависимост, а най-големият й страх може да е бил от предателство.

Тя самата е извънбрачно родена и оставена в дом.  Леля ми я осиновява като бебе.
Но мен ме интересува дали имаш други карти за да видим аспекти ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Ноември 02, 2011, 03:50:51 pm »
Виж как се повтаря историята...

За съжаление не разполагам с такива карти - нито на майки, нито на деца.
Познавам човек, който е осиновен, но не е бил извънбрачно дете, по други причини е изоставен от биологичните му родители (не мога да кача и данните му тук, а и има съмнения относно часа на раждане).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Ноември 02, 2011, 03:56:01 pm »
Тя самата е извънбрачно родена и оставена в дом.  Леля ми я осиновява като бебе.

Но виж колко буквално се пренася същият модел в нейния живот и в отношенията с бащата на детето.  :o
Луната в нейната карта управлява ІС (майката) и се намира в 7 дом в съвпад с Нептун, който управлява интерсептирани Риби в 12 дом.
Освен това Лунните възли са в Рак/Козирог и в точен съвпад с оста МС-ІС в нейната карта, което може да говори за повтаряне на родителския модел (отношенията между биологичните родители) и силното му влияние върху нейния живот.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #12 -: Ноември 02, 2011, 04:01:12 pm »
Седмия й дом наистина е много пренаселен.Това наистина би трябвало да даде много силно желание за партньорство,но тя няма да може да намери човек,който да отговаря на толкова много изисквания, имайки в предвид и че повечето планети разположени вътре са напрегнати,то вариантите са два.Или множество бракове ,или множество разочарования и липса на такъв.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

elfidka

• 3129
« Отговор #13 -: Ноември 02, 2011, 04:03:50 pm »

Но виж колко буквално се пренася същият модел в нейния живот и в отношенията с бащата на детето.  :o
Луната в нейната карта управлява ІС (майката) и се намира в 7 дом в съвпад с Нептун, който управлява интерсептирани Риби в 12 дом.
Освен това Лунните възли са в Рак/Козирог и в точен съвпад с оста МС-ІС в нейната карта, което може да говори за повтаряне на родителския модел (отношенията между биологичните родители) и силното му влияние върху нейния живот.

Да, вярно наистина ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #14 -: Ноември 02, 2011, 04:05:18 pm »
Седмия й дом наистина е много пренаселен.Това наистина би трябвало да даде много силно желание за партньорство,но тя няма да може да намери човек,който да отговаря на толкова много изисквания, имайки в предвид и че повечето планети разположени вътре са напрегнати,то вариантите са два.Или множество бракове ,или множество разочарования и липса на такъв.

Има и едно 29 градусово слънце, което не е бракувано :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Ноември 02, 2011, 04:10:59 pm »
Виждала съм неаспектирано Слънце в картите на жени, които имат един или два брака.

Всъщност тук Слънцето е в последния градус на знака, но не е неаспектирано, участва в напрегната конфигурация. Липсват обаче апликиращи аспекти (ако говорим за мажорни).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Ноември 02, 2011, 04:18:44 pm »
Елфидке, интересно би било да видим как е показано отсъствието на бащинска фигура в картата на детето.
Но само с твое позволение и ако ти прецениш, разбира се!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #17 -: Ноември 02, 2011, 04:25:10 pm »
Виждала съм неаспектирано Слънце в картите на жени, които имат един или два брака.

Всъщност тук Слънцето е в последния градус на знака, но не е неаспектирано, участва в напрегната конфигурация. Липсват обаче апликиращи аспекти (ако говорим за мажорни).

Като каза неаспектирано слънце...,знаеш ли какво се сетих...?!

Упр. на ДСЦ и Планета мажорно неаспектирана също носят инфо за няколко брака...

Мутабелна ос и мутабелен управител на ДСЦ- няма изключение също....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #18 -: Ноември 02, 2011, 04:30:07 pm »
Елфидке, интересно би било да видим как е показано отсъствието на бащинска фигура в картата на детето.
Но само с твое позволение и ако ти прецениш, разбира се!

Ми добре  ;)

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #19 -: Ноември 02, 2011, 04:38:57 pm »
Елфи,часа точен ли е?
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак