Здравей Гост

зет 6

• 72 Отговора
  • 10565 Прегледи
зет 6
« -: Ноември 07, 2011, 11:48:13 am »
някой може ли да ми каже откъде мога да си изтегля кракната версия на зет 6 или 9? работя със зет9 лайт обаче ги няма дирекциите и куп други функции:(

*

virgo

• *
  • 456
Re: зет 6
« Отговор #1 -: Ноември 07, 2011, 11:49:36 am »
Що не си ги гледаш в astro.com?

« Отговор #2 -: Ноември 07, 2011, 11:52:05 am »
не съм ползвал много сайта но ще пробвам.:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Ноември 07, 2011, 12:21:59 pm »
Зет-ките често грешат в изчисленията, но забелязах, че повечето бг астролози ги предпочитат. Може би защото се чете на руски.
Защо не пробваш със Solar Fire, има много работещи функции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #4 -: Ноември 07, 2011, 02:51:59 pm »
Зет-ките често грешат в изчисленията, но забелязах, че повечето бг астролози ги предпочитат. Може би защото се чете на руски.
Защо не пробваш със Solar Fire, има много работещи функции.

В събота бях при професионален астролог, работещ с професионална програма и пусна композит и комбин, но асцендентът не беше като в астро.ком и аз сега се чудя на кого да вярвам... на астро.ком или на астроложката, която е уж преподавател...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Ноември 07, 2011, 02:56:30 pm »
На мен навремето професионална астроложка от едно предаване ми сгреши Асцендента, програмата й не бе отчела правилно корекцията GMT. А най-често срещаните грешки, които прави Zet-ът, е корекцията за лятно/зимно часово време, затова понякога се налага да се въвежда ръчно и да се проверява. При по-новите версии не знам как е, от години не ползвам тази програма.

Пък специално за Асцендента в композита можеш лесно да направиш проверка - намираш мидпойнта между двата Асцендента, т.е. ги обръщаш в зодиакална дължина, събираш и делиш после на две. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #6 -: Ноември 07, 2011, 02:56:53 pm »
Вярвай на себе си. Това е твоят живот  ;D

Аз работя и със Зет 7 и с Кеплер и имат малка разлика - 1-2 градуса, но за моя хороскоп не е съществено.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Asol

• 4140
« Отговор #7 -: Ноември 07, 2011, 03:05:48 pm »
Новите версии на Зет отчитат промяната на часовото време. Не съм забелязала да има разлика между изчисленията направени от астро-кома и тези на Зет за построяване на натални карти.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #8 -: Ноември 07, 2011, 03:11:00 pm »
Аз съм на 21 Дева, мъжът ми на 5 Скорпион, средната точка не е ли във Везни?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Ноември 07, 2011, 03:12:35 pm »
В 13 градуса Везни би трябвало тогава да е АС в композита.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #10 -: Ноември 07, 2011, 03:13:11 pm »
Новите версии на Зет отчитат промяната на часовото време. Не съм забелязала да има разлика между изчисленията направени от астро-кома и тези на Зет за построяване на натални карти.

Тая преподавателка ми заобяснява, че програмата й е професионална и тя в такива сайтове като астро.ком не влизала...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Ноември 07, 2011, 03:14:28 pm »
Извинете, а какво означава "професионална" програма?

Картите, които се построяват чрез астро.ком, са базирани на швейцарски ефемериди - доста точни, смея да кажа. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #12 -: Ноември 07, 2011, 03:14:53 pm »
Тя ... програмата не прави астролога.  :P

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #13 -: Ноември 07, 2011, 03:16:35 pm »
В 13 градуса Везни би трябвало тогава да е АС в композита.

Ууау, уау, уау, супер новина - благодаря ти :) Посещението ми при преподавателката трая 20 минути, повече не можех да седя... Освен професионалната й програма, ровеше и в ефемериди, сигурно така се прави на умна пред другите клиенти... :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Ноември 07, 2011, 03:17:29 pm »
Ако е платила 200-300 евро за нея, тогава бих приела, че е професионална.
Иначе добре работещи версии на астрологични програми могат да се изтеглят и безплатно - Janus, Solar Fire, Jagganatha Hora, предполагам и Kepler.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Ноември 07, 2011, 03:18:34 pm »
Освен професионалната й програма, ровеше и в ефемериди, сигурно така се прави на умна пред другите клиенти... :-[

Е, това е добра новина  :blink: - знае как да работи с ефемериди.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #16 -: Ноември 07, 2011, 03:18:55 pm »
Тя ... програмата не прави астролога.  :P

Програмата не прави астролога, ама с нея печелят пари от астрология, че и дипломи раздават...

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #17 -: Ноември 07, 2011, 03:21:13 pm »
Ако е платила 200-300 евро за нея, тогава бих приела, че е професионална.
Иначе добре работещи версии на астрологични програми могат да се изтеглят и безплатно - Janus, Solar Fire, Jagganatha Hora, предполагам и Kepler.

Аз търся Кеплер, последно намерих да я предлагат за 500 лв., а свободно за теглене не мога да я открия...

« Отговор #18 -: Ноември 07, 2011, 03:23:54 pm »
От личен опит препоръчвам Janus 4, много точна, какви ли не функции и в същото време изключително симплифицирана, за да може да се работи лесно с нея. Има безплатна версия за изтегляне, която работи един месец само, след това трябва да се купи програмата. Пробвах и Kepler, AstroWin, TimePassages, но засега намирам Janus за най-добра. Зет е ужасна програма, направо мъка...
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Ноември 07, 2011, 03:25:23 pm »
С Кеплер не съм работила, те повечето са с някакъв "ключ", т.е. кракнати версии.
Анабел спомена нещо за Кеплер, можеш да питаш нея дали има безплатна версия.

А Янус си изтеглих преди 2 години още, но така и не тръгна на моя лаптоп - антивирусната упорито го разпознава като заплаха, хваща някакъв троянец там. Пък и не ми се занимава честно казано, има и други програми.

Цитат
Програмата не прави астролога, ама с нея печелят пари от астрология, че и дипломи раздават...

За да раздават дипломи, би трябвало да са оторизирани за това, т.е. да са със статут на институция.
Доколкото зная, след завършен курс се издава сертификат в уверение на това, че си изкарал съответния модул.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.