Здравей Гост

Транзитен Сатурн през 1 дом

• 25 Отговора
  • 6597 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Транзитен Сатурн през 1 дом
« Отговор #20 -: Януари 22, 2012, 02:01:00 pm »
Аз се чувствах по-наедряла и по-тежка, когато Юпитер мина през асцендента ми, но по-късно разбрах, че това е било субективно усещане, като си гледам снимките, съм изглеждала доста добре. Напълнях при съвпада на Юпитер със светилата ми във втори дом. Пуснах едни паласки около талията, направо не е за разправяне, но този период съвпадна и със спирането на цигарите. Не, че се хранех почеве, а направо, като че ли трупах от въздуха. Като премина в Риби започнах постепенно да свалям килограми и с пр. Луна в Дева си направих диета... и си оформих талията. Не зная какво ще е като влезе в 6-тия ми дом - Близнаци - дали няма да напълнея, добре, че е кратък - само 18 градуса.
От кога се опитвам да спра цигарите... Скоро и при мен Юпитер ще направи съвпад със Слънцето във 2-ри дом, Слънцето ми управлява 6-ти. Значи има вероятност за успех.

Не, нее това причината за спирането на цигарите. Аз проучвах и във форума и други случаи на отказване от тютюнопушенето. Причината е прогресивна Луна в 8 дом, най-често в дева или в аспект с Меркурий „води до отказване от вредни навици“. При мен прогресивната Луна в 8-ми дом беше в опозиция с натален Меркурий, който е управител на 6 дом. Приятелят ми отказа цигарите също при транзит на пр. Луна в 8 дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #21 -: Януари 23, 2012, 10:16:26 pm »
на мен тея дни ми почна 12тия дом - чета да се подготвя че и плутона ми е там ... :-X
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #22 -: Януари 24, 2012, 11:15:54 am »
мина ми и през Марса и Плутона, които са в съвпад.
Не се плаши, всичко се преживява!
Между другото всички ми казват, че съм страшно слаба, а аз съм само с 2 кг.по-малко от преди. Дали е някаква илюзия?
И забелязах, че кожата на лицето ми започва да се отпуска, затова започнах процедури за стягане.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #23 -: Януари 25, 2012, 11:27:07 pm »
Аз се чувствах по-наедряла и по-тежка, когато Юпитер мина през асцендента ми, но по-късно разбрах, че това е било субективно усещане, като си гледам снимките, съм изглеждала доста добре. Напълнях при съвпада на Юпитер със светилата ми във втори дом. Пуснах едни паласки около талията, направо не е за разправяне, но този период съвпадна и със спирането на цигарите. Не, че се хранех почеве, а направо, като че ли трупах от въздуха. Като премина в Риби започнах постепенно да свалям килограми и с пр. Луна в Дева си направих диета... и си оформих талията. Не зная какво ще е като влезе в 6-тия ми дом - Близнаци - дали няма да напълнея, добре, че е кратък - само 18 градуса.
От кога се опитвам да спра цигарите... Скоро и при мен Юпитер ще направи съвпад със Слънцето във 2-ри дом, Слънцето ми управлява 6-ти. Значи има вероятност за успех.

Не, нее това причината за спирането на цигарите. Аз проучвах и във форума и други случаи на отказване от тютюнопушенето. Причината е прогресивна Луна в 8 дом, най-често в дева или в аспект с Меркурий „води до отказване от вредни навици“. При мен прогресивната Луна в 8-ми дом беше в опозиция с натален Меркурий, който е управител на 6 дом. Приятелят ми отказа цигарите също при транзит на пр. Луна в 8 дом.
Точно на новолунието спрях цигарите, не мога да се нарадвам, че успях ( поне за сега ). Транзитен Сатурн е в опозиция на Меркурий в 1-ви. Прогресивен Меркурий тъкмо е навлязъл в Близнаци и прогресивната Луна е в тригон към него. Прогресивната Луна е в 6-ти прогресивен и скоро смени знака.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Yaya

• 2265
« Отговор #24 -: Януари 26, 2012, 12:46:18 pm »
Напълнях при съвпада на Юпитер със светилата ми във втори дом.

и на мен, като ми мина през Слънцето 3 пъти и после през Луната 2 пъти, си имам 10кг отгоре. Без промяна на храненето!!!!!!! Сега ограничавам, та да видим.
Колкото до съвпада на Юпитер с пригресивния МЦ - съвпад на Юпитер със светило, упр. на АЦ или ос, вкл и нодална, дава разширение откъм отзадзе  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #25 -: Февруари 13, 2013, 04:40:42 pm »

Побутвам темата. Тези дни имам повече време за анализи   ;D
Засега мога да кажа, че Сатурн в 1 дом ме свали на земята. Станах по-улегнала, по преценяща. Премислям всички ъгли преди да направя нещо (не, че това ме спира да правя глупости, но ги правя осъзнато  ;) ) Започнах да разчитам само и единствено на себе си за всичко. Изключих останалите от сметката. Предстои ми още по-сериозна трансформация, защото Сатурн ще е ретро през 1 дом единствено и ще опозира Венерата, като съвпадне и с транзитния СЛВ. Ще видим и затъмненията април-май как ще се навържат. Те също ще са в 1/7. Намесени са Сатурн, затъмненията, транзитна нодална ос и Венера. Очаквам да се засегнат партньорски отношения, близко обкръжение, както и финансови и правни въпроси.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер