Здравей Гост

Среща в София

• 28 Отговора
  • 11324 Прегледи
*

Veselin

Re: Среща в София
« Отговор #20 -: Ноември 08, 2011, 10:00:46 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:25:28 am от Veselin »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #21 -: Ноември 08, 2011, 10:30:24 pm »
Като близкорусененка и аз имам такива впечатления. Хората са някви ... бездуховни, посредствени, или все аз не ги намирам, но винаги като съм търсела някакъв тип хора, с които да имаме общи интереси, не намирам русенци. Затова и повечето ми приятели поддържаме контакт по нета главно и от там се познаваме ...  :blink: За една разходка или събиране, обаче, е готино да се види града. За живеене -спокоен градец, което за мен е чудесно, и много си ми харесва. Но за друго - не.

Добра среща.  :blink: Точно си го описала. Между другото, преди някоя и друга година влязох в АБВ чата една нощ ей-така. Попаднах на русенка, която се уплаши, че съм от Русе: "А, вече ме е страх да си пиша с русенци - все на някакви криви попадам", което ни прави най-малкото трима със сходно виждане, а мога да прибавя и двамата си най-близки приятели в това число.

« Отговор #22 -: Ноември 08, 2011, 10:33:55 pm »
Като близкорусененка и аз имам такива впечатления. Хората са някви ... бездуховни, посредствени, или все аз не ги намирам, но винаги като съм търсела някакъв тип хора, с които да имаме общи интереси, не намирам русенци. Затова и повечето ми приятели поддържаме контакт по нета главно и от там се познаваме ...  :blink: За една разходка или събиране, обаче, е готино да се види града. За живеене -спокоен градец, което за мен е чудесно, и много си ми харесва. Но за друго - не.

Добра среща.  :blink: Точно си го описала. Между другото, преди някоя и друга година влязох в АБВ чата една нощ ей-така. Попаднах на русенка, която се уплаши, че съм от Русе: "А, вече ме е страх да си пиша с русенци - все на някакви криви попадам", което ни прави най-малкото трима със сходно виждане, а мога да прибавя и двамата си най-близки приятели в това число.

Добра среща и на теб!  :blink: Радвам се, че има такива хора наблизо! Аз не че не вярвам, че може да има и в нашия град, но просто това са ми наблюденията. Все попадам на хора от София, Търново, които по-се интересуват от таива неща. За София имам обяснение, голям град, половин България е там, за Търново не знам ... явно още им тече болярска кръв на някои.  ;D В общи линии това са ми наблюденията по градовете, и в други съм била, но не съм се застоявала достатъчно, за да кажа какви са хората.

*

Uran

• 6041
« Отговор #23 -: Ноември 09, 2011, 08:44:44 pm »
 Имала съм 2 съквартирантки от РусИ но не мога да съдя по тях за останалите му обитатели.
Готини зарзали, череши и др. овощия виреят край Дунава.
Ех, че съм меркантилна. ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #24 -: Ноември 13, 2011, 10:07:55 pm »
Кажи за съквартирантките. :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #25 -: Ноември 14, 2011, 07:06:43 pm »
Ами едната учеше в медицинския колеж и формално ми беше съквартирантка-живееше с някакъв арабин- студент по медицина.
За цял семестър получих една бележка от нея- да не се шашкам, че ми я няма еди коя си дреха (официална рокля, взела я на заем ;D) и след това ...я видях 2 пъти. ;D ;D
Върна ми момичето роклята (като се замисля, хич не беше опряла до нея, но ..така..за разнообразие. ;D Дрехите й заемаха 70% от гардероба НИ и то тези ,които не й бяха от първа нужда).
Много бях доволна от нея. Не можех да си позволя самостоятелна квартира, но Вселената ми изпрати "липсваща" съквартирантка. Само веднъж спа при мен и то, за да може да си организира секс вечер с друг арабин- бившо гадже. ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Ноември 14, 2011, 07:21:33 pm »
Много бях доволна от нея. Не можех да си позволя самостоятелна квартира, но Вселената ми изпрати "липсваща" съквартирантка. Само веднъж спа при мен и то, за да може да си организира секс вечер с друг арабин- бившо гадже. ;D ;D ;D

Много увлекателен разказ.  ;D ;D (не ти се смея на теб, забавно го описваш)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #27 -: Ноември 14, 2011, 07:27:02 pm »
На мен ми се идва във варна  :rolleyes: ...даже ако може и да живея там ...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #28 -: Ноември 14, 2011, 08:26:05 pm »
Тадж,
а какъв е фейс контрола за сбирката, щот забелязах,че имаш хроника персистенс към по - възрастни  дами :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...